Sevgilim trafik kazası gecirdi nasıl davranmaliyim?

Biz 2 aydır birlikteyiz. Sevgilimin honda civic arabasi var. Kendi alın teri ile çalışarak aldı. Arabasını çok seviyodu. Yani kıymetliydi biraz. önem verirdi çünkü kendi parası ve cok seviyodu. Ve biz dun hiç konuşmadık aradım ama kapalıydi telefonu sabah işe giderken Günaydın yazdim ama cevap vermedi. Ve iş çıkışı aradim onu. Sesi çok kötü geliyordu ve trafik kazası yaptığını söyledi. O kadar güçlü dağ gibi adam bana telefonda ağladı. Ne yapacağımı bilemedim. Ve Sağlık olsun sana birsey olmadı ya iyisin dimi sen geliym mi falan dedim oda ev kalabalık dedi bana yuruyelim cik evden dedim oda yürüyecek halim yok dedi o kadar kötü geliyodu ki sesi. Bu arada hastahanede çalışıyorum. Ona burada eli ayağı olmayan insanları söyledim allah beterinden korusun dedim. Nasıl kaza yaptığını falan sormadım. Daha doğrusu bu kadar konuştuk. Az önce aradım açmadi telefonu meşgule de atmadı sanırım duymadı telefonu. Sizce nasıl davranmaliyim ne yapmalıyim. Arabasını çok seviyodu. Yani nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Çok sık arayip onu sıkmak istemiyorum. Ama aramadigimda da önemsemedigimi düşünmesin istiyorum. Ne yapmalıyım sizce? Kendisi sağ çok şükür ama arabasını çok seviyodu ona ne demeliyim nasıl davranmaliyim? Akıl verin nolur. Ne sıklıkla ariyim ne diyim ona?
Sevgilim trafik kazası gecirdi nasıl davranmaliyim?