Selamun aleyküm. Arkadaşlar biz Mardinliyiz. Ve iki yıldır sevdiğim adam vardı evliydi bir çocuğu vardı o da beni seviyor. Ben boşan dedim ama o olmaz ondan boşanırsam dul kalır musallat olurlar ona seni üzerine alayım ondan nikahı alayım dedi kabul ettim 6 ay önce resmi nikahı ondan aldı 3 ay önce bana kıydı. 3 aydır evliyiz. Eski karısı ile bir gün olsun aynı odada kalmıyor. O evin hizmet işlerine yemek işlerine bakıyor. Ben ise eşimin hizmetine tek şartım evlenirken eski karına bir daha dokunma oldu o da kabul etti zaten siz ne düşünüyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
3. ne zaman gelecek diye beklerken bitti ((
O biraz sıkar tatlım ben 1 gibi pasif bir kadın değilim vallahi bütün herkesi ayağa kaldırırım gebertirim
😂🤣 ay güldürdün
Yine salaaakça bi troll işte beyinleri bu kadar çalışıyor anca, trol değilse de Allah belanızııı.. neyse o kadının ahı kalmaz elbet
Ya bu kadar o kadını düşünüyorsanız biriniz alsanız evinize bizde kurtulalım
Kes lan boş yapma kurban olun o kadına siz
Tamam işte çok iyisi al diyorum ben de sana
sende kabul ettiğine göre kocan zengin zaar yoksa niye kabul edesin. Aynısı benim başıma gelse Allah korusun tabi babam vururdu adamı net
Benim babam da zengin yalnız onu sevdiğim için
tuhaf açıkçası
Troll değilse rezillik, nasil kabul ettin de sindirdin bu durumu acaba
Seviyorum
Bugün seni kuma getiren, yarin sana kuma getirir. Yaşattığını yaşarsın, bu tarz seylerde sevmek kabul edilebilir bir bahane degil bence
Kardeşim ben o ezik gibi değilim hayırdır benim üzerime kuma getirecek adamı uykusunda boğarım hiç de korkum yok hayırdır yani
Himm ok
.
Tamam trol soru soruyorsun da neden memleket şehir ismi veriyorsun ki
Troll sormuyorum çünkü Bizim memlekette bunları oluyor sizin memleketlerde olmuyor İstanbul'da
Kızım ben mardinliyim ve Mardin'de senjn kadar ucuz basit bı kız görmedim ki böyle ikinci olmayı tercih edecek ve kendini gerçekten değerli sanacak biri.. Mardinli asildir senin gibi ucuz degil
Kardeşim sen Mardinli sin ve burada böyle şeyler çok normal sen hangi Mardin'in neresinde yaşıyorsun bizim burada herkesin ikinci karısı var
Sen söylesene neresi orası Mardin'in hangi ilçesi hangi köyü soylesene
o kadının kul hakkını öbür tarafta ödeyemezsin cehennem odunusun bil yani
Sadece ben mi ödeyemem kocam öder mi yani anlamadım
ikiniz de...
ayrıca aynı kaderi sen de yaşamadan ölmeyeceksin emin ol
Bir yuva yıkmış gibi olmuşsun. Yuva yıkanın yuvası olmaz derler.
Yuvayı Ben gitmiyorum tatlım yuvayı yıkan kocası onu istemeyen kocası beni seven kocası yani ona sözler veren kocası ben yıkamıyorum kocası onu istememiş
Kocasına yüz veren de sensin yüz vermesen nasıl evlenicekti senle? Bir de haklı çıkmaya calisiyo kendini
Çıkarmaya**
Kardeşim burada böyle şeyler normal ayrıca kocası onun üzerine kuma almayı kafasına koymuşsa ben olmam başkası olur yani anlamadığın nokta bu siz hepiniz böyle salaksınız erkekler zaten sizi aldatmayı kafasına koyduğu zaman ya da sizi bırakmayı kafasına koyduğu zaman kadın fark etmiyor o kadın olmuyor başka kadın oluyor öncelikle onun erkeğin kendisine sadık olması gerekiyordu ha Yani bir erkek düzgün olmayacak ama bütün kadınlar düzgün olacak öyle mi Yani bir erkeğe düzeltmeye ceğiz bütün kadınları düzelteceğiz çok mantıksız
E böyle kötü Bi adamla niye evlendin hepimiz seviyoruz ama işte karşındaki kötü biri ise acını içine gömeceksin bunu hemcinsine yapmamalıydın herkes yapıyor diye. Evlenmemiş bekar daha iyi bir sürü adam var senden önce o kadınla neler neler yapmış hiç mi kıskanma yoktur. Sen yaşlanınca çürüyünce de alacak zaten merak etme senn
Başkasını alsaydı o zaman o yüzsüz sen olmasaydın kendini buna layık görüyorsan tamamm evlenmemiş adam mı kalmamış be seviyorum diye nasıl kabul edilir insan sevdiğini paylaşmaz tamamen boşanırsa ancak olurdu bide aynı evde yaşanılmaz yani bu gerçek sevgi olamaz zaten adsmın sevdiği yok kullanıp yenisini alacak hep. Siz de zaten kıskançlık yok para vat diye ığğ neyse yazma Allaha şükür burada böyle zorunluluklar yok
İmkansız bir durum ne olursa olsun onunda kadınsal ihtiyaclari gidericek çünkü mecbur kadın gidip başkasından mi isticen senin aklın aliyomu böyle bir durumu
Bana bak gebertirim onu ya ne demek onun ihtiyaçlarını karşılar boşandı onlar artık bitti
Sen öyle zannet kendini kandirirsin ancak
3 aydır onun odasına girmiyor
Nerden biliyosun peki
Aynı evdeyiz. Akşam sabah yanımda.
