Birini çok seviyorum ama o beni tanımıyor ne yapmalıyım?

Öncelikle 5 ay gibi bir süredir seviyorum isteyen sevgi isteyen hoşlantı diyebilir buna aynı okullarda değiliz arkadaşımın okulunda çocuk arkadaşımın çıkışına gitmiştim alışveriş merkezinde birşeyler falan yiyecektik işte ilk kez o çıkışta gördüm onu sonra ortak bir arkadaşımız olduğunu öğrendim hep çaktırmadan arkadaşımıza soru sorup duruyordum işte nerdeyse her çıkışta arkadaşımın okuluna gitmeye başladım hareketleri olsun davranışları olsun o kadar bana benziyorduki yani sevmemek elde değil en ufak bir gülüşünde ya da sosyal medyada bir resim paylaşmasında mutlu oluyordum yaz tatiline girdik pek haber alamıyorum hakkında pek birşey bilmediğin birini sevemezsin diyeceksiniz aslında hiç sevmediğim bir uygulamanın birazda ortak arkadaşlarımızın söylediklerinin çok yararı var ask fm diye bir uygulama var anonimden sorular falan soruyorum mesela burcunu nelerden hoşlandığını o gün ne yaptığını falan ama bir türlü açılamıyorun reddedilmekten o kadar çok korkuyorum ki yani beni beğenmeyebilir hoşlanmayabilir ya da tanımadığı biriyle en ufak bir konuşma bile kurmak istemeyebilir sizce nasıl iletişime geçebilirim nasıl açılabilirim lütfen yardımcı olur musunuz en ufak bir fikre bile ihtiyacım var şimdiden çok teşekkürler..
Birini çok seviyorum ama o beni tanımıyor ne yapmalıyım?