Ben 2020 yılında aralikda sıfır araba aldım ve bayramdan 2 gün önce kaza airbag patlayacak şekilde kaza yaptım. cadde bekleyen üstü açık kamyon bekliyordum. Yanindaki arkadaşı dedi buradan gece araba dedi bende onu dinledim. Ön yolcu koltugun tarafında olan çamurluk dokundu bende kortum çamurluk gidecek diye arabayı geri aldım çamurluk yirtilidi ikinci kaza ise otoparktan geri geri çıkarken park halinde olan kişi arkasına bakmadan dokundu ve hafifçe kaza oldu suçlu karşı taraf suçunu kabul etti ama yolcu kapı on ve arka kapı boyandı. Ve sonunda yani üçüncüde büyük kaza yaptım airbag patladı şimdi ben araba kullanmayacak kadar biglisiz insanmiyim ya da hayatımda bir daha araba kullanmamaliyim yoksa ben trafik canavarıyim hep kazami yaparim mi is yerinde bir kişi dediki sen bence araba kullanma kesin birini öldürürsün sen sürekli kaza yapıyorsun bu doğrumu yaaa siz ne düşünüyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Not: iş yerinde bazı arkadaşlar ya şoför tut küçük araba al ya da hiç kullanma zatten bisikletin var deniyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer