Eşimle çok mutsuzum o da ben de aynı evde iki yabancı gibiyiz hakaretlerini söylemiyorum bile herkes katlan yuvanı yıkma diyolar ama çok mutsuzum kafam karışık.
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılHayatı mutlu yaşayamayan insanlar yaşamın renklerinin farkına da varamazlar.
Mutsuzluk en büyük ayrılık gerekçesidir.
Size " yuvanı yıkma " diyenler henüz yuvanızın oluşmadığının farkında değillerdir.
Her hangi bir bağımlılığınız yok ise ( ekonomik ya da çocuk gibi ) ayrılmak ve başka bir yeni başlangıç yapmak sizin en doğal hakkınız.
Bir hayat sonsuza kadar mutsuz yaşanabilir mi? Bu kendinize yapacağınız bence en büyük kötülük.
Korkmayın, cesur olun. İnsanın mutluluğu için vereceği savaşta tanrı yardımcısıdır..13 Yorumla
Soran+1 yılEkonomik olarak mecburiyetim var malesef ama güzel yorum teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim, Tanrı yardımcınız olsun..
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum size. Sizce bir erkek mutsuz olduğu halde neden boşanmak istemez
En İyi Cevaplar
+1 yılmutsuzluk en büyük neden zaten
insan neden evlenir mutlu olmak sevmek sevilmek için
aksi durumda
evli kalmak çok saçma06 Yorumla
Soran+1 yılŞu yorumu okuyunca bir acayip oldum :(
- +1 yıl
bence harekete geçme zamanın gelmiş geçiyor
Soran+1 yılHaklısın aslında
- +1 yıl
harekete geç
herkes hayır diyecek yapma etme dinleme
bu süreçte sana destek olacak bir dostun muhakak olacaktır
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim değerli yorumun için çok haklısın :)
- +1 yıl
rica ederim bir faydası olduysa
+1 yılAyrıl, yoksa kendin olmaktan çıkacaksın. Kendini bulmak ve mutlu olmak istiyorsan zincirlerinden kurtul. Yazdıklarını okudum, bir kadın olarak üzgün hissediyorum. İlk gece kanaman olmadı diye dul demişler üzerine gelmişler. O kadar iğrenç bir tablo ki gerçekten bu cehalete nasıl katlanıyorsunuz anlamıyorum.5 sene sürdürmen bile mucize yazık sana
03 Yorumla
Soran+1 yılSorma neler çektim allah bilir ama hep ben ezilsemde boşanmamam gerektiğini söylüyolar 40 lı yaşlara gelince düzelir diyolar
- +1 yıl
40 lı yaşlara gelince daha beter olacak inan bana. Kadın olduğunu bile unutmuş hale geleceksin. Hemen kendini o adamdan kurtar anladığım kadarı ile daha çok gençsin. Kendine güzel bir hayat kur neşeli, cıvıl cıvıl olsun. Hayatını ve gençliğini o adamla harcama.
+1 yılHayata 1 kere geliyoruz. Sadece 1 kere. Yaşlandığını düşün "Keşke böyle geçmeseydi" ömrüm diyeceksen eğer, boşan. Sevgi bitmişse aynı evde yaşamanın hizmetçisi olmanın anlamı ne? Bence yok. Kendin daha mutlu olursun.
02 Yorumla
Soran+1 yılSonra pişman olmaktan da korkuyorum
- +1 yıl
Neden pişman olmak? Sevgisi bitmiş ve seni mutsuzluklara sürükleyen bir adamdan ayrılmaktan mı? Sanmıyorum. Annen değil baban değil, yavrun değil. Ondan önce vardın ondan sonra da olacaksın.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
40Cevap
Mutsuzluk boşanma sebebidir, ömür boyu mutsuzluk sağlığını, akli dengeni herşeyini bozabilir. Ancak evlenmeden önce mutluysan, şu an neden mutsuz oldugun önemli. Düzeltilebilecek birşeyler varsa çözüm ara yoksa zaten evli kalmanın bir anlamı yok
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız evlenmeden önce pek tanımıyodum ki uxaktaydık yan yana gelince iyiydi
valla kardeşim gerçekten bir psikologa gidin. severek mi evlendin? mutsuzluğun sebebi ne. sorun sende mi onda mı? düzeltebilri misiniz bir uzmandan yardım alın. kıy paraya git derim. boşanmak o kadar kolay bir olgu değil bence
010 Yorumla
Soran+1 yılSevmiştik ama artık sevgi yok yüzünü bile görmek istemiyorum ben düzeltmek için çok uğraştım ama nafile sürekli bana büyü yapıyosun diyo yok paramı yiyosun diyo daha eve girer girmez kredi kartını ver diye başlıyo hastalığım için tedavi olmam gerek para vermiyo git baban versin diyo
Soran+1 yılHaklısın son kez konuşucam bakalım
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
- +1 yıl
valla kardeş ezdirme kendini maddi anlamda destek çıkmıyorsa konuş onunla bu davranışın çok kırıyor beni gerekirse iznin olursa gidip iş bulup çalışacağım de bakalım ne diyecek açıl konuş onunla harbiden apabilirsen git bir iş bul kendine ayaklarının üzerine boşanırsada canı cehenneme işim var gücüm var der ayakta dimdik güçlü durursun pasiflikten kurtulursun haaa kendini düzelirsede ne ala
Soran+1 yılİş bulucam dediğim de git boşan o zaman diyo ama ihtiyaçlarımı da karşılamıyo
- +1 yıl
Boşanmak neden kolay olmasın. Boşanmak için mahkemeye gidiyorsun bitiyor ne uğraştırıyor mutsuzluğun içinde yaşamak daha mı iyi daha mı kolay kendine olan saygın biter hayata olan anlamın kalmaz
O da mutsuz ve sende mutsuzsan bunu devam ettirmenin bir anlamı yok birbirinizi boşu boşuna yipratmayin bence
10 YorumlaDuygularinizi dusunceleriniz yonlendirir. Farkli aktiviteler yapmayi deneyin birlikte birbirinizi sasirtacak seyler yapin (iyi yonden). Once neden mutsuz oldugunuzu dusunun ve ona cozumler uretmeye calisin.
00 Yorumla
+1 yılHerkes senin evli olduğun adam ile evli değil. Millet anlamaz ne çektiğini başlarına gelmedileri sürece.
Mutlu olmadıktan sonra evli olmanın mantığı nedir? Mutsuz bir evlilikten ne fayda gelir ki?02 Yorumla
Soran+1 yılFayda gelmez de işte boşanmak da kolay değil ki
- +1 yıl
Esinde sizinle aynı fikirde ise tek celse de biter ki. Anlaşmalı boşanma ile uzun sürmez boşanmak.
+1 yılÖyle katlan yuvanı yıkma diye bir şey yok kadın aşağılanmak için Yaratılan bir varlık değil. Korunup kollanması sevilmesi SAYGI gösterilmesi gereken bir varlık. Eğer sen bunları görmüyorsan ve sevmiyorsan ortada bir yuva yoksa ayrıl mutlu ol.
01 Yorumla
Soran+1 yılDediklerinin hiç biri yok çok yalnızım psikolojim bozuldu kafayı yemek üzereyim
Kendini eskitme mesleğin varsa ya da ailen destek oluyorsa cocugun da yoksa boşan ozgur ol
10 YorumlaBoşanma sebebi olabilir, çünkü kimse dünyaya bir daha gelmeyecek, ama artıları ve eksileri mutlaka vardır. Bunları düşünerek hareket edin derim.
