Ben 19 yaşındayım o 30. Ama yaşıtlarımdan çok daha yakın geliyor bana. Düşünceleriyle, hareketleriyle. Onu arzulamadan duramıyorum.
Ne yapmalıyım sizce?
Ne yapmalıyım sizce?
19 20 desen 30 11 sene var aranızda fazla değil mesela benim platonik sevdiğim ile aramda 17 ya farkı var 23 yaşındayım ben aşık yaşı yok ama senin hissetiğin önemli olan ya sadece hoşlantıysa aşk değilse önce kendinle konuş ben 3 senedir seviyorum ona söylemedim bazı engeller var ondan
Umarım kavuşursun. Sen de ben de
benim artık zor 3 aydır konuşmuyoruz kendi kendine konuşmamaya başladı nedeni belirsiz
Tüh ya kötü olmuş 😞😞😞
Bence açılmalısın. Yani imkanzsız değil neden olmasın gelişmeleri yaz buraya en kötü reddedilirsin nolucak :)
Konuşacağım ama ne diyeceğimi bilmiyorum :/ dudağına mı yapışsam ki :D
Hayır tabiki kendini ağırdan sat biraz ki ciddi olduğunu anlasın tabi öyleysen.. ya da amacın sadece yatıp bırakmaksa onu da öyle ifade et ama fevri hareketlerde bulunursan seni basiyleştirir
ya inan şu an ne yapacağımı hiç mi hiç bilmiyorum. tanıştığımız günden beri öpmek istiyorum zaten iki şeyi de aynı anda çıkarmış olurum :P
kendini basitleştirme
Zor bir ilişki ama imkansız değil. Karşılıklı sevip anlaştıktan sonra mümkün. Bende yaşının 20 olduğunu bilmeden bir kıza aşık oldum :( ama söyleyemedim ama şansı denemek gerekiyor aslında.
Dene bence de
13 yaş korkutuyor :( sana söylüyorum ama ben de korkuyorum biraz da utanıyorum ama 13 yaş olduğunu bilmiyprdum 10 yaşa kadar olsaydı konuşurdum sanırım senin 10 yaş senin şansın daha fazla
Ben sırf yaşı büyük diye sevmiyorum. Hareketleri , düşünceleri falan bana hitap ediyor hep ondan. Kendi yaşıtım sevgililerim olmadı mı, oldu ama onunlayken yaşıtlarıma kıyasla çok daha kendimim
Bilmiyorum sende nasıl ama seninki de öyleyse konuş derim. Bence ikimiz de konuşalım. Şansımızı deneyelim :)
Ben güzelliği için güzellliğinden kastım fizik değil güleryüzü için insanın içini umutla dolduracak gülümsrmesi için sevdim :)
benimde böyle sevgilim olmuştu :) ama sonradan ayrılmak istedi arkadaşları yaş farkını çok bulmuş dolduruşa getirdiler kızı :)
Pek arkadaşım yok. İtici geliyor yaşıtlarımın çoğu.(kızlar da dahil) Dediğim gibi yaşıtlarımdan çok daha çekici geliyor her şeyi
seni bir incelemek lazım :)
Cevap
18Cevap
İlişkinin ileriki evrelerinde büyük sorun olur. Evliliğinde devamlı yaşlı kahrı çekeceksin. Erkekler 45-50 yaşına gelince altına işemeye başlar ve bunu da sana temizletir. Bir kadın kendine baktığı sürece erkeklerden çok daha uzun süre çekiciliğini korur. Sen en çekici olduğun yaşlarda o sana cinsel yönden yetmeyen, altına işeyen, sen dışarı çıkıp eğlenmek istediğinde uyku basıp evde oturmak isteyen bir adam. Çekiciliğinin zirvesinde olduğun yolları böyle bir adamla mı geçireceksin. Sen otuzlu yaşlarında çekiciliğinin zirvesindeyken o ellisine merdiven dayamış yaşlı kokmaya başlayacak. Sen taptaze kokunla ve hala fit iken istediğin her erkeği ayarlayabilecekken o yaşlı yaşlı kokacak, göt göbek salmış, belki dokunasın bile gelmeyecek. Gözünü nasıl haramdan korursun o zaman? Kocan sana yetmezken, dışarıdaki erkeklerinde ilgisini çekebiliyorken sen, haramdan nasıl korursun kendini. Senin o çekicilikle ahiretini koruman zor değil mi? En çekici olduğun 30-40 yaşlarında aklının başka bir adam tarafından çelinmemesi zor değil mi? Kendine zulmetme. Kolay olanı seç, yaşı sana yakın olan sana her anlamda yeter ve seni haramdan korur. Kart zamparalara kulak asma.
Kendinden yaşça büyük biri ile ilişkin var ve boynuzluyor musun adami? Cevabım neden seni bu kadar sinir etsin ki yoksa?
Kizlar yasindan buyuk erkeklerden hoslanirlar genelde. Daha olgun gelir.
19 yasındakı kıza ban bakmam 30 yasındakı adam mı bakıyor :)
bazı kadınlar olgun erkeklerden hoşlanır eğer öyleysen sorun olmaz
şu dönem kızları genel olarak yaşça büyük erkeklere ilgi duyuyor
sevişin tadını çıkarın ne diyim başka
benim istediğim de bu zaten 😅
tamam sen de önce tavla sonra götür o zaman ben ne yapayım istersen herifin şeyini de ben tutuvereyim :D
@Alemsiinn ne varmış kötü bir şey mi dedim? dolandırıcılık yapın mı dedim adam öldürün mü dedim ne dedim ?
@Alemsiinn o senin ve senin gibilerin geri kafalı yobaz kafasına göre iğrenç aslında toplanıp irana gitseniz siz de kurtulsanız biz de kurtulsak süper olmaz mı ?
@redhotline07-4 takmayın böylelerini. Yaşamıyorlar onlar tam anlamıyla. Sevişmek ve sarhoş olmak gibi hayatı tam anlamıyla tadabildiğiniz şeyler yok onların hayatında.
Mesela biz sizin gibi sapık zihniyetlerden kurtulsak dünya birazda olsa masumhane kalırdı. Kadın cinayetleri, genç kızların tecavüze uğrayıp katledilmesi yazık ya. Verdiğiniz tavsiyeye bakın. Bu yaşta bir kız oturup kendi yaşıtlarıyla flöry eder. 30 yaşındaki adamla git yat denmez. İğrenç bişey bu. Ana babalara yazık!
@Alemsiinn bu medeniyet de değil cehalet de. Bu yemek yemek kadar normal ve hayatın içinde olan bir şey.
Ben genç "kız" falan değilim. Ben kendi kararlarımı kendim verebilen bir kadınım.
Ben burda dinle ilgili tek bir kelime dahi etmedim. Şu yazdıkların anlamsız bir o kadar da boş. Akılsız bir insana akılsız olduğunu anlatmak imkansızdır. Çünkü akılsız bir insanın akılsız olduğunu anlayabilmesi için de akla ihtiyacı vardır. Bu sana kapak olmasın. Benim aklım senin gibilerle savaşırsa çok basit kalır. Hadi güle güle
@Alemsiinn kız diye bir cinsiyet yok. Ben kadınım.
Cinsellik ruhu kirletmez. Aksine ruhu canlandırır.
Sun kendini nedir? Ben sunulacak bir mal değilim. Kendi kararlarım ve düşüncelerim var
bu evlilik olur nedne olmasın ama sen arzuluyorsun sevmiyorsun ileride pişman olan sen olursun
İyi bok yedin. Nefret ediyorum sizin gibi hemcinslerimden
Bende aynı durumdayım bizim de aramızda 11 yaş fark var.
Ben 17, o 28 yaşında.
18ime girince açılmayı planlıyorum
Birbirinizi sevseniz bile illaki yakın çevreden biri onaylamayacaktır
Olmıycak bir hayal ne yazık ki
Engel yoksa yaş mani değildir.
çok büyük bir fark değil bence
Ben de böyleyim ya
Çözüm bulun bize nrkekek
al sana çözüm güzelim..
Seviyorsan devam et tabi.
bir de 19 yaşında ki birisi 25 yaşa abi der. Peh
ona nasıl aşkım sevgilim diyebileceksin
Yaş aşkım sevgilim demeye engel midir?
Ben de utanıyorum aslında. şu zamana kadar bastırdım duygularımı ama artık dayanamıyorum.
Bana karşı duyguları nedir bilmiyorum hiç
Bilmiyorum. Ama duygularımı bastırmaya devam edersem üzerine atlayacağım herifin...
Seviyorum
Seven insan sevdiğiyle sevişmek ister
Devamı derken
İstiyorum tabi ki. Yanındayken bile konuşması hareketleri her şeyi tahrik ediyor
Neden böyle düşündün ki? Erkeklerde de oluyor aynısı
Neden gitsin ki. Asıl sevdiğim insanla böyle güzel şeyler yaşamazsam zoruma gider
Dedim ya. Etmem hatta yaşamazsam o güzel şeyleri onu sorun ederim
evli değilse konuş onunla
Değil. Konuşacağım 😊
konuştuğun zaman yine yaz buraya sonucunu merak ettim. umarım istediğin gibi olur
Umarım
Yas farki sorun olur hep
Yaş farkı var dikkat et kendine
normal birşey 11 yaş çok deyil
nasıl tanıştınız?
Üniversitede aynı sınıftayız
arkadaşlarına anlattın mı hiç
Hayır. Anlatmam da. Hoşlanmıyorum yaşıtlarımın saçma sapan hareketlerinden. Arkadaşlarım var ama hiçbirini yakın görmüyorum kendime o hariç
sen nasıl istiyorsan öyle yap o zaman sevmediklerinle takılmak zorunda değilsin
Konuşacağım cesaretimi topladığım anda 😊
Geçecek :)
Biran önce büyü
ver gitsin :D
yürümez
aynen ya
Evlen
ilgini belli et
Hım düsündürücü
git ver o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?