Sanaldan biriyle tanıştım 2-3 aydır konuşuyoruz. O kadar nazik, düşünceli efendi bir insan ki. Hayatımda ilk defa böyle bir erkek tanıyorum. Ciddiyim daha önce tanıdığım erkeklerin gözünde sadece cinsel obje veya geçici hevestim. Dün ilk kez görüntülü konuştuk. Tam olarak bakamadı bile bana dili tutuldu konusamadı, kızardı. Ya o kadar kırıcı konuşurum yine de bir kez olsun üzmedi beni. Sadece bir keresinde hafif bir kıskançlık yapıp ona kızıp telefonu kapatmıştım tüm gece boyu aramaya devam etmiş bir sürü mesaj atmış. Biraz daha zaman geçince buluşacağız. Böyle erkek olur mu hala inanamıyorum o kadar mutluyum ki :) ?
Cevabın nedir?
+1 yılAdam ilgiiye aç , bir zamanlar bende oyleydim. Böyle temiz kalpleri solduran kızlara kadınlara lanet olsun. Umarım 2 gün sonra hevesini alıp adammı cocukmu her neyse onurunu ve kalbini kırmazsın. Nasılsa seviyor bana mahkum deyip sevgisiyle onu işiine geldiiği gibi kullanmazsın. Bu hayatta erkeklerın kadınlara yaptıgı kotuluk, kadınlarınkinden daha onur kırıcı olmadı hiçbirzaman. Nedenmi bunları soyluyorum o adamı kaçırma adam gibi sahip çık , bir zamanlar bemde onun gibiydim bir zamanlar... Umarım anlıyorsundur.
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum ve onun da korkusu bu açık açık söylüyor. Sevgimi kullanıyorsun bana karşı diye. Onun duygularıyla asla alay edecek biri değilim. Sadece saflığına güvenemiyorum rol olmasından korkuyorum :/
- +1 yıl
Rol uzın süre devam etmez
En İyi Cevaplar
efendi ve dürüst birini bulmuşsun zordur bu tür insanları bulmak inşallah değişmez diyorum bunu niçin söyledim çünkü bilirmisin buzdağının görünmeyen kısmıda vardır görünen kısmı ile seni etkiler herşeyi yapar ama o suyun altındaki kısım çıkarsa çok farklı şeyler olabilir...
213 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Gerçek yüzünü ortaya dökmek gerek.
Soran+1 yılBen de farkındayım da kimin yüzünde maske var kim gerçek anlaşılmıyor :/
- +1 yıl
@bisküviliçay teşekkür ederim görüşün için görünüşte bir çok insan efendi dürüst, saygılı görünür mahcup ve utangaç hatta çekimser olabilir ama bunların aynı zamanda karşı cinsi etkileme yöntemlerinden olabileceğinide göz ardı etmemek gerek bu ilişkide kimsenin üzülmesini kırılmasını istemeyiz ama bunlarıda unutmayınız...
- +1 yıl
maskeler gün gelir düşer ama maske düşene kadar zarar görmemek önemlidir gerçekten dediğin gibi biriyse zaten onu takdir etmek gerekir ama maske takmış biriyse ileride senin için üzücü olabilir sen bir bayan olarak aklını çalıştır bizden daha detaycı ve ayrıntılı düşünüyorsunuz çözüm bulmak sana kalmış...
- +1 yıl
@POYRAZ_32 Kesinlikle öyle. Bunu erkek olarak söylemek ne kadar etik o ayrı ama bu devirde soran kişinin dediği gibi erkek çok çok çok zor. İnternetin, sosyal medyanın yaygın olduğu devirde bilemiyorum pek inandırıcı gelmedi açıkçası. Bir yüzünü görmem 15 dk konuşsam zaten dökülür niyeti neymiş anında bilirim. Bu bir maske de olabilir amacına ulaşmak için. Benzerini eski "sevgilim" yaptı. Tanımak çok zor oluyor. Hele seviyor hoşlanıyorsan zaten kötü, farklı bakmayı yakıştıramıyorsun. Çok fena hayatımı mahvetti. Buun kız ya da erkeği yok. Çok dikkatli olmak gerek.
Soran+1 yılAçıkçası bu sebepten dolayı kalbimi açmıyorum. Onun hakkında böyle düşündüğümü bilmiyor. Benden ne çekiyor bir bilseniz desem yeridir. Ne zaman ki kesinlikle adam gibi adam derim o zaman değişir her şey :)
- +1 yıl
@bisküviliçay aynen insanlara artık nasıl güveneceğimi nasıl bakacağımı şaşırdım iyi niyetle yaklaşıyorsun sonunda iyi niyetini suistimal ediyorlar ya hayatının içine edip senide bir güzel katır tepmiş gibi bırakıp gidiyor gerçekten yalnız kalmayı tercih etmem doğru bir karar gibi geliyor bana en azından hayatını mahvedebilecek biri yok tabi işin kötü yönü bu iyi yönleride olabilir karşına belki iyi biri çıkabilir ama önyargılar yüzünden doğru düşünmek zor oluyor.
Soran+1 yılAnlıyorum sizleri, çok teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz için
- +1 yıl
@POYRAZ_32 O kadar çok sevdim ki... Hayatımı mahvetti şu an bile çekiyorum çilesini. Mahvediyor insanı. O yüzden çok dikkatli olmak gerekiyor. Yalnız kalmak en iyisi boşver.
- +1 yıl
"Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yer" derler. Gerçketen de öyle oluyor. Teşekkür ederim eksik olma.
- +1 yıl
Rica ederiz sevgili @gizliüye. :) Sağlıcakla. :)
+1 yılOlur niye olmasın ki bende sanaldan tanıştım ve bizim durumda çok iyi gidiyo hiç uygunsuz şeyler söylemedi😊 Allah tamamına erdirsin ikimiz içinde inşallah.
14 Yorumla
Soran+1 yılAminnn inşallah şu olumsuz bıt bıt konuşup insanın moralini alt üst edenlere rağmen bu yolun sonunda yüzümüz güler :)
- +1 yıl
Sizinki yine kolay biz farklı ülkelerde yaşıyoruz bize daha çok olumsuz tepki var😞 Hakkımızda hayırlısı.. Sen içini ferah tut yinede❤
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim şu an öyle rahatladım ki :) Bazen sana milyonlarla duyguyu yaşatan insan baş ucunda değil de dünyanın öbür ucunda olabiliyor, inşallah hep mutlu olursunuz <3
- +1 yıl
Ne de güzel söyledin sen öyle, inşallah sizde mutlu olursunuz❤
+1 yılİnşallah umduğun gibi biridir :) ama sana tavsiyem bu düşünceni onunla pek paylaşmaman
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç paylaşmıyorum :D Ona karşı çok farklıyım ne çekiyor benden :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
34Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Olabilir cinsel isteğini de sana kırılacağını düşündüğü için yansıtmıyor yoksa bütün erkeklerin psikolojik olarak düşüncesi o.
12 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki vardır. Kimde yok ki. Ama benim için önemli olan bana yansıtıp kullanma çabasında mı yoksa kendini kontrol edebiliyor mu.
+1 yılsanaldan tanımış olduğun birine o kadar da güvenme istersen yazdıklarıyla , konuştuklarıyla onu ne kadar tanıyabilirsin insan karakteri davranışlarıyla bir bütündür belki davranışları o kadar da nazik değildir
11 Yorumla
Soran+1 yılBu yüzden tedbir hala elde :)
+1 yıl10 gun sonra tekrar bu nasil erkek diye konu acmada
12 Yorumla
Soran+1 yıl10 günü geçeli çok olduk :)
- +1 yıl
Merak etme yakindir
+1 yılÖyle olanlar da mevcut , Allah mutluluğunuzu bozmasın
22 Yorumla
Soran+1 yılAmin, çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim 😊
allah mutluluğunu bozmasın canım :) bu zamanda böyle bir insan bulmak gerçekten çok zor
11 Yorumla
Soran+1 yılAmiinn, çok teşekkürler. Aynen katılıyorum. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın :)
+1 yıltabi adam naif diye kırıcı konuş trip at. buldun saf delikanlıyı. haketmiyorsun kızım işte.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa gerçekten saf naif olduğunu anlayamıyorum. Rol yapıyorsa çok üzülürüm bu yüzden de kalbimi tam anlamıyla açıp içimden geldiği gibi davranamıyorum
- +1 yıl
adamın ayarını bozarsan naifliği de kalmaz ağzının ayarını da... en basitinden şurdan biriyle bir muhabbet sar. kaçıncı cümleden sonra bel altına gelecek muhabbet takip et. ki sen 2-3 ay diyorsun. hakikaten deveye diken yaranıyor.
