Artık sabrım taşıyor sabır kalmadı yardımmmm?

10 aydır sevgiliyiz. Herşey güzelken kız arkadaşım evine gidince çok degişti. umursamıyor aramıyor sormuyor adeta beni cıldırtıyor tınlamıyor bende onu cok seviyorum ondan haber alamayınca cıldırıyorum. 10saat-15 saat mesaj atmıyor abim var sakın yazma dıyor. BEnde suphelenıyorum orada baska birilerinin yanına mı gıdıyor diye bana sakın yazma ben yazmadan dıyor bunun ne acıklaması olabilir? bir kız 15 saat boyunca evde iş mi yapar? dışarı cıkıyor carsıda dahi abim gelicek ben yazmadan yazma diyor onu dedigi zaman yazmayacagımı bildigi için bunu yapıyor sabrım kalmadı 2 aydır görüşmedik okullardan dolayı benim okulum bitti onun 1 yılı daha var simdi bensiz 1 yıl orada üniversite okuyacak ben ona nasıl güvenicem bende olmayacam sürekli bana yalan atıcak? sinir oldum sürekli kavga cıkartıyor hep soguk istemiyormus gibi tavır ve haraketleri cok gücüme gidiyor ben onu cok seviyorum onu arıyorum soruyorum diye yeter arama diyor. sıkıldım senden yazma istemiyorum msjını görünce sınır oluyorum diyor ama be nonu merak ediyorum keske o da beni böyle merak etse insan sevidiyle konusmayacaksa kimle konuscak 2 aydır gorusmedık orada birisi mi var sizce hayatında? instagramdan sürekli erkekler ekliyor memleketinden onu resimlerini begenıyor artık süphelenıyorum
Artık sabrım taşıyor sabır kalmadı yardımmmm?