Ah canım sen hiç uyumuyosun çünkü dimi
Uykum çok hafiftir çıt sesini uyanırım bu bir ikincisi de aralarında bir şey geçmiyor zaten evlerimiz aynı ama aynı avlu içerisindeyiz o karşıda oturuyor biz bu evde oturuyoruz evleri birleştiren tek şeyin bahçe yani tetikteyim mümkün değil
Güldürme beni Allah aşkına ya Alişan bir kadın onsuz aşkla durmaz hergunde adam senle aynı heyecanı yaşamicagina göre arada fantezi olsun diyede ona gider sen ne söylersen aoe bunlar bilindik ve yaşanan seyler
Kardeşim ben sana diyorum ki günkü değil ama sen bilirsin
Bende sana diyorum ki yaşanilmiş bir çok örneği var hemde kuzunimden biliyorum
Bende senin üzerine kuma olarak gelsem hoşuna gidermi sende ayak işlerine bakarsın
Ya benim üzerime kuma getirmek biraz sıkar ben o ezik gibi değilim anasını ağlatırım adamın uykusunda boğarım
Hahahahhaha görürüz kucağına bebeği verip sokağa atılmakla tehdit edilince görürüz
Ya kardeşim ben kimin kızıyım senin haberin var mı benim kaç tane abim var senin haberin var mı bana abim dedi ki olur ki sana haksızlık ederlerse olur ki seni üzerlerse bir telefona başına yıkalım sen hayırdır benim o ipsiz sapsız soyu sopu belli olmayan bir karısıyla karıştırmayın
Umarım azrail ile yakın zamanda görüşürsün kocan senin yerine merkep alsaydı belki daha mutlu olabilirdi
Kocam da zira ile görüştün mü Hani o da eski karısını bir paçavra gibi yan yana attı ya ama siz erkek ler yapınca hiçbir şey demiyorsunuz kadınlar yapınca diyorsunuz niye ona bir şey demiyorsun
İğrençsin
Kocam iğrenç dğeil demi sadece ben iğrencim. Yazık size
Evet sen Çok kötüsün
Sen hasta mısın ya adam karısını bırakıp beni almasaydı yani adamın suçu bu aslında hani ben de suçlu olayım önemli değil da sen bütün suçu bana yıkıyorsun bu nasıl bir zihniyet ya lan o istemedi o karısını istemedi o beni istedi benim babamı karşısına çıkıp Ben senin kızını istiyorum dedi ya
Ya bi git evli adamla ne işin var senin esas milletin kocasına göz dikmişsin işte yazık utanmıyor bide rezil
Şimdi ben anlamadım senin karın ileride seni aldattığı zaman sen aldattığı adama sen evli kadına göz dikmişsin mi diyeceksin kim evli ise o suçludur evli olan sadık olmak zorundadır Ben kimsenin kocasını düz dikmedim Beni seven o benim babama abime vaatler verip beni alan o yani kusura bakma Beni Gören de o
Suç ikinizdede ama sende daha fazla
Ben de niye fazla ben mi kadına söz verdim ben mi kadına nikah kıydım ben mi kadını mı bırakıp başka kadını beğenip babası ile konuşmaya gittim ben mi yaptım bunları
Sen kendi hemcinslerine ihanet ettin onuda ezikliyorsun yazık sana keşke o kadının yerinde sen olsaydın
Kardeşim ben feminist değilim ya adam kendi karısına ihanet etmiş sen gelmiş bana hala hemcinsin diyorsun iyi karın yarın seni aldattı zamanda karın hiçbir şey söyleme tamam mı gidip o adama de ki sen bana ihanet ettin senin beynin yarım
Neyse azrail ile erken tanışman dileği ile iyi günler
Kocam da azrail ile erken tanışın mı 😅
Ha birde kemik yağıyor Kuran'da. 4 kadına kadar almak helal bu arada azrail niye uğrasın
Amin amin inşallah
O kadının ahı seni mutlu eder mi bu soruyu da sorabilirsin.
O kadının ahını alan kocası tatlım sadece ben mi kocası adam olsaydı başka kadına bakmasaydı sözleri ona ben vermedik ki kocası verdim
Sen de kocasına yardımcı olmuşsun. Her bakana gitmek mi gerekir?
Her bakana gitmedim ki o beni görmüş beğenmiş gitmiş benim ta babamla konuşmuş babamla konuştu abilerim ile konuştu bir sürü vaat verdi Geldi benle konuştu yani zaten ben kendisini soylu iyi bir aileden geldiğini öğrendim kendisinin kibar oluşundan falan etkilendim ilk karısı da Rıza verince evlendim
:(
kale falan yap işte eğlen akşam dönersiniz.
Maharetmiş gibi de anlatıyorsun
Seviyorum ama
Ama çok yanlış bir şey. Karşı tarafın ahını alıyorsun sürekli. birde şartın birinci karına dokunmayacaksın demişsin. İkincisi onu resmi olarak boşadı mı
Evet resmi olarak onunla ayrıldılar resmi olarak tek karısı benim
Anladım. Diğer kadına sabır diliyorum. Ama başkalarının mutsuzluğu üzerine kurulan mutluluklar uzun sürmez. Sende aynı akıbete uğrarsın unutma
Sanmam
Zaman gösterecek ve demişlerdi diyeceksiniz.
Anasını satarım adamın hayırdır bej boşanır terk ederim
İşte o zaman zaman ve adam benim ne kadar haklı olduğumu göstermiş olacak.
Ya gerçekten beni suçlu buluyorsun ama böyle bir adamı savunuyorsun karısını kenara atıp hizmetini ettirip Yeni karısı ile gününü gün eden adamı savunuyorsun işte sizin ahlak gününüz böyle kadına geldiği zaman mırın kırın erkeği geldiği zaman o adamı acıyorum o adam haklı ya yazıklar olsun
Adam dediğin kocan zaten şerefsizlik yapmış. Onu savunmuyorum. O köpeklik yapmış zaten. Sen anlattıığın için sana söyledim. Onun da burnundan gelecek.
Doğru
İkiniz aynı çukurdasınız debelenin
Benim için tek çukurda eski kadın
Sen öyle sanıyorsun. O kadın size göre everestin tepesinde. Çukurda olan sen ve o aşağılık kocan
Vallahi hizmetçi gibi ev temizleyen o
Eminim ki kendi isteği ile yapmıyordur. Zayıf ve güçsüz olan o. İki zalimin elinde kalmış. Belkide çocukları için katlanıyor
Vallahi kendi isteği ile yapıyor acı ben onunla çok iyi anlaşıyorum kendime bir işi alayım çarşıdan ona da alıyorum çocuğuna bakıyorum ama bana dedi ki sen temizliğe ve yemeğe karışma dedi
Bilemem. Ama o kadının ahı burnunuzdan fitil fitil gelir umarım sen ve kocanın
Troll değilse yardımcı olurum
Senaryoya puanım 10/2
1500 lerde yaşıyorsunuz sanırım 2021 yılına geldik te haberiniz olsun
İğrencliğin sacma kültürel hali
Aynı evde mi yaşıyorsunuz
Ev değil burası avlulu ev
O kadının günahına giriyorsunuz
Yahu o da çeksin gitsin biraz gururlu olsun Ben olsam gitmiştim
Sende gurur olsaydı ona kuma gitmezdin
Bizim burada kuma getirmek çok normal bir şey anlıyor musun ayrıca beni seviyor adam onu sevmiyor
Sonuçta senden önce o vardı arada onunda cinsel ihtiyacını karşılaşın
Olmaz. Ben kaldırmam bunu
Ama o kadının ahı sizi fazla mutlu etmez
Yahu Rıza vermeseydi vermediği zaman eşi evlenemiyor Rıza vermiş
Tamam sonuçta bisanmamis ilişki onunda hakkı
Olmaz. Ben bu şartla evlendim
Dilersen ozleden konuşalım burada konu dağılıyor
Kocam senle konuşur özelden
Saçmalama niyetim. kotu değil
ohh ohh vurus var mardınde vuruss
Kumda, oynayın o zaman🤣🤣🤣
Çok yanlış günah
Evet
Senin başına gelmesini istermiydin?
0 başıma gelemez çünkü ben ezik değilim
Karısı ezikmiydi
Yani şöyle söyleyeyim sana benim üzerime kuma getirecek adama ben rezil kepaze ederim yatağında boğarım
Demekki kabullenemesin peki o kadın ne yapsın
Kabullenmeseydi
O kadın varya demekki çok sabırlı bir kadınmış bunu unutma
Ya istemeseydi. O da rıza vermiş
İnan rıza vermemiş mecbur kalmış
Hayır. Rıza vermiş eşim dedi ki hayır bile demedi sen bilirsin demiş
öyle olsun ne diyelim ki.
Rezil iğrenç bi durum
Girince bi mesaj atsana
Kuma mi kaldi bu devirde afk
E boşa neden çekiyorsun
Cahil
Anan
Belli belli orusp gibisin lan
Ahlaksiz bitch
Bizim burada birinin kurması olmak kadar normal bir şey yok kendi kültürünüz ile yargılamaktan vazgeçin ayrıca kur'an-ı Kerim'de bir adamın 4 kareye kadar alacağı izin verilmiş
Beni karısının üzerine alıp karısını bir hiç gibi kenara atan adama hiçbir şey demiyorsunuz ki siz hepiniz zaten erkek