sürekli yalan söyleyen, hastalık haline getirmiş biriyle gelecek düşünüyorum. herkesin bir kusuru vardır diyorum ama, hala daha kararsızım. siz düşünür müydünüz?
Cevabın nedir?
+1 yılAyrıl gitsin. Yalana alışmış biri bir zaman sonra kendi söylediği yalanlara inanmaya başlar. Mutluluğu düşünme öyle biriyle. Ben beceremedim. Değişir dedim. Bekledim bekledim bekledim olmadı. Tecrübe konuşuyor. Yol yakınken dön. Zararın neresinden dönersen demişler... ✋🏻
213 Yorumla
Soran+1 yılpeki ayrıldıktan sonra ne yaşadın? tek kusuru yalan mıydı? gerçekten merak ediyorum görüşünü
- +1 yıl
Hem yalancı hem madde bağımlısıydı. Ayrıldım değiştiğini söyledi tekrar şans istedi bende sevdiğim için verdim keşke vermeseydim bu seferde gitti eski sevgilisiyle gitti aldattı ve birsürü kızla. Yani güzelim acıma yetime diye bir söz var gerisini getirmeyim. Kangrenli parmağı ne kadar erken kesersen o kadar karlı çıkarsın. İlk başta pembiş yalanlar olur sonra beyaz yalanlar o yalanlar büyür büyür büyür sonra bir bakarsın içinde boğulursun. Aklını başına topla. Yıpranıyosan üzülüyosan aşk sevgi hiçbirşeydir. Boşver gitsin.
Soran+1 yılyalanlarının hastalık haline geldiğinin farkındayım ama ayrılmak için yetersiz bahaneler olarak görüyorum. aslında tek yalan bile yeterliyken. sevgimden dolayı böyle düşünüyorum galiba. akışına bırakmak istiyorum, beceremiyorum
- +1 yıl
Neden bahaneye ihtiyaç duyuyorsun ki. Bunlar bile yeterli değil mi senin için bak internet ortamında insanlardan akıl isteyecek kadar güvenini yitirmişsin aslında sevginde azalmış fakat alışkanlık haline geldiği için bunu sevgi sanmışsın. Bence herşeyden önce "BEN"demeyi öğren. Bahaneye ihtiyacın yok. Dediğim gibi yıprandığını yorulduğunu mutsuz olduğunu hissediyorsan eğer bunları açık açık dile getirerek ayrılabilirsin henüz gençsin.
Soran+1 yılevet son çare olarak buraya geldim. yakınlarım hep aynı şeyleri söylemekten yoruldu. ama ayrılınca dayanamayıp döneceğimi de bildiklerindne artık bir şey demiyorlar da. bugün onun yanındayken her şey karma karışıktı. o an çekip gidesim de geldi ama sıkı sıkı sarıldı. yine affettim. eve gelince bir şeylerin farkına varıyorum. sevgiden ziyade, onunla çok şey paylaştım. daha geçen gün beni dedemin mezarına getirdi, beraber dua ettik. bazen tek dayanağım o oluyor, bazen de tek derdim o.
- +1 yıl
Anlıyorum seni güzelim ama bunların hepsi alışkanlık. Birlikte çok fazla vakit geçirdiğiniz için ondan başka kimsen yokmuş gibi geliyor bazen sana bana da öyle gelirdi çünkü, ama ayrıldıktan sonra öyle gelmiyor işte. Gözün açılıyor. Ve inan şu an ondan çok senin yanında olmak isteyen o kadar insan vardır eminim ki hepsini elinle geri itiyorsundur. Bunu kendine ve sevdiklerine yapma. İleride pişman olacağın kararlar verme. Ben şu an Zaman'ında verdiğim kararların bedelini hala ödüyorum. Bence iyi düşün taşın..
Soran+1 yılgerçekten dediklerini dikkate alacağım. çok teşekkür ediyorum, yanlış kararlar vermemek için çabalıyorum. son zamanlarda beraber gelecek düşünmeye başladığımızdan olsa gerek, çok bağlandık. kopmanın zorluğundan korkuyorum
- +1 yıl
Korkma şu an ben seni gayet iyi anlıyorum. bana evlilik hayalleri kurdururken oda başka kadınların evinde başka kadınların yataklarındaydı hiçbişey için korkma güzelim kendine güven üzülürsün belki canın yanar ama ilerde çok Mutlu olursun ve bu söylediklerimi hatırlarsın.
