Ona nasılsı davranmaliyim?

Benim çok sevdiğim bir arkadaşım bana benden hoşlandığını söyledi. Ben ona karşı aynı duyguları hissetmiyorum ama bu bana bunları derken o kadar güzel bir şekilde dedi ki. Sanki başka birinden bahseder gibi başladı cümleye "Uzun zamandır hissettiğim duugularımı söylemiyorum çünkü onu kaybetmekten korkuyorum" diye. Ben ilk başta anlamadım ama sonra anladım ki o kişi benimBen ona onun istediği gibi bir tepki veremedim ama kaybetmekten korkma dedim. Çünkü ben seni gerçekten arkadaşım olarak çok seviyorum. Bugün nasılsın yarın da öyle öyleyiz benim için falan dedim ama o ertesi gün okula gelmedi. Normalde ben etkinliklere gidince nasıl geçti diye sorardı bu sefer sormadı. Ben de onun bir storysine cevap yazdım. Normalde hiç tereddüt etmeden yazardım ama bu sefer tereddüt ederek yazım. Ama yazdım çünkü ben o olay hiç yaşanmamış gibi davranma taraftarıyım. O da zaten direkt bana cevap verdi, sonra senin etkinliğin nasıl geçti diye sordu. Yani ben benden çekilsin istemiyorum, o yüzden ona soğuk yapmak istemiyorum ama bir yandan da benle konuşmak acaba ona eskisi gibi zevk vermez mi diyorum? Nasil davranmam gerektiğini bilemiyorum
Ona nasılsı davranmaliyim?