Eğer bir erkek bir kadından üstünse ne konuda nasıl bir üstünlüğü var yani merak ediyorum açıkçası. Ben kendimi hiç bir erkekten daha düşük gormuyorum. Tabii bu ulkede kadını alcaltmaya çok meraklı olan insanlarımız var ama.
Cevabın nedir?
+1 yılEşit olmak ile eşit muamele görmeyi ayırt etmemiz gerek diye düşünüyorum.
Kadın ve Erkek farklı iki doğaya sahip canlıdır.
Belki de fizikçe en güçsüz erkek bile benden daha güçlüdür, bu anlamda üstündür. Olabilir, problem nerededir.
Belki de estetik yönü gelişmiş bir erkek bile sıradan bir kadın kadar zevk sahibi, guzellestirici olamıyordur, bu anlamda da kadın üstündür. Olabilir, yine problem nerededir ki.
Erkeklerin yetenekli olduğu hususlar var, kadınların yetenekli olduğu hususlar var.
Yaradan bunlari birbirimizi tamamlayalim, destekleyelim diye bahşetmiş. Yarışalım diye değil ki. Tıpatıp ayni olsak ne kadar basit ve bayağı olurdu birçok şey.05 Yorumla- +1 yıl
seninde kadın ve erkek farklari ve kadın ile erkek eşitliği arasındaki o çizgiyi fark edebilmen lazım. evet yapi olarak birbirimizden çok farkli olabiliriz erkekler bizden daha güçlü olabilir. ama bu onları bizden üstün yapmaz.
- +1 yıl
Daha güçlü ise, güç bakımından üstündür. Bunu dile getirmek neden yanlış ki
Siz de başka konularda ondan üstünsünüz.
- +1 yıl
güç üstünlükse ormandaki ayılar filler aslanlar herkesten üstün o zaman. güç üstünlük değildir ki
- +1 yıl
@hoşafınferyadı Güç bakımından üstündür. Bakımından diyorum. Kategorize ederek söylüyorum. Lütfen cumlelerimin tamamını okuyun.
- +1 yıl
işte bunlari ustunluk olarak gormuyorum ya da öyle bakmiyorum diyelim. konu güç o bu su değil çünkü
En İyi Cevaplar
+1 yılGuç konusu dışında hiçbir ustunlukleri yok hatta kadına muhtaçlar çokkouşmasınlar.
41 Yorumla- 6 ay
sana muhtaç olmakmı ahahaha böyle diyenler toprakta hepside
+1 yılTüm canlılar birbirleriyle eşit. Aralarında üstünlük bulunmuyor. Sadece farklı özellikler bulunuyor.
Erkek güçlü, yıkıcı, yapıcı diye kadından üstün değil. Kadın da yaratıcı, oluşturucu, hayat verici diye erkekten üstün değil.
Ataerkilliğin son bulması, anaerkilliğin tekrar başlaması gerekiyor. Yıkıcı bir yönetim şekli değil, yaratıcı bir yönetim şekli gerekiyor.
Not; pro feminist birisiyim. :)10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. cinsiyetle ustunluk alcaklik secmek cok kotu bir sey bana gore erkek kadin ustunlugu degil insan ustunlugu var kadinin da alcagi erkegin de alcagi var onemli olani insanlik ;)
52 Yorumla- +1 yıl
rica
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTartışmaya gerek yok ben fikrimi her yerde söylüyorum, erkekler kadınlardan yaratılış esasıyla üstün yaratılır. Doğada canlılar üstünlük esasıyla yaratılır ki biri diğerine hükmedebilsin. En zeki canlılar bizler olduğumuzdan bize başka hayvanlar hükmedemez , e peki kim hükmedecek? Cinsiyetin verdiği kuvvet sebebiyle erkek.
032 Yorumla- +1 yıl
Kimsenin kimseye hükmetme hakkı yoktur. Erkeğin kas yapısı kadından üstün olduğunu göstermez. İki cinste eşittir kendinizi yüceltmeyin. Ben daha güçlüyüm ondan demek zorbalıktır , çağ dışıdır. . .
