Ona nasıl davranacağımı bilmiyorum?

biraz uzun yazıcam ama lütfen yardım edin. ben liseye başladığımda seviyordum bu çocuğu 5 yıl oldu nerdeyse. önce arkadaş olduk falan sonra ben onu çok kıskandığım için söyledim seviyorum kıskanıyorum diye o hiç sevmedi ama bir defa bir ay falan sevgili gibi davrandı da seviyorum bile demedi yani sonra ben okulumu değiştirdim ama sürekli aradım sordum sonra üniversiteye gitti ben de başka biriyle tanıştım hoşlandım sevgili olduk bana eğer onunla sevgili olmasaydın seninle bir geleceğimiz olurdu dedi ben de pişman olmadığımı söyledim ama çok pişman oldum. neyse onunda sevgilisi oldu zaman geçti ara ara konuştuk yaklaşık bir yıldır ikimizinde hayatında kimse yok ve son bir kaç aydır benimle çok sık konuşuyor sürekli kendisi hakkında bir şeyler anlatıyor falan beni görmeye çalışıyor telefonu kapatmamak için saçmalıyor falan ben çok arada kaldım içimde ona karşı yarım kalmış çok duygu var ama nasıl davranacağımı bilmiyorum. not artık aynı şehirde değiliz ama istediğimiz zaman görüşebiliriz. lütfen yardım edin
Ona nasıl davranacağımı bilmiyorum?