Sonunda tutacağın bir dal bulmuşssun tebrikler 😂😂😂
22 Yorumla
Soran+1 yılDaha önceki dallara tutunmadım. Onlar uzattılar davranışlarını gözlemledim. Benim böyle insanlarla işim olmaz diyip kırdım o dalları. Ama şu an ki ciddi anlamda farklı eğer rol yapmıyorsa :)
+1 yılBu kadar begenmissin ve cocuga yaptigin iskenceye bak... Herseyi hakediyorsunuz dişiler olarak.
12 Yorumla
Soran+1 yılo yaptığımı hak etmişti. yoksa kıyar mıyım :/
- +1 yıl
Neyse gorursun
- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılSanaldaki sanaldır. Gerçek olunca gerçekliği yitirilir. Umarım böyle çıkmaz.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşündüğüm için kontrol hala elimde
- +1 yıl
:) Umudunu yitirme. İyisi de var ama.
Soran+1 yılDaha fazla kötü insanlarla karşılaşmak istemiyorum :( :( İnşallah dediğiniz gibidir
- +1 yıl
İyidir iyidir. Daha çok iyi insanlar var.
Genelde bu prenses gibi davranmalar belli muhabbete kadardir. Sonrasi onemli
20 Yorumla
+1 yılBen nazara inanirim anlatma kimseye mutluluğunu dinle beni.
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın aslında teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle erkekler çokta, gören yok. Umarım köprüyü geçene kadar değildir. 😄
16 Yorumla
Soran+1 yıl:( çok üzülürüm öyleyse çook
- +1 yıl
Yapcak bişey yok hayatta her yediğimiz kazık bir tecrübe sonuçta. Umarım öyle biri değildir. :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun. ✋👍
Soran+1 yılAmin, hepimizin :)
- +1 yıl
Amin amin.
Bir daha zor bulursun böyle erkek -belki de bulamazsın- kıymetini bil kaçırma derim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yıloyle adamlar hala varlar tabi az da olsa varlar. üzme kalbini adamın.
10 Yorumla
+1 yılErkekler zaten iyi'dir.
21 Yorumla
Soran+1 yılhepsi değil, ben daha önce tanıdıklarımdan sonra erkeklerden nefret ediyordum. Ön yargılarımı o yıktı resmen :)
+1 yılevet çok tatlı biriymiş darısı bütün kızların başına ama zor artık böylesini bulmak
10 YorumlaO adamı üzme kırarım kafanı senin bak haa :D
11 Yorumla
Soran+1 yılpeki :D
+1 yılAynı ben.
Ay çekmeyesice 😃😂😉11 Yorumla
Soran+1 yılHelal dostum :D
Oyle erkek yok. Oyle gibi yapan erkek var
12 Yorumla
Soran+1 yılBen yine de öyle erkeklerinde olduğuna inanmak istiyorum :(
İnşallah öyledir gerçekten de :)
11 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol inşallaaah :)
Bence kacirma degerini bil
12 Yorumla
Soran+1 yılBileceğim inşallah :)
hayırlı olsun şimdidenn 😀
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler, isteyen herkes böyle iyisiyle karşılaşır umarım :)
Soran+1 yılAllahım hep birlikte musmutlu olmayı nasip etsin , kem gözlerden korusun sizi :)
+1 yılInsaAllah daim olur. 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılAmin, çok teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim. 😁
- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılBenden mi bahsediosun
16 Yorumla
Soran+1 yılHelal sana dostum :)
- +1 yıl
Ciddimisin
Soran+1 yılRol değil de böyle biriysen gerçekten helal olsun
- +1 yıl
Bnden bahseddin sandim bn boyleyim ama bni herkes yanlis tanir
Soran+1 yılBoşver, iyi insanlar hep yanlış anlaşılıyor zaten :)
- +1 yıl
Arladsim olsana bni anlayan insan sayisi az
Umarım davulun sesi uzaktan hoş gelmiyordur
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşAllah :/
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman neden burnunu surturuyorsun cocugun :D
14 Yorumla
Soran+1 yılkıskançlık :S
- +1 yıl
Yatacak yeriniz yok sizin :D
Soran+1 yılDeme öyle Allah affetsin :D
- +1 yıl
Te allahim yarappim :D
+1 yılNesilleri tükenmek üzere
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni anlatmışsın :D Bende buluşcam sevdiceğimle :D
13 Yorumla
Soran+1 yılSanaldan mı tanıştınız siz de, yoksa daha önce tanışıyor muydunuz :D
Cevap sahibi+1 yılSanaldan :D Bizimde 1 ay oluyo konuşyos işte bol bol telefonla mesajlaşyos felan görüntülü konuşmasak bile birbirimize video felan gönderyos işte :D Sanal iyidir tabi buluşunca :)
Soran+1 yılBizim de öyle oluyordu videolarla falan ama görüntülü konuşmak çok ayrıymış yanında gibi hissettiriyor, hayırlı olsun şimdiden :D
Bence inanmamaya devam et.
13 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki tedbiri elden bırakmıyorum, o sanıyor ki çok nazlıyım tripliyim ama değil şap diye inanıyorum sanmaması için..
Soran+1 yılhaklısın teşekkür ederim
Oluyor evet farklı olmak iyidir
10 Yorumla
+1 yılBu adamı kaçırma. Sakın :)
20 YorumlaNe güzel doğru düzgün birini bulmuşsun işte :)
10 Yorumla
+1 yılİnternetten sevgili olan kızlardan tiksiniyorum eziklik bu zavallılar
13 Yorumla
Soran+1 yılDüşüncene saygı duyuyorum. Biz şu an sevgili değiliz şehirlerimiz arası 1.30 saat mesafe sadece. Buluşunca anlaşırsak neden olmasın :)
- +1 yıl
Banane ya o kadar anlatmışsın
Soran+1 yılSeni ilgilendirmeyen şeye cevap niye veriyorsun?
Vardır öyle hemcinslerim
10 Yorumla
+1 yılGerçekleri saklar eminim kimseye guvenme
00 YorumlaAlin size bir dan kek 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüvenme öylelerinde en kötü şeyler olur asıl
11 Yorumla
Soran+1 yılBöyle olmayanlarını da gördüm. En kötü şeyler onlardaydı :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOrgan mafyası çıkmaz inşallah :D
00 Yorumla elbette olur
10 Yorumla
+1 yılMalmış ya da çok büyük oyuna getircek
14 Yorumla
Soran+1 yılSiz öyle yapıyorsunuz galiba?
- +1 yıl
O kadar iyi bir adam yalnız kalmaz nete manita yapcak kadar düşmez kaparlar sana kaldıysaa sıkıntlır yapıp yapmam mühim değil
Soran+1 yılSevgili değiliz :) Çok imanlı, dindar bir ailede yetişmiş. Kızlarla içli dışlı olan bir erkek değil.
- +1 yıl
bende dindar bir ailede yatiştim ama kurtarmıyo demek istediğim hiçbi erkeğin yüzü kızarmaz başka yerleri kızarır:) ama dünyada bitane varsa oda seni bulduysa şanslısın dicek bişe yok
+1 yılİleri seviyede adam
10 Yorumla
+1 yılNe mutlu sana hafız
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBuluşunca anlarsın.
10 Yorumla
+1 yılevet olur
10 YorumlaÜzme kaçırma.
10 YorumlaOlabilir.. m
10 YorumlaOlur
10 Yorumla
+1 yılolurr
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı. mal gibi geldi bana
00 YorumlaAman ne iyi ne iyi
00 Yorumla
Devamını Gör(35)