imkansız bir aşk yaşadım bazı şeyler imkansız değildir sadece normalden çok daha fazla emek -zaman ve sabır ister lise 1 de geometri hocama aşık oldum o benim hocam olduğu sürece mümkün değildi ya bunu içimde yaşacak ya da 4 yıl bekledikten sonra bir ihtimal elde edecektim ben 4 yıl beklemeyi tercih ettim okul bitti haziranın sonunda kendisini üniversite sınavı sohbeti için kafeye davet ettim sınavı falan konuştuk sonra teklifimi yaptım söyleyeceği tüm mazeret sözlerini o söylemeden söyleyip cevapladım 2 saat boyunca ona olan gerçek aşkımı anlattım ilişkim ya da sevdiğim biri var ben senin hocanım bu olmaz sen yakışıklı değilsin (daha önce yakışıklı ve kızlar için ideal biri olduğumu söylemişti ) gibi mazretlerinin olamayacağı ve başka mazeret kabul etmediğimi belirttim en son kabul etti ama çok güzel biriydi şimdi evli halada görüşürüz ama yeniden gelse birlikte olmak istese olma imkanı mümkün olmasada kabul ederim ama bu etiklik açıdan ve gerçeklik açısından kesinlikle olamaz o artık benim kalbimin kütüphanesinin tozlu ve en sevdiğim anılar rafında kalan bir kitap ve bunu oda biliyor
imkansız diye birşey yoktur. zor vardır milyonda milyarda 1 olasılık vardır ama o olasılık hep vardır. ben öyle birini buldum ve şimdi evlilik yolunda ilerliyoruz :) önemli olan cesaretini toplamak ve herşeyi göze almak çünkü. aşk budur
İmkansız Aşk Yoktur bence. Güzelseniz/Yakışıklıysanız seveniniz çok olur fakat çirkinseniz. (güzellik ve yakışıklık- giyim, boy, kilo, bakımdır, Tip asla değildir.) Çirkinseniz size bakmayacak birine aşık olursunuz ve kendinizce imkansız yaparsınız, herşey kendinize bakmanızla olur. Ha kendinize baktınız yine size gelmedi salıverin gitsin 😄
İmkansız aşk diye birşey vardır kendimden biliyorum :) mesela anlatayım birine bu hayatta gerçekten çok sevdim ama hep büyük konuşmuşumdur. Şöyle biriyle olmam asla falan derken başıma geldi çattı. nişanlı biriydi ama zorla nişanlandı aile arası kuzenlerdi sevmiyordu hiç. Neyse başta hiç anlaşamadık sonra zamanla anlaşmaya başladık konu farklı yerlere geldi sevgiye ben başta yapamam sen söylesin sen böylesin bana hep diyordu zorla nisanlandim falan diye başta galiba beni güzel diye kazanabilirmiyim cabasindaydi ama işi öyle gitmedi bana gün geçtikçe çok bağlandı birbirimizi ben sevgimi çok gostermedikce dahada baglaniyordu ama bende köpek gibi seviyordum artk yani birbirimizi görmeden yapamiyorduk belkide hic beraber kaldığımız olmadı göz göze bakismak gülmek eğlenmek di bizimkisi benimle çocuk gibiydi çok mutluyduk ama uzun sürmedi evlenmesi yaklaşıyordu bana dedi ben yapamam seni bırakamam kaçtı... Ailesini benim için reddetti yüzüğü attı falan biz artk kararliydik olmakta ama nasip olmadı 10 gün içinde ailesi buldu bunu bana sabahında tekrardan gidicem bekle beni dedi ikincisinde giderken yakalanıp öldüresiye kadar dovmusler en sonda beni sevdiğini söylediğinde çok daha karıştı herşey benim ailem duydu onun ailesi duydu ama kavusturmadilar bizi bundan sana yar olmaz siz asla olamicaksiniz 0.1 ihtimaliniz yok diyenler beni arayıp herşey söyleyenler oldu ailemim gözünden düştüm numaramı degistirdiler bana bidaha ulaşamadı biz ayrılamadık bile öyle bı imkanımız olmadı günlerce aylarca ağladım halada devam ediyor unutamadım çok dua ettim herkesi Allah'a da havale ettim ama evlendirdilermi noldu bilmiyorum , bekliyorum doğrusu beklemek istiyorum umudun bittiği yerde çiçekler açarmış herşeyin hayırlısı bı istiyorum hep ama diyorum ki rabbim Hakkımda hayırlı değilse de hayırlı eyle 😪
Var maalesef ama aşk kavuşmadıkça aşk zaten. O ateşi paylaşınca iyice küçülüp sönüyor, ateşi görmüş biri de külleriyle yetinemiyor :) Ben de sevdim imkansızı, belki de iyi ki imkansızdı. Acı çektik belki ama kırılmadık, parçalarımızı rüzgar alıp götürmedi. Beni güçlendiren bir parçam oldu.
Oldum evet benimki biraz absurd bir durum surekli olarak hic tanimadigim birini gorurdum ruyamda bir donem eskiden. Ve sanki taniyorum da uzun zamandir aşıkmısım gibi gelirdi hep onu dusunurdum arastirirdim oyle biri var mi diye 😁 benimkisi gercekten de imkansiza aşık olmakti😊😊😇
"sadece" birlikte olmanın çok zor olduğu birilerine aşık olabilen birisi olarak şunu çok çok net anlamama neden olan olaydır - en azından kendi adıma - : ilişkiyi idame ettirmek için sürekli çaba harcıyor olmak beni daha ayakta, daha diri tutuyor - şuraya "it keeps me alive" yazmayı ölesiye istedim dostlar. ayrıca deli deliye, akıllı da akıllıya hasrettir ya hani, o da doğru bir laf işte. benim gibi kafası tersten, alengirli, kısacası normalden farklı çalışan kişilere aşık olmuşumdur hep.
İmkansıza aşık olmak diye bir şey yoktur. Sen söylemeye çekindiğin için o aşk imkansızdır. Ben de öyle sanıyordum, imkansızı sevdiğimi ama iş işten geçince anladım imkansız olduğunu.
sana şöyle soyliyeyim yerini dolduracak biri ya da biseyler bulmalisin bu bir dost arkadas olabilir belki yeni bir sevgili olabilir ya da yeni biaktivite olabilir
En İyi Cevaplar