Kız arkadaşıma ağzımla kuş tutsam bile yaranamıyorum ne yapabilirim?

Arkadaşlar merhaba şuanda 1 yıllık bir ilişkim var. Şu anki kız arkadaşımla sevgili olmadan önce de 1 yıla aşkın bir arkadaşlık sürecimiz oldu. Arkadaşken ve sevgili olduktan sonra ki 1-2 ay hiç bana sinirli ve alıngan yüzünü göstermedi fakat daha sonra işler sarpa sarmaya başladı. Dediğim herşeyden alınmaya söylediğim herşeyi yanlış anlamaya en ufak hatamda beni yargılamaya ve başkalarına olan sinirini bile benden çıkarmaya başladı. Artık neredeyse haftanın 5 günü küs iki günü iyiz. Ben elimden geldiğince alttan alıyorum. Sinir bozukluğu olduğunu anlamıştım önceden fakat bu kadar olacağını bilmiyordum. Bana salak canım gibi hakaretler ediyor, sinirlenince ağzına gelen herşeyi söylüyor telefonlarımı açmıyor bazense yüzüme kapatıyor. Bana olan sevgisinden eminim fakat bu böyle davrandikca ben kırılıyorum. Onu kirmamak uzmemek için elimden geleni yapıyorum. Kavga ettiğimiz zaman kırıldığımi ifade ediyorum. Bazen o kadar ağır konuşuyor ki telefonu kapatıyor sakinleşince arayıp ozur diliyor. Bazen dalga geçermiş gibi konuşuyor benimle. Fakat ben en ufak bir şikayette bulunsam hemen kendini haklı çıkarıyor. Bazı günler çok iyi oluyor aramız bazı günler çok kötü. Ben onun için elimden gelenin fazlasını yapıyorum. Hep iyi davranmaya ona saygı duymaya sevgimi ve ilgimi hiçbir zaman eksik etmiyorum iki elim kanda bile olsa yine onun için birşeyler yapıyorum. En zor zamanlarında yanındayım bana hakaret ettiğinde bile onun yaninda olmaya alttan almaya elimden geldiğince de destek olmaya çalışıyorum o bunları görüyor ama işine gelmediği zamanlar görmezden geliyormus gibi davranıyor. Doktora gittik siniri yüzünden psikologa gittik ilac verdiler ama olmadı. Ayrılmayi kac kez düşündüm ama seviyorum napiyim ayrılamıyorumda sizce ne yapmam gerekiyor baska?
Kız arkadaşıma ağzımla kuş tutsam bile yaranamıyorum ne yapabilirim?