14 Yorumla
Soran+1 yılTek artısı akşama kadar evde yalnızım boşansam ailemle oturmak zorundayım
- +1 yıl
Evlilik çok güzel bir şey aslında, boşanan insanlar gerçek bir travma sonucu boşanmadıysalar eğer tekrar evlenmek hayatlarına birini almak isteme ihtimalleri çok yüksek, ama onunla da mutlu olur musunuz orası şansa kalmış sanki. Şimdi evlisiniz ama mutsuzsunuz mutsuzluğunuzun kaynağına gidin severek evlendiyseniz halledebilirsiniz diye düşünüyorum. Evliliğin oturması çiftlerin birbirine alışması yıllar alıyor. Mutluluk anlık şeylerde vardır, siz sanmayın her çift çok mutlu aksine her evlilikte mutsuzluk olabilir ama zamana yayılmış ve gerçekten başka sıkıntılar varsa destek şart. Çiftlerin dışındaki mutsuzluğu oluşturan kavramları zamana bırakmanızı tavsiye ederim.
Soran+1 yılEvet insan kendisiyle ilgilenecek bir eş istiyo ben istiyorum mesela şu an keşke el ele gezip tozabileceğim bir eşim olsaydı
- +1 yıl
Yazdıklarınızı okudum, kusura bakmayın ama böyle erkekten koca olmaz sorumluluk alamayan beceriksizliğini kadının namusuna dil uzatıp üste çıkacak kadar bayağı olan insandan kesinlikle eş falan olmaz. Aileniz size destek ise hiç düşünmeyin boşayın gitsin, destek değilseler de çalışıp zemini hazırlayın öyle boşanın, mutluluğunuzu gerekirse satın alın. Ama böyle erkekleri koca diye barındırmayın. Güçlü olun korkmayın, her son yeni bir başlangıçtır. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bir aile danışmanına başvurun önce tek tek sonra çift olarak seanslara girin 😂
10 Yorumla
+1 yılnasıl evleniyorsunuz ben anlamıyorum ki ilk defa gerdekte mi görüyonuz bu kocalarınızı veya karılarınızı...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan, sana katlan, yuvanı yıkma diyenler insanlardan çok toplumun normlarını önemseyen, senin evliliğini senden daha değerli gören tipler.
00 Yorumla Bundan daha geverli bir sebep olamaz. Ama bosaninca mutlu olacaginin garantisinide kimse veremez
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılçocuk yoksa mutsuz evliliği sürdürme.
çocuk varsa evliliğindeki sorunları çözmek için çabala.01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yok evet doğru
Ne zamandir evlisin ve bu sorunlardan once nasildi araniz?
015 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıldır evliyim evlendiğimiz gece başladı çünkü kocam ilk gecenin nasıl olduğunu bile bikmiyodu yapamadıkçada beni suçluyodu hala da öyle bana hep kız değilsin dedi 2 sene boyunca ailesine bile demiş böyle kaynanam sürekli dul kadına düğün yaptık dedi durdu sonra bir gece kızlığım gitti 2 yıl sonra
Soran+1 yılTakip ediyorum sizi ama mesaj gitmiyo
Soran+1 yılUğraştım evet hemde çok
Soran+1 yılAnlat da nasıl
Soran+1 yılTeşekkürler sağolun bir mesaj yazabilsek özelden siz bans bir yazın bakalim
- Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinizi canlandırıcak yollara baş vurun bunların çözümü vardır illaki olmadı bir uzmanla görüşün hemen boşanmak nedir buda moda oldu
04 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıldır böyle kardeşim onları kabul etmiyo
- +1 yıl
Oturup konusun ne istediğini sor böyle mutsuz sürdürmekte doğru değil. Ama boşanmadan halledebilecek bir yol bulmanız daha mantıklı olur. Son care bosanmak olmalı.
Soran+1 yılPeki istediği şeyler benim asla yapamıycağım şeylerse
- +1 yıl
İkinizinde fedakarlık yapması lazım istediği şeyleri tam bilmediğim için bişey diyemıycem. Ama evliliğinizden önemli olmamalı
+1 yılBizde öyleydik, Hakret boyutuna hiç varmadı ama kimse kimseye çektirmesin zaman hiç birşeyi düzeltmiyor sadece daha da çekilmez yapıyor...
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen bitmesi gereken bazı şeyler var zaman sadece kayıp oluyo ah keşke o beni boşasa
- +1 yıl
Sen onu boşa... Herşey bitmesi gerekiyor herkesin bir gün birşekilde gitmesi gerekiyor... Ama ölümle ama ayrılıkla ki özgür kalınmalı hayaller herzaman aynı yola sokmuyor insanı...
Soran+1 yılİlerde pişman olmaktan çok korkuyorum
- +1 yıl
O bilinmez %50 şansın var tabi ama... Hayatının cehenneme dönmesi de olasılık... Ben yaptığım şeylerden pişmanlık duymayı tercih ederim her zaman... Yaptıklarının pişmanlığı illaki geçiyor...
Soran+1 yılYapmadıklarının ki?
- +1 yıl
Ölene kadar seninle geliyor...
Soran+1 yılÇok doğru
- +1 yıl
Hayat senin sen kararını vereceksin bunun... Ben tecrübelerimi aktardım... Gerisi senin elinde...
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Insan mutlu oldugu gibi yaşamalı kimse kimseye katlanmak zorunda değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılBoşanınca pişman olmaktan korkuyorum
Soran+1 yılHaklısın doğru
Katlan katlan nereye kadar? Evlilikte zaten mutsuzsan başka ne kalıyor ki geriye?
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen bide çocuk yoksa demi
Soran+1 yılÖyle tabi ki
- +1 yıl
Valla gizli bak ben 4 yıldan beri evliyim (bu sene 4 yıl olacak) 2008 yılından beri eşimle beraberim. Evlenmeden önce sadece tek bir kural koydum dedim ki kavgalarımız olabilir, tartışabiliriz, sadece senden istediğim küfür, hakaret vs. bunlar olmasın, bunlar olursa o zaman işte biz olmayacağız. O gün boşanacağız. 2008 yılından beri bir kere olsun ne o bana aptal demiştir ne de ben ona. Bir ilişki sevgiden daha çok saygıya dayalıdır saygı biterse sevgi çöp olur. O yüzden bence iyi düşün. hayatını insanlar sana söylüyor diye yakma.
Soran+1 yılVay be ne güzel allah mutluluğunuzu daim etsin insanlar için de değil aslında bilmiyorum 5 yıldır alıştığım bir düzen var bunun tersine dönmek beni korkutuyo tekrar ailemle yaşamak falan
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Aslında korkun ailenin yanına dönmek değil, 5 kuruşsuz sokakta kalmak. Kendi ayaklarının üzerinde nasıl duracağını bilememek korkutuyor seni. Ama işte burada devamlılık devreye giriyor, kocan da senin tamamen kendisine bağlı olduğunu bildiği için sana rahatlıkla baskı kurabiliyor nasılsa hiç bir yere gidemez istediğimi yaparım diyor. Bir işin olsaydı bugün çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSebebini bilmeden olumlu ya da olumsuz yorum yapmak yanlış olur.
06 Yorumla
Soran+1 yılSebebi eşim ailesinin lafına çok gider biz eşimle hiç biz olamadık yani 6 ay ayrı kalmıştık işi yüzünden geldi 1 aylığına ailesiyle kalıyoruz tabi o sırada sabaha kadar abisiyle oturup yanıma gelmezdi hergün arkadaşlarının yanına giderdi şaşıp kalırdım gider gitmez tekrar görev yerine beni engellerdi sebebi de yok
- +1 yıl
Ne kadar yıllık evlisiniz ki neden seninle vakit geçirmekten kaçıyor sorunlarımı var acaba ama olsa bile önce sana söylemeli çünkü sen hayat arkadaşısın.
