İleride evleneceğim eşimle beraber fitness yapmayı istiyorum sizin eşiniz böyle bir şey istese ne derdiniz?

İleride evleneceğim eşimle beraber fitness yapmayı istiyorum sizin eşiniz böyle bir şey istese ne derdiniz?

Evet başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar ileride evimin bir odasını fitness için ayırmak istiyorum ve malzemeleri bir fitness salonuymuş gibi yerleştirmek istiyorum tabi benim de fitness'a çok ilgim var ve dışarıda fitness yapmak istemiyorum evlendiğimde evimin içinde olsun istiyorum ve eşimin de benimle beraber fitness yapmasını hep hayal ediyorum birbirimize fitness yaparken yardımcı olmak falan bana çok romantik geliyor hemde bir ömür boyu sağlıklı kalmamız için hemde ikimizinde daha seksi bir vücudu olması için yani bunları yaşamak istiyorum ama bayanlara sorum sizce böyle bir şeyde sakınca var mı kocanız sizden beraber fitness yapmanızı istese nederdiniz?

Evet beraber fitness yapardım.
Hayır yapmazdım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: