Kendimden yaşça büyük birine aşık oldum?

bunu sormak için hesap açtım, okursanız sevinirim. bugün bir etkinlikteydik piknik tarzı bu abiye ben hep yanaştım yanından fazla ayrılmadım şöyle söyleyim biz dışardaydık yanımızda 2 kişi daha vardı oturup şarkı söylüyorduk birden damara bağlandı o da bana bakıp imkansızım şarkısını söyledi (şarkı ezhelin değil) yanında bir tabure vardı başımı omzuna koysam olur mu dedim olur dedi (şarkının hepsini söylemedi tabi ama bazı yerlerini) sonra işte hıdırellez falan ateş yaktık bu abi de gitar çalıyor herkes sandalyesini alıp geldi 13 kişi falanız bu abinin yanına oturdum rakı içiyordu onu tuttum benden sigara falan aldı normalde içmiyormuş ama rakıyla gider diye aldı eve gitmeye hazırlandık bir başka abi bizi bırakacaktı (2 kız 2 erkek gidiyoruz bu arada) bu abi arkaya benim yanıma oturdu, sabahtan arabayla gelirken öne oturmuştu sonra işte bindik arabaya gidiyoruz tekrar dedim başımı omzuna koysam olur mu diye yine kabul etti bende kıvrıldım iyice koydum gidiyoruz (o da başını başıma koydu) bu abide merkeze gidecek ben biraz uzakta oturuyorum gitmesini istemediğim için bizim evin oraya kadar gelsene zaten şöfor diyeyim o tekrar merkeze gelecek kabul etti böyle gidiyoruz başım omzunda onun başı benim başımda (karanlık olduğu için tam göremedim koydu mu koymadı ama kafasının ağırlığını hissettim eminim koyduğuna) sonra indim ben inecekken görüşürüz abicim dedi? ya napcam bilmiyorum çok ergence gelebilir ama bi yardımcı olun (bu bu abi 28 yaşında arada 12 yaş fark var öyle gidip hemen açılamam yaştan sıkıntı ederse araya soğukluk girecek ve beraber girdiğimiz ve ortak takındıklarımız var yayılırsa falan diye korkuyorum öyle biri değil fakat yinede korkuyorum siz bana da bir yol gösterin

Kendimden yaşça büyük birine aşık oldum?