Soran+1 yılBilmiyorum defalarca sordum söylemedi 5 yıllık evliyim
- +1 yıl
Az bir sürede değilmiş eşler arasında gizli saklı yalan dolan olmamalı sana anlatmalı ayrıca aile ile senin aranda bir denge kurmalı ve bu dengeyi bozmamalı saygısız olmasın ailesine de sahip çıksın ama sen onun emanetisin iyi ve kötü gününde yanında olmalı bunu hissettirmeli ergen gibi değil olgun gibi davranmalı ki kendini senden soğutmasın çocuğunuz var mı peki
Soran+1 yılÇocuk yok evet tam bir ergen gibi davranıyo
- +1 yıl
Bunca zaman olmuş artık bazı şeyler oturmuş olmalı saçmalamamalı kalp kırmamalı gönül almalı sana vakit ayırmalı evlilik nedir bunu kendisi anlamalı hayat arkadaşına iyi davranmalı ki soğukluk olmadan yabancılaşmadan hatalar yapmadan yıllarca sürsün birliktelik.
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sorunları birlikte çözmeye çalışın, en büyük mutsuzluk konuşamamaktan gelir. Boşanmak en son çare olmalı.
11 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıldır böyle ama ailesinin yüzünden oluyo daha çok
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. önce mutlu olman için ne yapman lazım bence bunu bulman gerek... yani kocan seni neden mutlu edemiyr ?
yoksa boşanmak en kolay olan şey ...07 Yorumla
Soran+1 yılKocam sorumluluk almıyo ve beni galiba düşmanı gibi görüyo
- +1 yıl
sorumluluk, sevmek, saygı bu kavramlar görecelidir... yani sana ve bana göre değişkenlik gösterir...
anladığım kadarıyla kocan sana uyum sağlayamıyor...
Peki Kocanda senin için aynı şeyleri düşünüyorsa... karım sorumluluklarını yapmıyor beni düşmanı gibi görüyor diyorsa? ve senin tepkilerine karşı bunu yapıyorsa ...
Soran+1 yılİkimizin hayata bakış açısı çok başka o çok pısırık aman ses olmasın kimse duymasın hep böyle kendi evimde yüksek sesle gülemiyorum gündüz bile perdeler çekili
Soran+1 yılBöyle olduğunu bilmiyodum ki bilsem evlenir miyim
Soran+1 yılBoşanalım dediğim de tamam git aç dava diyo
Bunu ancak ikiniz bilir
Olmuyorsa, hiçte olmayacaksa ayrılın10 YorumlaHayat bir seferliktir, bosa harcama. Mutsuzsan ayril hic durma.
00 Yorumla
+1 yılMutsuz evlilik yürümez. Ama hemen boşanmayı gerektirmez bir Aile danışmanına git
010 Yorumla
Soran+1 yılHemen değil ya kaç yıldır düşünüyorum
- +1 yıl
Neden mutsuzsun.
Soran+1 yılOnu artık sevmiyorum ve o çok sorumsuz sürekli bana hakaret ediyo parasını başıma kalkıyo birlikte markete bile gitmiyoruz otur sen evinde diyo bana yalnızlıktan duvarlarla konuşur oldum ve sürekli bilgisayar başında oyun oynuyo
- +1 yıl
Çocuğun var mı?
Soran+1 yılYok çocuk
- +1 yıl
Bir mesleğin var mı?
Soran+1 yılYok malesef
- +1 yıl
Ailenin maddi durumu nasıl
Soran+1 yılİyi çok şükür
- +1 yıl
Yani sana sahip çıkarlar mı? Sonraları kendini sığıntı gibi hisseder misin bilmiyorum ama iyi düşün sonra pişmanlık duyma.
Çocuk yoksa bitir derim çocuk varsa konuşun sorunu tespit edip değerlendirin olmuyorsa boşanmak çözüm elaleme bakma
06 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yok
Soran+1 yılEvet aynen dediğin gibi bıktım dayanıcak gücüm kalmadı
Soran+1 yılÖyle doğru
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkese bakarsan ohhoo maddi durumun yerindeyse boşan yerinde değilse iş bul ailenin yanına git
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılöyle boşan
Soran+1 yılİş bulmak lazım çalışma hayatı zor mudur ki allahım çok korkuyorum ya 2. bir hayata başlamak mı daha zordur şu durum mu
Cevap sahibi+1 yılzor ama alışılınır
Gizli Üye(36-45)+1 yılmutlu olmak için insanlar yanyana gelir.. yoksa bir anlamı var mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabi haklısın
herkesi dinleyecegine duygularina kulak ver bitmişse bitmiştir.
01 Yorumla
Soran+1 yılDuygularım diyo ki bitti sadece alışkanlık
Hayat kısa, katlana katlana nereye kadar katlanacaksın? oturup konuşun fikirlerinizi belirtin
00 Yorumla
+1 yılboşan gitsin hiç düşünme bile. cidden çok rahatlarsın.
00 YorumlaÇocuk yoksa boşan ileride daha kötü olur
10 YorumlaAyrıl giden senin zamanın.
10 YorumlaMutsuzluk en büyük boşanma sebeni bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMutsuz bir evlilik hem sana hem kocana eziyet sürdürmenin mantıgı yoktur
00 Yorumla
+1 yılCevabını bulduğun zaman bana da söylersin :)
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam😊
+1 yılÇocuğunuz var mı? Seviyor musun
04 Yorumla
Soran+1 yılSeverek evlendik ama artık sevmiyorum çocuk yok
- +1 yıl
Ayrıl gitsin o zaman eğer ekonomik özgürlüğünde varsa neden katlanıyorsun seviyor olsaydın durum başka olurdu
- +1 yıl
Belki aranız düzelir bilemeyiz sonuçta sizin ilişkiniz dışardan bakmakla olmaz birde şöyle düşün aranız düzeldi bir çocuğunuz oldu yine ayrılma aşamasına geldiniz daha zor olur
Soran+1 yılEkonomik özgürlüğüm yok İşte korktuğum da bu aslında 5 yıl sonra başa dönmek
şiddet hakaret varsa hiçbirşey için tahammül etme
03 Yorumla
Soran+1 yılVar malesef
Soran+1 yılInşallah
Mutsuzluk boşanma mutluluk boşalma sebebidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSebebtir, Bence.
ama ayrılmayanda oluyor00 YorumlaEn büyük sebep daha ne olsun
00 YorumlaNeden mutsuzsun peki aranızdaki sorun ne ?
00 Yorumla
+1 yılVallah hayat öyle geçmez ya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. evet mutlu olmak için evlenirsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik mutsuzluğada varım demektir
00 Yorumla
+1 yılElbette boşanma sebebi.
00 YorumlaValla katlanilacak var katlanilmayavak var
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılEvet
10 YorumlaBu şekilde devam etmek te zor
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor çokk
+1 yılAvukat lazım olursa beklerim
Ama iyi düşün derim04 Yorumla
Soran+1 yılSen avukat mısın uff işte aradığım kişi
- +1 yıl
Evet avukatım. İstersen diğer yerden de yazabilirian
Soran+1 yılTakip ediyorum da mesaj gitmiyo
- +1 yıl
Hani takip isteği yok ki
cocuk yoksa bosan varsa katlan
04 Yorumla
Soran+1 yılYok çocuk
Soran+1 yılAnlaşamıyoruz hemde hiç
+1 yılBoşanma sebebi öyle adam çekilmez
00 YorumlaAdam durduk yere hakaret etmiyordur heralde.
00 Yorumlaevet yani evliliğin içinde mutluluk yoksa biter
00 Yorumla
+1 yılMutsuzluk ölüm sebebi allah yardım etsin
00 Yorumlaaklında başkası var mı giriyor mu
01 Yorumla
Soran+1 yılGiriyo gibi 😐
neden mutsuz olmaya bağlı bence
02 Yorumla
Soran+1 yılŞiddetli geçimsizlik
kalıcı mı bu durum
07 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıldır böyle