- +1 yıl
böyle bir şey yok iste. Karşındaki kadın cahil degilse bir erkeğin kendisine hüküm etmesini kabul etmez zaten. bak aramizda bir çok farklılık var evet ama bu farklılıklar sizi üstün kılmıyor. bence.
- +1 yıl
@Unknown_Lover Biri diğerine hükmetmeden medeniyet kurulamazdı ve hala orta çağda yaşıyor olurduk. Her kafadan bir ses çıksaydı ohoooo.
- +1 yıl
Eşitlik olsa kurulamaz mıydı? Herkes birbirine saygılı olsa , insan olmayı bilse olamaz mıydı? Farkında mısın bilmiyorum ama şu an ülke dinci faşizmle yönetiliyor. Bir bakıma orta çağdayız. Ben eşitlikten yanayım sen zorbalıktan yanaysan orasını bilemem.
- +1 yıl
tamam biz size hükmedelim o zaman.
- +1 yıl
@hoşafınferyadı "yaradılış esası" kısmını okumamışsın sanırım. Kimi yaradılış der kimi evrim der kimi doğanın kanunu der ama kim ne derse desin sonuç aynıdır. Kurulamaz mıydı? Ben ne bileyim kurulur muydu kurulamaz mıydı? Olmamış birşey için kesin konuşamayız. Çağ açıp çağ kapatan fatihtir mesela. İstanbul un fethi çağ atlaması kabul ediliyor. Yedi düvele hükmeden kanunidir mesela. Çoğunluk ele alındığında daima erkek tarafı görünüyor. Bakın ben adalet olarak erkek kadından üstündür demiyorum, insan haklarına saygım var ve adalet kavramına bağlıyım. İnsanlar olarak eşitiz ama konu hükmetme ve güç konusuysa erkeklerdir diyorum.
- +1 yıl
3 büyük devlete kafa tutan antik suriye kraliçesi zeinab (zeynep) i unutma. osmanlı tahtına kadın oturttularda istanbulu mu fethetmedş viyana kapılarına mı dayanmadı. osmanlı ataerkildi.
bir de gelip şimdi bize fıtrat edebiyatı yapmayın. kas gücü üstünlük için bir kıstas değildir ormandaki ayılar filler aslan kaplan hepimizden kuvvetli onlara itaat edelim o zaman - +1 yıl
@hoşafınferyadı Toplumlar ataerkil nasıl oldu sanıyorsun gökten mektup geldi itaat edin m dendi? Kanuninin yaptığı savaş başarılarını kimse elde edemez. Bırakın eşitiz edebiyatını erkek egemenliği insan canlılığı devam ettiği sürece varlığına devam edecektir. Hayvanın zekası olsa zaten hükmeder. Erkekte hükmetmeye hazır zeka ve kas var. Geçelim bu ayakları sıradaki soruyu alalım
- +1 yıl
Böyle dersin ama kızın biri çıkar seni elinde oynatır haberin olsun her şey kas değil 😊
- +1 yıl
ya bırak Allahaşkına aynı zeka bizde de var. hatta dünyanın en yüksek IQ lu kişisi bir kadın. eşitiz hatta bir üstünlük varsa biz üstünüz.
- +1 yıl
@hoşafınferyadı Einstein ne zaman cinsiyet değiştirdi? ya da Tesla? Bırak laf olsun torba dolsun yapıyorsun. Oynatabileceğine pek ihtimal vermiyorum zira son zamanlarda evlilik planlarım yok o yüzden pek umurumda değil 😆 bana zararları olmaz.
- +1 yıl
Einstein ın IQ su 146 teslanın da 192 falan dünyanın en zeki iki kadının IQ ları birinin 200 birinin 210 eskileri demiyorum. bu kadınlar yeni.
- +1 yıl
normal insanların IQ su 90-100 dür
- +1 yıl
@hoşafınferyadı Anladım peki şu an ne işle meşguller? Boş vakitlerinde gidip dünyayı fethetsinler o zaman... Yani sonuç ne? Zeka+Fiziksel kuvvet esası değil mi? Kadınlara GG o zaman.
- +1 yıl
çok üstün zekalı her erkek de nasada çalışmıyor. harcanan çok var öyle. ayrıca kadınsan daha zor. dünya könyargılı bakıyor. aynı işte daha az maaş oluyor. erkek egemen kafa yüzünden çok zor terfi ediyor kadınlar.
- +1 yıl
@hoşafınferyadı bu toplum düzeni insanlık boyu devam eder. Zira 2k yıldır bu düzen böyle. Farz edelim değişecek, bir 2k yıl daha beklemek gerekir.
- +1 yıl
yoo değişmek üzere. zaten bizim dinciler o yüzden yırtıyo bir yerlerini. kadınlarla eşit olacaklar diye çok korkuyorlar. o yüzden şeriat istiyorlar ki bir an önce bizi bastırsınlar :D
- +1 yıl
anlayamıyorum kendine erkeksin diye bu kadar yukardan bakmana. dil din ırk ayirdiniz yetmedi şimdide kadın erkek ayrımcılığı. Bugüne kadar hiç bir erkek beni yönetmedi buna izin vermem de. Sen dünyaya çok yukardan bakıyorsun. Hiç bir üstünlüğünüz yok bana eskilerden degil şimdiden ornekleme yapsana öncekileri değilde kendi ustunluklerinden bahset.. Ne üstünlüğün var bizden?
- +1 yıl
Dünyanın yönetiminde en çok erkek mevcuttur. En zengin aileler varisleri olarak erkek evlatlarını varis seçerler. Dünyayı yönettiği düşünülen Rockefeller ailesinin varisleri erkektir. Daha ne saymamı istiyorsun? Kişisel olarak sen beni ne yapacaksın? Hukuk fakültesi öğrencisiyim fitness ile uğraşıyorum maddi durumum yerinde istediğim zaman yurtdışına çıkıp gidebilirim.
- +1 yıl
demek istediğim şu ki önceden birseyler yapılmış. kadınlara hiç fırsat verilmemiş hatta doğdukları gibi öldürülenler çok olmus. Okula gondermemisler. O zamanlar kadınları köle olarak gormusler. Eger başta sürekli bir erkek yer aldıysa bu halkin suçu erkeklerin üstünlüğü degil o yüzden diyorum ki şu an sen nasıl üstünsün mesela bir kadından? erkeksin ya hani üstünlüğün ne?
- +1 yıl
kadın hakları çıkana kadar kadınlar hiç bir hakka sahip değildi hatta.
- +1 yıl
şu an bile çocuğu kız diye okula göndermeyen aciz insanlar var. kadın çalışmaz kadın evde oturur erkeğe hizmetçilik yapar. erkek calisir evine ekmek getirir. Kadın erkeğin her isteğini yapar erkeğe bakar kxkdkks sizin görüş aciniz buyken zaten kadina böyle bir hak tanınmaz.
- +1 yıl
Bu kimsenin suçu değil doğayı takip eden insanlığın aldığı doğru bir karardır. Can tehlikesi mevcut olunca atıp tutmak kolay olmadığından mecbur egemenlik altına gireceksin. Bkz:The Walking Dead. Biz burada bireyleri değil erkek ve kadın konusunu kıyaslıyoruz. Ben basit bir erkek evladı olabilirim fakat yönetimde söz konusu hep erkekten taraf olmuştur. Herkes yönetmez bazıları yozlaşır v. s bu soruyu yönetmen saçma bana. Belki içimde bir lider yatıyor ama buna şu an ihtiyaç yok ve o yüzden uyuyor kim bilir? Üstünlüğüm olsa olsa fizikseldir şu an.
- +1 yıl
egemenlik dediğiniz şey bu işte sizin. :) kadınlara hak taninmayip bir yerlere gelmesini bekleyemeyiz zaten. Bu ülke bu yüzden gelişmiyor bu zihniyet yüzünden. turkiyenin ℅99u siradan erkeklerle dolu zaten şu an. Ama erkek olduğu için kendine çok ustten bakan insanlar var. :D Allahtan öyle bir aile içerisinde yer almiyorum. Ev dediğin dayanisma yoluyla kurulur. Her iş paylasilir. Hep ortak bir nokta bulunur. Kimse kimseyi yönetmeye çalışmaz. Çünkü öteki tarafta Allah erkek kız ayrı olarak sorguya cekmicek bizi. Sen şunu yapabilirsin sen erkeksin sen şunu yapamazsın sen kadinsin diye bir şey olmayacak yani. he Kur'an dada kadınlarla erkeklerin esitigiyle ilgili ayetler yer alıyor gözden geçir derim :D
- +1 yıl
doğayı fıtratı cartı curtu manüple edip kendinize kullanıyorsunuz. erkek milleti böyle. eşitiz dediğimizde hesap ödetmeye kalkıyorsunuz. fırsatçısınız.
- +1 yıl
hesabı erkek oder erkek ilk adım atar vs bunlar bana da saçma geliyor emin ol.. Neden erkek yapmak zorunda olsun ki? Bana gore kız erkek arasında hiç fark yok. cinsiyet dışında.
- +1 yıl
ya tatlım biz böyle deyince istismar ediyorlar.
- +1 yıl
erkek milleti gerçekten çok değişik
- +1 yıl
aynen. herşeyi bize karşı kullanıp istismar etmeye manipüle etmeye bayılıyorlar.
- +1 yıl
2li ittifak kurulmuş bir kız daha bulun da kutsal 3 lü oluşturun 😆
- +1 yıl
:D :D
- +1 yıl
tabii zkkzsk
+1 yılİki cinste birbirinden üstüne değildir. Ama bazı egoist insanlar kendilerini yüceltmek için karşıdakine her türlü boku atarlar. Bu sayede sosyal statülerini yükseltirler ama insanlıklarını kaybederler. Olay bundan ibaret. . .
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılikisi eşit sayılır ne üstün ne aşşadır eşittir üstünlük takvadadır nokta 😂😂😂😂
10 Yorumla Erkekler fiziken daha güçlü olabilir ama ruhen kadınların daha güçlü olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılaynen. görme de zaten. demekki ezik ve kezban değilsin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılBence bir insan bir insandan üstün olamaz. Ama bence yani.
Gerçekte öyle değil10 Yorumla
+1 yılHayır ben de ataerkilliğe karşı pro feminist biriyim kimse kimseden üstün değildir hatta insanlarla hayvanlar da kainatta eşit bence..
02 Yorumla- +1 yıl
ben insanları anlamakta zorluk cekiyorum artık gercekten... Irk din dil herşey ayrıldı o yetmedi bide kadın erkek diye ayırdılar. o erkek yapar o kadın yapamaz. kadın gece dışarı çıkamaz erkek çıkabilir. kadın hor gorulur erkek el üstünde tutulur. Anlayamıyorum.
- +1 yıl
Ben ateistim milliyetçiliğe karşıyım canlı ayrımı yapmam çünkü düşünen sorgulayan araştıran biriyim ama insanlar artık kültüre geçmişteki kurallara bağlı kaldıkları için çağa ayak uyduramadıkları için böyle geri kafalı yobaz kalıyorlar. Bağlılık duygusu çok fazla atalarımız böyleyse bizde öyle olacaz mantığı var. Maalesef toplumumuz çok cahil ve düzelecek gibi de değil
fiziki güç konuda üstün. birde geçen bir makale okumuştum , gerici ülkelerde kadının alçak görülmesinin en büyük nedeni kadınların güçsüz olması ve cinsel etkileşimde erkeğin üstte olmasıymış.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yazdığım benceyi okumanızı tavsiye ederim kadın erkek eşitliği ve erkeklerin düşünmeleri gereken şeyler hakkında
00 Yorumla
+1 yılKas gucu olarak biz ustunuz mesela ama fiziksel ve duygusal dayaniklilik olarak kadinlar ustun.. birbirimizin eksik yonlerini tamamlamis oluyoruz
02 Yorumla- +1 yıl
ya ben kadin erkek arasındaki farkları sormadim. erkeklere hep yukardan bakan bir toplum var.. Ben bunun sebebini soruyorum
- +1 yıl
Eski tip inanislar.. erkeklerin gereksiz egosu ve kadinlarin kendini zayif gosterip bir erkege siginma cabasi
İste bu yuzden bazı kadınlar bir tık dusuk
Herkes esit normal olarak bu dunyada10 Yorumla
+1 yılkadın erkekten daha üstün değil mi ya peşinden koşan biz naz trip çeken biz. mağazalar sırf size çalışıyor iş piyasasında bile kadına daha çok maaş veriliyor. aldatma konusunada değinirsek sadece erkekler mi aldatıyor.
00 Yorumla
+1 yılvalla ben de kendimi hiçbir kadından üstün görmüyorum herkes kendi sorunuyla uğraşsın
00 Yorumla
+1 yılüstünlük sadece takva da olur. yani güzel ahlakta. o da karakter davranış düşünüş ve zeka meselesi.
00 Yorumla
+1 yılBuna ne desek problem çıkartırsın şimdi sen, soru sorma tarzına bakacak olursak, illa ki senin görüşüne uygun bir şey yazmalıyım ki çemkirme.
010 Yorumla- +1 yıl
hayir tabiiki aynı fikirde olmamiza gerek yok sadece merak ediyorum sizi üstün kılan ne?
- +1 yıl
ALLAH erkekleri bazı konularda ayrıcalıklı yaratıp Peygamberlerini erkeklerden seçmiş...
Bu yeterli benim için ama şu var: Ben ayrıcalıklıyım diye hiçbir kadını küçük görmedim, onu ezmeye çalışmadım. Aksine ALLAH'ın bana emanet ettiğini bilip o emanete sahip çıkmaya çalıştım, benden hoşnut olmasını sağlamakla uğraştım. - +1 yıl
peygamberlerin hepsi erkek diye bir kanun yok. incilde deborah diye bir kadın peygamber geçer ve hz. meryemin de peygamber olup olmadığını bilmiyoruz. ayrıca sebe melikesi belkısın da. bir çok peygamber erkektir doğru çünkü bir çok toplum ataerkildi. kadın peygamberi dinlemeyebilirlerdi.
- +1 yıl
ama ben kadın peygamberlerin de olduğunu düşünüytorum
- +1 yıl
@hoşafınferyadı Bunu sen düşünüyorsan son dinin Peygamberi böyle bir şeyden bahsetmiyor, buna dair en ufak işaret de yok.
- +1 yıl
hatta Hz Musa nın annesi de peygamber olabilir çünkü Kuran da ona vahyedildiğini söylüyor
- +1 yıl
@hoşafınferyadı Yok daha neler :) Musa'nın yanında Harun'a da peygamberlik veriliyor, sen iyice karıştırdın, o kadar Kuranı okudum böyle bir şey görmedim :)
- +1 yıl
Hz Musanın kardeşi Hz Harun da peygamberdi evet. o başka onu demiyorum. benim dediğim. bir ayette geçiyor hangi Ayet hatırlamıyorum. Biz Musanın Annesine vahyettik musayı bir sepet içinde nil hehrine bırak gibi bir ayetti. internetten aratırsan ulaşabilirsin.
