Kocamin arkadasi bana asildi. ?

Eşim bikaç arkadaşıyla şehir dışında bir yere gitti.. beraber gittiği arkadaşlarından biri bana bir mesaj attı.. adamın telefonu bile yok bende.. kimden geldi mesaj bilmiyorm. Tanıttı kendini. . Eşini de tanıyorum bu adamın. ailecek görüşüyoruz. . hatta bebeği var.. neyse eşim de yanında beraber eğlendik lerini yazdı. . siz bayanlar da gelmelisiniz mutlaka buraya dedi.. benimki istemiyor onu ikna eder misin dedi.. tabiki de dedim. sakin ona anlatma Sana yazdığımı dedi. eşine de söyleme dedi. tamam dedim.. neden sormayayim demek aklıma gelmedi. . neyse napiyorsun filan diye devam etti muhabbet ben suphelenmedim çok fazla. Çünkü samimi biri.. sonra sen harikasın muhteşemsin söylesin böylesin. çok güzelsin filan demeye başladı. . ben sok oldum. uzun süre cevap vermedim. . soğuk cevaplar verdim.. neyse ki bir daha da yazmadi. Çok moralim bozuldi ya. ben bu Adama bu cesareti verecek ne yaptım 😕bilmiyorm. . çok mesafeliyimdir. . neden böyle davrandi😑😕eşimin ağzını aradım sarhoş olmus o kişi epey. . arkadaşlar bana bir deyin ben mi yanlış anladım? adam bana resmen asildi ya. mesele şu ki eşime anlatamam. . Kıyamet kopar. . çok çirkin bisry bu anlatamam. . ailecek de görüşürüyoruz.
Kocamin arkadasi bana asildi. ?