Soran+1 yılhiç aldatılma tarzında bir şey yaşamadım hep ufak yalanlardan yaralandım ama gittikçe büyüyecekler diye düşünüyorum. ilerde buna katlanamam asla, şu an böyle yoruyorsa.
- +1 yıl
Umarım ilerde büyük problemler yaşamazsın canım kaldırması ağır yükler
Soran+1 yılçok teşekkür ederim. inşallah yaşamam, kimseye de yaşatmam
- +1 yıl
Amin kardeşim, herşey gönlünce olsun, Allah'a emanetsin. Selametle ✋🏻
Soran+1 yılselametle😌teşekkürler
En İyi Cevaplar
sürekli yalan söyleyen, bunu alışkanlık haline getirmiş birinin sana da yalan söylemiş ve söyleyecek olma ihtimali oldukça yüksek. ben düşünmezdim. kandırılmak hoş olmasa gerek
05 Yorumla
Soran+1 yıldaha bugün 3 yalanını yakaladım, yüzüne vurmama rağmen kabul etmiyor beni haksız çıkarıyor. sonra konu kapanıyor ve biz yine gülümsüyoruz birbirimize. hep aynı şeyler ama yoruldum
Soran+1 yılah ne kadar zamandır katlanıyorum bir bilseniz
Soran+1 yılçok haklısınız. teşekkür ederim. umarım mutlu olacağım kararı verebilirim
Yalan söylemek kusur değildir karaktersizliktir yalan söyleyen adamla 1 ömür geçmez yolun başındayken bitir bence
26 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllık ilişkimiz var
Soran+1 yılemeklerimi heba etmişim gibi geliyor o zamanda
Soran+1 yılhep yalan söyleyecek değil mi
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKusur değil seninki zorunluluk gizli
Yalan söyleyen kişileri hayatımda tutmam yakın dostum olsa bile05 Yorumla
Soran+1 yılo kadar seviyoruz ki aslında, ama yalanını yakalayıp yüzüne vursam bile kabul etmiyor bugün 3 kez yemin etti ama asla kabul etmedi
- +1 yıl
Karar senin ne kadar yemin etsede gördüklerin ver duydukların en önemlisi hissettiklerin önemli
Soran+1 yılkeşke bir anda bitirebilsem tamamen unutabilsem, ama ayrılınca yaptığı kötülükler gözümde küçülüyor özlemden dolayı, sonra tekrar barışıyoruz hep aynı terane
- +1 yıl
2 yılımı verdim zamanında yapamam edemem dedim gerçekleri görünce bitirdim acısını çeksende zamanla rahatlıyorsun o onu yaptı bunu yaptı diyip savunma gerekçen oluyor içindeki irdeledikçe
Soran+1 yıldüzelmesini beklemek hata mı, ben de kendimi kandırmaya mı başladım çok karışık kafamın içi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
4Cevap
+1 yılİlişkide görmezden gelincek kusurlar vardır gelinmicek vardır. Bu affı olmayanlardan. Bile bile kendini yakıyosun
05 Yorumla
Soran+1 yılher insan yalan söylemez mi diye düşünüyorum
- +1 yıl
Hayır. Kendini kandırıyosun
Soran+1 yılevet. bunun farkında olmak acıtıyor da. ama sevginin miktarı fazla
- +1 yıl
Sonunuz illa ki ayrılık. Sevginin ikinize birden yetip sorunları çözeceğini sanma
Soran+1 yılevet çözemeyecek... kendimi kandırıyorum.
Yalan bir kusur değil tam tersi karaktersizliktir. Evliliğiniz bile bir yalan üzerine kurulu olacak belki bu şüphe sizi tüketir.
00 Yorumla
+1 yılYa insan ömrünü yalana Kurablir mi mantıklı düşün. . o olmassa Allah karşına nasibini çıkarır
09 Yorumla
Soran+1 yılbelki de nasibim odur diye ortak yönlerimizi ortaya döküyorum. fakat yalanlarını da dökünce, katlanılmaz bir hal alıyor. 2 yılımız beraberdi ve ben ona 3-5 yalan söylemişimdir. onun yalanlarının haddi hesabı yok
- +1 yıl
Olmaz işte bak nasibin o değil işine geldiği için yaşan söylüyor boşver bence
Soran+1 yılgerçekten işine geldiğinden mi acaba, merhamet duyuyorum bazen hak veriyorum vardır bir bildiği diyorum ama gerçeği göremediğimin farkındayım da
- +1 yıl
Bak nasipde geç Allah karşına çok daha hayırlı insanı çıkarır kalbinle değil şu durum da mantığınıla düşüm
Soran+1 yılkalbimin dili varmış gibi durmadan şakıyor. umarım nasibim o değildir, yıprandıkça yıpranıyorum çünkü
- +1 yıl
Bırak o Zaman Bu kadar yorma kendini
Soran+1 yılteşekkür ederim. çok teşekkürler
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim Allah kalbine rahatlık versin
Soran+1 yılamin. sizin güzel kalbinize de inşallah
+1 yılBunu kabullenme düzeltmesine yardım et olmuyorsa bırakırsın. Bu kusur değil bu hatadır bilerek yapılır.
01 Yorumla
Soran+1 yıldüzeltmesi için çok ter döktüm. yalanları yüzünden ayrıldığımız bile oldu. ama şu an ilişki güzel devam ediyor, eskisinden bile. yalanlarının bazıları azaldı sanıyorken yenileriyle karşılaşıyorum ve çok inciniyorum. herkese yalan söylüyor, sadece bana değil ama en çok ben yıpranıyorum. bu kadar severken bitirmek daha çok yıpratır mı bilemiyorum
+1 yılDusunmem. Sevgisi de yalandır ilgiside ? Öyle insana gerek yok hayatımda
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgisi gerçek gibi duruyor. vazgeçemiyoruz birbirimizden ve bu beni yormaya başladı
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla olmaz oyle kusur mu olurmus olsa olsa karaktersizliktir
05 Yorumla
Soran+1 yılçok sık da olmasa yeni yalanlar pek üretmese de eskileri onun gerçekleri gibi oluyor beni de inandırmaya çalışıyor
Cevap sahibi+1 yılYalan onun hayati olmus bence git konus yalanlarindan hoslanmiyorum diye vazgecmiyosa sen ondan vazgec yalan soyliyen birinden hayır gelmez
Soran+1 yılçok konuştum fakat ne yalanlarını kabul ediyor, ne de kendine tam olarak çeki düzen veriyor
Cevap sahibi+1 yılBosver o zaman yol yakindan sonra cok uzulursun
Soran+1 yılteşekkür ederim..
seviyosan dene sevgi kolay bulunmuyo belki sana farklı davranır :)
05 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır deniyorum
Soran+1 yılinşallah düzelirsiniz, bizim geleceğimiz çok meçhul
Soran+1 yılişimiz hep dualarda olmalı zaten
Seni aldatır ve o kusur dediğin yalanı söyler yine ! Ayrıl ondan
00 YorumlaHayir guvenmedigin kişiyle evlilik yürümez
05 Yorumla
Soran+1 yılhiçbir zaman düzelmeyecek mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum
- +1 yıl
O da ayni dusuncededir inan ki benim de sevgilime olan guvenim kirildi seneler önce ayrilmadik devam ettim dayanamadim ama kavga etmemizin yuzde 90 sebebi altta yatan guven problemim evlilik teklifine dahi evet dedim ama hala icimde bir yerde bir suphe var gecmiyor o da biliyor gecmedigini