sen ben vahy alamyız hele cebraili hiç göremeyiz. Hz Musa nın annesi vahy alıyor. Hz İsa nın Annesi Hz Meryem ise Cebraili bizzat görüyor. - +1 yıl
buldum
Musa'nın anasına: Onu emzir, kendisine zarar geleceğinden endişelendiğinde onu denize (Nil nehrine) bırakıver, hiç korkup kaygılanma, çünkü biz onu sana geri vereceğiz ve onu peygamberlerden biri yapacağız, diye bildirdik. Kassas 7
diyanetin meali bu
sana linki vereyim bütün mealler var o linkte
www.kuranmeali.com/ayetkarsilastirma.asp - +1 yıl
@hoşafınferyadı Peygamber olsa orada Peygamber yazar ve Resulullah da bunu dile getirirdi, oradaki anlam "haber verdik, söyledik" anlamında... Kendince çarpık fikirlerinle hüküm çıkarmaya çalışma, 140bin sahabenin aklına gelmedi kadın peygamber olup olmadığı da dünyanın tek zeki insanı sensin, senin mi aklına geldi?
Cebrailin başka insanlara da gözüktüğü olmuştur.
Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Erkegin ustun yanlarini hepinoz biliyorsunuz... tatavata yapmayin..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüç ve kuvvet olarak bizden aşapusuuz var mı daha güçlü olduğun erkek hiç ?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. İlla biri ustun olacaksa o en zekiler kimse o olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkadınlar 30 gün oruç tutamaz.
kadınlar menopozdan sonra çocuk yapamaz ama erkek daha uzun yıllar baba olma ıhtımalı var02 Yorumla- +1 yıl
sorduğum şey bu değil. bunlar kadın ve erkek arasındaki farklar ben erkeklerin üstün tutulmasından bahsediyorum. Erkeklere farklı yönden bakilmasindan daha gözde tutulmasından.
Cevap sahibi+1 yılbu ıkı şey en büyük far üstünlük değilmi.
+1 yılkimse kimseden üstün değil bence
12 Yorumla- +1 yıl
tabiki değil. Bizim ülkemizde cahil insan çok olduğu için sürekli erkeği bir adım onde tutuyorlar.
- +1 yıl
yerine göre muhakkak vardır ama ne bileyim herkes kendine yakışan tavırı takınmalı
neye göre kime göre? :p
00 YorumlaBencede ama kadın güze olursal
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜstün olduğu yönler de var olmadığı yönlerde
014 Yorumla- +1 yıl
olduğu yonler ne peki?
- +1 yıl
Erkek konularini dedigin nedir? Odun kesmek mi gidip bir fabrikada calismak mi futbol mu araba tamir etmek mi? bunlarin hepsini bir kadin rahatlikla yapabilir. cinsiyet sadece ureme konusunda gelmeli bence onun harcinde hicbir ayrim yok
- +1 yıl
Bu islerin kadini erkegi yok... ve iki tarafta birbirine karsi saygili olmali bence sadece kadinlar degil
- +1 yıl
Toplum laf etmesin diye mi daha cok yakisir dediniz? Insanlarin diyecekleri seyden korktugumu zannetmiyorum.. saygi konusunda da esit saygi daha mantikli geldi sirf kocasiyim diye ulkenin kraliymisim gibi davranmasina gerek yok temizlikci ya da kole almiyorum kendime sonucta hayat arkadasi buluyorum umarim evlenincede hersey boyle olur
- +1 yıl
Olur sorarim eger benim dusundugum gibi olmuyosa evlenmem olur biter 😂
- +1 yıl
Onun yerine beraber yapariz hepsini temizligi yemegi odun kirmayi 😂😂 araba tamirinde bile yardim eder bana
Maksat yeşillik olsun diye sorulmuş bir soru
01 Yorumla- +1 yıl
hayır alakası yok. bu konular aşırı sinirimi bozmaya başladı gorus almak için sordum.
Kız hakli👍
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı. Kimse kimseden üstün değildir
00 YorumlaOk il
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım