Esimle aramiz bozuk neyapmaliyim

biz 12 senelik evliyiz ve bence esimin egoistligi ve hic bir Zaman sucunu Kabul etmemesi ve kendi ailesine bana verdigi degerden daha cok deger vermesinden iki kez bosanmanin esiginden döndük. En son bosanma asamasindan dönüsümüzden 2 sene gecti neredeyse bir kez haric ona hic hakkimi helal etmedim. Zate helal ettikten sonra yine bir takim seylerler kalbimi derinden yaraladi yine Rabbim e havale ettim helal etmedim. Onun ve ailesinin yüzünden memlektimden uzagim. Izmir im den.. Esim evlendigimizden beri hic islerini yürütemedi ben hep calistim ve en sonundada ticarethanesini batirdi. Tamam kader Kismet ama insan bukadarmi kendinde hic suc bulmaz. Ya yaradan suclu tövbe estagfrullah ya ben ya da baskalari onun icin. Esimden cok sogudum bazen onu sevmedigimi düsünüyorum. En afedemedigimşu andetaya giremiyorum ama cocugunu bile babasiz birakacak olmasi. Bana söyledigi kendi ailesi ve benim aramda kalmaktan bikmis ve tabii kendince beni sucladigi seyler. Oysaki kendide bilmeliki annesi özelllikle cok kötü bir insan. Ben onlara karsi bir kez bile agzimi acip hakkimi savunmayan biriyim ve bunuda kendi kaynanana yani itiraf etmis benim hic karsisindan kötü konusmadigimi falan. Ama esimi kötü konusuyo diye dolduruyomus. Bunu bile esime söyledigimde yoo annem zaten kötü konusmuyodu senin hakkinda diyor. Oysa bosanma arefesine geldigimizde barismamizi ailesinin istemedigini ve annesinin benim icin karsimdan kötü konusuyor dedígini anlatmisti simdide anneme bak beni haksiz yere doldurmus diye düsünecegine tutmus bana yoo annem hic kötü konusmuyodu diyor.

Esim böyle oldugu icin onlar bize cok zarar verebildiler. Ve gelecektende cokkorkuyorum yurtdisinda yasiyoruz ve Izmir burnumda tütüyor. Orada hic bir Zaman yasayamayacak olmak beni kahir ediyor. BIr kac sene yasadik bu olaylar patlak verince mecburen ben döndüm sonrada esim geldi cok sükür baristik.

Amaşu an13 gündür ayni evde küsüz yani konusuyoruz ama kari koca gibi degil. Buda beni korkutuyor. Yine annesinden dolayi.. hala tutmus yok annem bana düskün hep benim arkamdaydi dyor. Oysaki ben hep calistim ve hic niye sen hic evi gecindiremiyorsun demedim. Ben el kizi olarak bence benimde arkasinda oldugumu söylemeliyken hic söylemedi.şu antorunlarini 2 senedir aramiyolar bile sebebi kötü olmalari. Ama esim Burda bile onlari kötülemiyor. Neyapmaliyim 13 gündürde dedigim gibi kari koca gib degiliz?
Esimle aramiz bozuk neyapmaliyim