Soran+1 yılevet çok iyi anlıyorum o şüphe boğazda düğüm gibi takılı kalıyor her hareketini her dediğini sorgulayacak durumda oluyorsunuz bu yüzden bitirmek ile bitirmemek arasında gidip geliyorum
Soran+1 yılböylesi de kolay değil ki
Tabiki de hayır yalan söylemek kusur değildir
014 Yorumla
Soran+1 yılbüyük yalanına denk gelmedim ama, sanki her yaptığına bir şey diyecekmişim gibi gizliyor
Soran+1 yılçok doğru ama sevgi varken bilemiyorum. yani konudan bahsederken bile gözlerim doluyor
Soran+1 yıldoğrusu ayrılmak çünkü her yaptığına her dediğine dikkat ediyorum hep "acaba bu da mı yalan" sorusunu kendime soruyorum, evet öyle ama çok zor bir karar uzun ilişki diye
Soran+1 yılkafa yorulacak o kadar çok şey varken.. haklısınız. yalnız kalma korkum yüzünden sanırım bu haldeyim
Soran+1 yılaile konusunda eksiğim ve beni o tamamlamıştı. sanırım bundan
Soran+1 yılevet o da doğru. insan bir kişiye odaklanmaktan, yanındakileri göremiyor haklısınız
Soran+1 yılamin. çok teşekkür ederim gerçekten
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılasla. arkana bakmadan kaç
08 Yorumla
Soran+1 yılçok çok çok haklısınız ama ona verdiğim değer v sevgim sanki paçama yapışmış da izin vermiyormuş gibi
- +1 yıl
tahmin edebiliyorum ben de geçtim bu evreden ama ne yaparsan yap bu durum değişmiyor yapılarına işliyor hatta basit dediğin yalanların dozu gün geçtikçe artar çünkü söyledikleri yalanlara gerçekmiş gibi kendilerini inandırma eğilimleri oluyor. Ayrıca ona bağımlıymış gibi onsuz olamayacağını sakın düşünme neler neler geçiyor hayatımızda bunlar da zamanla geçiyor. hayatını zehir etmemeni tavsiye ederim. :)
Soran+1 yıliyi geldiniz. teşekkür ederim. keşke böyle her şeyi bir anda kafamdan silip atabilsem. keşke bitti dediğimde bitse. umarım bu süreci atlatabilirim çünkü önümde yalanla dolanla geçmemesi gereken bir ömür var. övünmek gibi algılanmasın ama dürüstlükten yana hareket eden biri olarak ağır geliyor
- +1 yıl
ben seni gayet iyi anlıyorum bırakırsan başka bir ayata başlayacaksın ve eski düzen eski alışkanlıkları unutmak tabiki de çok kolay olmuyor ama öyle ya da böyle oluyor bir de dürüstlük konusunda da hassassın devam edersen kendi içinde sıkışıp kalacaksın ve kendini yıpratacaksın. en fazla 3 5 ay ya da 1 sene çekeceğin üzüntü için ömür boyunca çelişki içinde yaşamaya değmez hep bunu düşün ben kararımı bunu düşünerek aldım. onlarsız da hayat öyle bir güzel devam ediyor ki hatta daha güzel devam ediyor başarabilirsen demek istediğimi anlayacaksın ve kendi yapına uygun çok mutlu olabileceğin birini bulacaksın. Hayatın umutları ve sürprizleri acı veren kısmından çok daha huzurlu ve keyiflidir bence artık zaman kaybetme :)
Soran+1 yılsizin gibi pozitif insanlar hep çevremde olsun ya. gerçekten çok teşekkürler. kötü tarafından bakmaktan, iyi yönleri olduğunu unutmuşum ayrılığın. belki de doğrusu, benim için de onun için de iyisi budur.
- +1 yıl
ilk önce bu düşünceden kurtulmaya çalış kendi içinde bu düşünceni sindirirsen daha kolay olur yoksa bitti demekle bitirilmiyor daha da zor olur senin için
Soran+1 yılteşekkür ederim. kafamın içinde bir temizlik gerçekten şart oldu. kendimi hazırlayıp, sonra da bitireceğim
- +1 yıl
rica ederim başarılar :)
+1 yılkendine acımayana acımak mantıksız...
