Bir iliskide nekadar sure sonra karsi taraf taninir?
İliskiniz icin enfazla neyi goze alirsiniz ?
İliskiniz icin enfazla neyi goze alirsiniz ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer senin ne kadar çok dikkatli olduğuna ve karşı tarafın ne kadar çok kendini tanıttığına bağlı
ama bunlar da çok anormal durum yoksa bence ilk altı aydan sonra kafanda onunla ilgili fikirler oluşmaya başlıyor 1 sene sonra da ilişki çok değişiyor daha net tanıyorsun.
bana sorarsan aşık olduğun zaman tanıma süren uzar çünkü gerçekleri göremezsin.
yani bence uzun süre tanıma olması lazım zaten aşkın ömrü 2 senedir deniyor bende inanıyorum bu duruma.bence 14 ay içinde birini tanımak mümkün
40 yıllık evliler seni tanıyamamışım diyerek boşanıyorlarsa demek ki bunun bir süresi yok. Tamamen senin kıstaslarına bildiğin bilmediklerine bağlı. Ayrıca sadece tanımak işi çözemez malum insanlar değişir. İlişkim için gerektiği durumlarda sevdiğimi üzmeyi de göze alırım benim için en zoru bu...
Kimisi öyle güven verir ki 1 ayda tanırsın . Kimisininde karakteri değişkendir . istersen ömrünün sonuna kadar birlikte ol o şu yapmaz böyledir diye kesin yargılara varamazsın. Kişiye göredeğişr
Eğer onu tanıyorsan . bir olayda nasıl tepki vereceğine emin olman gerekir. Yada sana sevgilin şunu yapmış dediklerinde acaba demeden kesinlikle yapmış ya da yapmamıştır cevabını verebilmesilisin.
hiç bir zaman karşındaki insanı tam olarak tanıyamazsın ne yapacağını kestiremezsin ..
Cevap
6Cevap
Her ilişkinin temeli karşılıklı saygı ve güvendir. ilişkinizi bu temel esas üzerine kurarsanız bir şeyleri inşaa etmeniz daha kolay ve hızlı olur. önemli olan bu yolda el el yana yana yürüyebileceğinize olan inancınızdır. bu inanç sayesinde zorluklar karşısında yılmadan, bıkmadan büyük bir azim ve sabırla mücadele eder, birbiriniz de en olağan halinizle tanımış ilerisi adına hayallerinizi ve hedeflerinizi paylaşmış olursunuz... Her anınızın birbirinden özel ve güzel olması dileğiyle...
Gerçekten onun doğru kişi olduğunu anlayana kadar. Bu süre en az 1 - 2 yıldır. Seven sabreder, sabreden bekler, bekleyen kazanır...
Hiç bir insan bu kadar süre dayanamaz. 2 sene çok güzel bir zamandır. Onu önce sen tanı, sonra arkadaşlarını tanı, arkadaşlarından da onu tanımaya çalış. Eğer her taraftan baktığında erkek arkadaşın aynıysa bunu kendine kabul ettirebilirsin ;)
Çok yakışıklı ve karakterli bir adam olmama rağmen en fazla ilişkim 1 ay 10 gün sürdü.Bu mahallede ki bana hayranlık duyan küçük kızlar yüzünden.
Daha önce kallavi kazıklar atabilen insanlarla muhatap olunmamışsa çok geç olana değin karşı tarafı tanıyamayabilir insan.
1 yıla kadar süresi var tanımak biraz zaman alabilir:) Çoğu şeyleri göze alırım:)
aşkın ömrü 3 yıldır
Aşkın Ömrü 3 Yıldır Lamour dure trois ans, seyretmeni tavsiye ederim
Beğeneceğini umuyorum :-)
belli olmaz o.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar