Sabrım sınanıyor sanki?

Erkek arkadaşım başladı çok meşgulüm demeye ikinci şirketi açtı başka ülkede. Yani saat dörtte aramam ile arama canım ben dönecem müsaitken dedi bana attığı tek mesaj buydu dün. Akşama kadar. Akşamda başkası çiçek gönderdi benden hoşlanıyormus, bunu görmese öyle acil dönmeyecek. Buna döndü. Sonra gece bir iki şey yazdı, uyumadan haber bile vermedi uyudu. Dün kimleymis akrabalarla. Herkese vakit var saatlerce sevgilisine böyle yaptı. Dedim o insanlardan uzaklaşıp iki dk arayabilirdin ama benim dememle yapma senin içinden gelmesi gerek. Bugün saat dörde beşe kadar mesajına bakmicam yaşattığını yaşaması hissetmesi lazım Allah bana sabır versin bol bol ihtiyacım var sabahta dünkü dediklerime arasalim diye dönmüş kovalamicam onu. O beni bugün arayacak merak edecek. Gerçekten sabır. Ne düşünüyorsunuz yapacağım şey iyi mi? gerçekten böyle değildi ya

Güncellemeler
1 yıl
Benim için yaptığı çok güzel şeyler de var çabasız değil yani yanlış anlamayın. Aramızda bir şehir var beni geliyor görmeye hatta işlerinin arasinda geliyor. Yoruluyor. Belki bu maddi ama herkes bunu düşünmez bugüne kadar hiç hesap odetmedi kabul etmiyor. Yani normalde zaman da verirdi ikinci is geldikten sonra bişi olmuş dün ilk oldu ama böyle umarım toparlar ya..
Sabrım sınanıyor sanki?