Aşk İlişkileri Kuzenime aşık oldum sizce yürütmeli miyiz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Küzenime aşık oldum sizce devam etirmieliyizmi ikimizde birbirimizi seviyoruz Güncellemeler+1 yıl ... Kuzenime aşık oldum sizce yürütmeli miyiz? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sevseniz bile hem tıbbi hem de toplumsal riskleri var ilişkinizin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Toplumsal riski ne? Yorumla CounterOffensive111 +1 yıl Kuzen ilişkileri eskisi kadar iyi karşılanmıyor yani ailenizle aranız bozulabilir bu sebepten. Yorumla
ebrarbetul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dünya da kiz mi kalmadi. Kardesin sayılır insan kardeşine yan gozle bakar mi? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Elbete kardeşim sayılır fakat biz birbirimizi seviyoruz, dini açıdan bir engel görmüyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Seviyorsan tabii ki devam et. Bunda yanlış bir şey yok. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki sağolun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
MatthewFox Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Birşeyler yaşandı mı 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla MatthewFox +1 yıl Geçmiş olsun o zaman geri dönüşü yok önünüze bakın Yorumla Soran +1 yıl Sonu evlilik diyorsun yani Yorumla MatthewFox +1 yıl Olması gereken o değil mi kızlığını alıp sahip olmuşsun Yorumla Soran +1 yıl Kızlığını almadim sadece öpüştük Yorumla Soran +1 yıl Baska bir sey olmadı Yorumla MatthewFox +1 yıl O zaman boş ver gitsin doğru değil yani Yorumla Soran +1 yıl Hmm evlenmeyi düşünüyoruz ikimizde Yorumla MatthewFox +1 yıl Kardeşim daha cocuksunu yaşlar 18 değil mi yani bilemeyeceğim artık karar senin Yorumla Soran +1 yıl Yok 18 degil burada diyemem banlanirim Yorumla Soran +1 yıl Kararim evlenmek Yorumla MatthewFox +1 yıl Ne banlanması kardeşim küfür ediliyor burada sövülüyor kimseye bir şey olmuyor Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Akraba akrabaya olmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
Cracks Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Karşılıklı ise devam et 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla Cracks +1 yıl Aynen kaçmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevseniz bile hem tıbbi hem de toplumsal riskleri var ilişkinizin.
Toplumsal riski ne?
Kuzen ilişkileri eskisi kadar iyi karşılanmıyor yani ailenizle aranız bozulabilir bu sebepten.
Dünya da kiz mi kalmadi. Kardesin sayılır insan kardeşine yan gozle bakar mi?
Elbete kardeşim sayılır fakat biz birbirimizi seviyoruz, dini açıdan bir engel görmüyorum
Seviyorsan tabii ki devam et. Bunda yanlış bir şey yok.
Peki sağolun
Rica ederim
Birşeyler yaşandı mı
Evet
Geçmiş olsun o zaman geri dönüşü yok önünüze bakın
Sonu evlilik diyorsun yani
Olması gereken o değil mi kızlığını alıp sahip olmuşsun
Kızlığını almadim sadece öpüştük
Baska bir sey olmadı
O zaman boş ver gitsin doğru değil yani
Hmm evlenmeyi düşünüyoruz ikimizde
Kardeşim daha cocuksunu yaşlar 18 değil mi yani bilemeyeceğim artık karar senin