Anneme yalan olmadığına Nasıl ikna ederim?

Öncelikle merhaba ben 18 yaşındayım. Daha önce kimseyle ilişkim olmamıştı ta ki 4 ay öncesine kadar. Sevgilimle aramda 4 yaş var üniversite mezunu çalışıyor işide gayet iyi. Ben her kız gibi anneme herşeyimi anlattım böyle biri var hayatımda çok seviyorum diye konuştum. Annem şaşıracağım bir şekilde hiç bişey demedi. Aradan 2 ay geçti biz erkek arkadasımla şakalaşıyoduk o sırada yanlışlıkla annemi aramışım bende onunla gülerken yapma diye söylenmiştim. Annem beni hemen eve çağırdı ve bana bişey oldu sanmış baya bir kavga ettik. Ayrılmamı istiyo ama ben ayrılmak istemiyorum çünkü çok seviyorum, ilk yaşadım sonuçta böyle şeyleri ve çevremdeki tüm dostlarım onun beni gerçekten sevdiğini beni üzmeyeceğini söylüyolar buna annesi de dahil. Ama annemle aramız çok açıldı sevgilimin bana zarar vereceğini düşünüyor ben ne yapacağımı bilmiyorum. şu an kpssye hazırlanıyorum eğer memur olurda atanırsam aileleri tanıştırmayı düşünüyoruz. Bana yardım edin anneme onun bana zarar vermeyeceğine nasıl ikna edebilirim?

Anneme yalan olmadığına Nasıl ikna ederim?