Öncelikle ne kadar çirkinim onu anlatayım. Kafama devamlı kuş pisler pislediği bile belli olmaz. Geçen caminin önünden geçiyordum imam beni taşladı niye Kur'an yırttın diye. Ateist bir arkadaşım vardı benim yüzümden müslüman oldu Allah yoksa bunu kim çarptı diye. Zeus sizi inandırsın. Çirkinlik bir hastalık olsaydı ben çoktan kanser olmuştum. Lahmacun yedikten sonra dişte kalan maydanoz kadar gereksiz, tuvalete bok düştükten sonra kalçaya değen su damlacıkları kadar iğrenç bir insanım. Yolda görenler 6 külhü 2 elham okuyor ölülere bile 3 e 1. Aynaya bakıyorum aynadaki benden kaçıyor. Geçen tuvaletten çıkarken klozete baktım , çocuğum sandım o kadar bana benziyor. Ağzım ölüm kokuyor , mahşerin 4 atlısından biri ağzıma yerleşmiş. Kaşlarım 2si1 arada nescafe gibi. Dişlerim ilker kadar ayrık. Artık çirkinliğimle alay edecek duruma geldim. Bak işte bunları anlatırken de sigara paketten kafasını çıkarıp yanayım mı reis dedi. Siz bu kadar tipsiz bir erkekle içi ne kadar güzel olursa olsun sevgili olur muydunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar