Aşkın tarifi olmaz ya da kelimelere sığmaz bu yaşadığımız en tatlı şey bizleri degiştiriyormu sizce?
💕💕💕
💕💕💕
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşk değiştiriyo artık herseye daha güzel bakıyosun ve hep gülüyosun sana komik gelmeyen şeyler artk komik geliyo mutlu biri oluyosun ama bu uykudan uyandıgında o yaşadıgın mutluluk sana mutsuzluk ve hayal kırklıgı olarak geri dönüyo ve daha farklı bakıyosun hayata bazı bakış acın degisiyo kararların degisiyo anlican her yaşadıgımız olaylar biri daha farklı insan yapıyo
aşk asla kimseyi degistremez önce degistrdigini sanirsnz ama oda sadece bir süreliğine sonra herkes kendi hakiki kimligine karakterine özelliklerine geri bürünür
aşk onu o olduğu için kabul etmektr öbür türlü degistrmeye çalışmak falan ask deildir begendigi bir bedene beğendiği bir ruhu koyup aşk sanmaktr bunu bnde yasadim degistim bir yıl boyunca ama iki gün önceye kadar ne kadar saçma olduğunu anladım ayrildim çünkü ben kendim olmayarak zorlama bir karakterle hiç mutlu değildim başladı mutlu olacak diye kn dimi mutsz edemem yani
Fazlasiyla değistirir.
Bir mutluluk uyanır vucudunda kasilik gorurse
ya da yerin dibine girer karsilik bulamadiginda ya da yaklasamadiginda.
Oyleki sair bile oluyor insan bazen.
Tesekkur ederim..
Hormon artışı beyni etkiler, o yüzden cevabım ; evet değiştirir.
hormon artışı kalıcı değildir zaten, geçicidir.
o yüzden benim dediğimden farklı bir şey demedin.
Cevap
14Cevap
Ben birine aşık olunca kızgın bir tavayı tutuyorum. Duvara yumruk atıyorum. Öfkeden sesim kısılıyor. Kendimi değersiz hissediyorum. Tutuyorum saçımı kesiyorum. Kalkıyorum bir şehri terk ediyorum. Ben aşık olunca biraz canımı yakıyorum. Yaptım yani. Bir kere canımı fena yaktım. Elimde dizimde derman kalmadı. .
aacısı öyle olgunlaştırıyorki değiştiriyorki varkende hiç bişeyi umursamıyorsun tabi herşey gelip geçeci aşk diye de bişey yok hevesin adını aşk koymusunuz
hay aşkınada, hay aşkının tekerinede, hay cumaliyede...
Değiştirmezmi yaaa insanın kimyası fabrika ayarları değişiyor :D
Aşk mı? kaldı mı? Var mı?
Ben artık aşka ve sevgiyeinanmıoyrum.
Yok öyle birşey...
Evet hayata bardağın dolu tarafından bakabiliyosun uzun zamandır içsel bir huzur var niye bilmiyorum aşıkta değilim normal değilmişim düşününce
Nasıl değiştirmesin kii aşk diyosun. Tepeden tırnağa başkalaştığımı bilirim gülüşün anlam kazanıyor diyebilirim tabii mutluysan
Beşer aski bilmem ama ilahi ask insanin yeniden dogmasina neden olur iyi ki de varsin ey gizemli ask 😊
Hayata bakis acimizu degistirir ama karakterin temel seylerini degistirmez bence
Degistiriyor. Affetmeyi ogretiyor en basta. Cunki asik oldugun. zaman hic biseyi gozun gormuyor. Akil almaz. seyleri affetmis buluyorsun kendini
tabi değiştirir mutlu olursun pozitif olursun heyecanlı olursun
Değiştirir.
Lakin aşk geçici bir duygu olduğu için değişim de geçici olacaktır.
Aşk insanın ebesini bile öpüyor :)
ask mı olsam söylerim
Bence sığırı bile değiştirir
Hem de nasıl :) 180 derece
Aşk aman uzak dursun benden.
Değiştirmiyor mahfediyor
değiştirir tabi ya
benı degıstırmıyor :D
Evet
Hem de nasıl değiştiriyor
Keşke beni iyi bir şekilde değiştirseydi
Evet iyi veya kötü değiştirir