00 YorumlaYalanla bir ömür gecmez
06 Yorumla
Soran+1 yılorası öyle ama seviyorum
Soran+1 yılciddiye bindi, yakın zamanda ailelerin tanışması bile olağan ama gerçekten korkuyorum onsuz eksik kalacağıma
Soran+1 yılteşekkür ederim görüşünüz için
+1 yılÇabuk uzaklaş ondan :)
01 Yorumla
Soran+1 yılkoşabilsem koşarak kaçacağım çok zor
+1 yılKesinkikle olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Sorunda yazili cevap...
Cık.
04 Yorumla
Soran+1 yılbırakmak da çok zor
Soran+1 yılah o kadar zor ki, aslında çok zıt karakterleriz fakat arada sevgi olunca mantık devreden çıkıyor
Asla
09 Yorumla
Soran+1 yılsebebini sormak saçma olacak ama neden asla?
Soran+1 yılgerçekten dediğiniz her şeyi bir bir yaşıyorum ve bu beni çok yordu
Soran+1 yılevet başa çıkmaz çok zor. ben insanların kusurunu düzeltmek için bu dünyaya gelmedim fakat sevgi...
Soran+1 yılki bir zaman sonra sevgi de azalıyor. haklısınız, teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz yalan asdas
01 Yorumla
Soran+1 yılderken
Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. Aslaaa düşünmem
04 Yorumla
Soran+1 yılneden asla?
Soran+1 yılhaksız olduğunu söyleyemem ama küçük yalanlar ve çok seviyorum bitirebilecek cesaretim yok sanırım, çok zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüşünmem
05 Yorumla
Soran+1 yılsevgi de var ama
Cevap sahibi+1 yılNe olursa olsun ömrünü kuşku içinde geçireceksin sonuçta
Soran+1 yılparanoyak gibi her hareketinden şüphe duyarak geçen bir ilişkide zorlanıyorken, bir ömür.. gerçekten haklısınız
Cevap sahibi+1 yılAynen ayrılsan en fazla 3-5 ay üzülürsün geçer gider ama devam edersen 3 gün mutlu olsan 10 gün üzülürsün
Soran+1 yılo 10 günde insana 3 günlük mutluluğunu unutturacak kadar ağır oluyor malesef, haklısınız
+1 yılDusunmezdm
07 Yorumla
Soran+1 yılneden düşünmezdiniz tam olarak
- +1 yıl
İlerde bana da yalan soyleyecek surekli yalan ! Durust bir yasamim olmayacak. Belki de aldatacak ama iyi bir yalanci oldugundan anlasilmayacak belkide. Cok sıkıntı yapar
Soran+1 yılevet. çok sıkıntılı bir durum falat sevgimiz de ağır basıyor , yaşadıklarımız da
- +1 yıl
O sevgi omur boyu devam edebilecek mi bakalim umarim ama ya devam etmezse o zaman da seviyorum diye yalan soyler 😄 bence deymez ya surekli yalan yalan
Soran+1 yıldeğer mi değmez mi bilmiyorum ama yürümeyeceği kesin
- +1 yıl
Eminsen boş yere devam edip daha çok ümit vermeye gerek yok
Soran+1 yılhaklısınız..
- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoyle kusur olmaz
012 Yorumla
Soran+1 yılkendimi teselli ediyorum sanırım böyle
- +1 yıl
Evet evlilikte bunlar dahada buyur
Soran+1 yılen kötüsü de o, bir ömür boyunca katlanılabilir mi bilemiyorum
- +1 yıl
Ask biticek katlanamicaksin
Soran+1 yılevet evet kesinlikle öyle, keşke bitirebilmek de kolay bir şey olsaydı
- +1 yıl
Akli olana kolay
Soran+1 yılumarım benim de tez zamanda aklım başıma gelir.
- +1 yıl
Gelecegini boyle dusundugun halde illa acisini cekincemi ayrilcaksin dul mu kalcaksin?
Soran+1 yılilerdeki yaşam şartlarımda, yani evlendikten sonra bunun on katı zorlanacağımın yavaş yavaş farkına varıyorum malesef.
- +1 yıl
Illa yasaman mi lazim
Soran+1 yılhaklısınız. bitirmem gerekiyor ne kadar zor olsa sa
- +1 yıl
Oyle olsa ben kimlerle evlenirdim
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!