Anneme aldatıldığını nasıl söylerim?

Bundan 8 ay önce babam öldü ve annem 1 ay önce başka biriyle evlendi. Adam önceki eşinden aldattığı ve sevgilisini eve karısının yanına getirdiği için boşanmış. Hiç gözüm tutmadı çok şerefsiz birine benziyor. 20 yaşındayım. Benim yanımda anneme cinsel içerikli şakalar ve konuşmalar yapıyor utanmadan. Bu durumdan sıkılıp ablamda falan kalmaya geliyorum bu defa annem bir yerden sonra yine eve çağırıyor. Bir şekilde adamın Facebook şifresi elime gecti ve duramadim baktim. Annemi de hala o önceki sevgilisi ile anlatıyor. Bunu anneme söylesem sen neden karıştırdın adamın hesabını diyebilir ve adamı bırakmak yerine adama daha da bağlanıp onu sevgilisiyle ayırmaya çalışabilir. Normal biri değil annem gerçekten. Gözüyle görse yine adam ne dese ona inanır. 40 gün sonra üniversitem açılıyor oraya gideceğim bu yüzden söyleme sabret diyorum ama bu defa da adam anneme evi sattırmaya çalışıyor. Babam evi benim üzerime vermişti ve adam annemi evi satması için sürekli dolduruyor. Ben de anneme karşı gelemem. Ne yapsam bilmiyorum.
Anneme aldatıldığını nasıl söylerim?