Evlenmek istiyormusunuz gerçekten, sizi seven bir eş sıcak bir yuvanın hayaline duyduğunuz özlem devam ediyor mu yoksa ümidinizi tükettiniz mi?Kalbinizde başkası yoksa ve gerçekten sizi beğenen size ilgisi olan bunu da pek belli edemeyen utangaç bir kız olsaydı çevrenizde nasıl yaklaşımınız olurdu?Bunu hissetseniz de inancınız kalmadığı için soğuk mu dururdunuz?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı. 40 yaşın içindeyim şu ana kadar yaşam benim karşıma hak ettiğim insanı,istediğim insanı çıkarmadı,sevgi hissettiklerim ve ilgi duyduklarımda bunu hak etmediler.Acaba bu saatten sonra karşıma çıkarmı bunu bilmiyorum.
12 Yorumla- Soran+1 yıl
peki bir kızın sana ilgisi olduğunu anlasaydın, çok güzel,manken derler ya öyle, hanımefendi,ağırbaşlı ,oturaklı senden de 7-8 yaş küçük bir kız nasıl davranırdın ona?ya da kız tam olarak ne yapmalı senin emin olup ona yanıt vermen için?
- +1 yıl
Bana ilgisi olanı küçük bir yanılma payı haricinde gözlerinden anlarım,doğal davranması yeterlidir özel bir şey yapmasına hiç gerek yok,içtenlik en güzel ifade şeklidir bence.Kendini ifade etmesi en güzelidir ama bazen belli etmek,bir biçimde adım atmak yeterlidir.Bende ilgi uyandırmış,hislerimi harekete geçirmişse mümkün olduğu kadar şefkatli davranır,sevgiyle yaklaşmaya çalışır ve bütün içtenlğimi,samimiyetimi görmesini isterdim.Yani nasıl anlatılır ki delicesine bir sevgiyi paylaşmak?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
36 yaşındayım. Çok uzun süredir evlenmeye hazır olduğumu düşünüyorum fakat bir türlü olmadı.
38 Yorumla- Soran+1 yıl
neden peki? eminim pek çok kız göstermişlerdir size, nedir kriterleriniz?
- +1 yıl
Kriter diye birşey olmaz. İnsan kriterlerine göre sevmez. O kişi gelir ve hiç düşünmeden, sorgulamadan seversiniz. Ne olduğunu ve nasıl olduğunu anlamadan ona kapılırsınız.
Ben hayatımda bir kere sevdim. Ne yazık ki evlenmeyi düşünürken bana olan inancını kaybetti ve hayatımdan çıktı gitti.
Benim için yaşın bir önemi yok. Başka erkekler için genelleme yapamam. - Soran+1 yıl
Peki evleneceğin insan sevdiğin insan mı olacak?Yoksa mantık üzerine mi kurulu bir evlilik mi düşünüyorsun.Yani sonuçta ne olursa olsun geçmiş geçmiştir,geçmişe saplanıp kalmak çok da mantıklı olmasa gerek, belki hayatında en büyük mutlulukları yaşayacağın ve seni en çok mutlu edecek kişi geleceğinde saklı
- +1 yıl
Günümüzde insanlar 3 hafta çıktıları kişiye "aşkım" diyorlar. Sevmek, hoşlanmak ve beğenmek hatta ilgi duymayı aşık olmak zannediyorlar. Gerçek aşkı bulmak çok zordur. Ben buldum. Çok özel bir kadın benim olmayı seçti. Sonra daha zor birşey yaptım ve onu kaybettim. Bunun üstesinden gelmek kolay değil. Unutamıyorsun.
Mantık evliliğini "şirket kurmak" gibi görüyorum.Her iki tarafta kendine bir ortak alıyor.Arada biraz sevgi ve çokca da saygı varsa iyi kötü geçiniyorlar.Ben bunu istemiyorum. - +1 yıl
kendimi bilmesem bunları ben yazdım derdim harbi diyom.hacı abi çok mantıklı adammışsın iyi yazı
- +1 yıl
Değerli dostum, teşekkür ederim.
Güç sizinle olsun. - +1 yıl
@sudanperi
Yorumlarımda da bahsettiğim gibi ; kriter aramamalı insan. Şöyle olsun böyle olsun benzeri söylemler doğru değil. Kendisi olsun yeter. Eğer arada sevgi varsa insan karşısındakini her heliyle kabul eder.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
- +1 yıl
Henüz 35 yaş üstü değilim... Ama İnşallah o yaşa kadar da bekar kalmam...
Bahsettiğin durumda her insan farklıdır. Kimin ne için hala bekar kaldığı ve kendisine ilgi duyan bir kadın için ne düşüneceği kesinlikle her insana göre değişir...00 Yorumla - +1 yıl
o yaşlarda bekar kariyer sahibi bir tanıdığım var.evlenmemesinin nedenini de söyledi çok ciddi bir adam olmasına rağmen.içinde bir burukluk var gördüm.şimdi boy boy gezerlerdi şurda demişti.ama evlenmeme nedenini haklı buldum ve saygı duydum
02 Yorumla- Soran+1 yıl
nedeni neydi? paylaşır mısın?
- +1 yıl
bu abimiz emniyet müdürü.şuanda 38 yaşında olması lazım.geçmişte ahlak şube de çalışmış.anlatabildim mi.
- https://www.youtube.com/watch?v=OePIyF926Tc
Saygılar sunuyorum efenim..10 Yorumla - +1 yıl
30 yaşıma gelirde evlenemezsem hoşlandığım kıza direk soracağım
"Benimle evlenir misin? Her şey tamam kız eksik" diye. Çok romantik oldu değil mi? :)00 Yorumla - +1 yıl
Eğer konu sizinle alakalı ise gidin konuşun derim. Zira tepkisini, bakış açısını görürsünüz.
00 Yorumla - +1 yıl
Kendini ve ileride kurmayı planladığı aileyi garantiye alma çabası.Ancak belli bir müddet sonra görülenler ve yaşananlar kısacası tecrübeler sonucu kriterler yükseliyor.Ve sonuç.Evlenmeme...
10 Yorumla bu soruya bir kaç sene sonra bende cewap verecem sanırım :D
00 Yorumla- +1 yıl
yanıp sönen reklam havası var bunda.
00 Yorumla - +1 yıl
Keşke olsa.olacağı inancı hiç bitmedi ama yoook
00 Yorumla Ben itiraf ettim ve engeli basti
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi