Merhaba. Sorun şu ki erkek arkadaşımla skype tan görüşüyoruz ancak daha öncesinde hiç buluşmadık ama kafa yapılarımız çok benziyor birbirine vs... Ben fazlasıyla çekiniyorum ilk kez görüşeceğimiz için ve korkuyorum gitmek istemiyorum ne yapmalıyım? Gitmeli miyim?
Not: Fazlasıyla özgüven sorunum da mevcut ya beni beğenmezse?
Not: Fazlasıyla özgüven sorunum da mevcut ya beni beğenmezse?
Gitmelisin.
Bilemedim
Gitmemelisin.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sosyal medya da aşk mi olur ya
Sosyal medya olarak kalmayacak tabiki tanışma sosyal medyada oldu sadece ve bence sosyal medya aracılığı ile bir insanı tanımak daha kolay
Yanlış düşünüyorsun bir insanın huyunu suyunu bilmeden aynı ortama girilmez kardes. İnsanlar apartman komşusuna bile zor selam veriyor.
Huyunu suyunu tanımak için ne yapmak lazım? Konuşmak lazım. Karşısındakini bilirse bir insan ona göre yalanlar uyduracaktır kendini beğendirmek adına *genel olarak tabi istisnalar var* ancak eğer sen c2 tarzı bir sitede karşılaşmışsan onunla senin dediğinden daha yüksek bir doğruluk ve tanıma payı olduğu güçlü bir ihtimaldir.
Neyse kardeşim ben.97 yılından beri sanaldayım ben birsey bilmiyorum Sen biliyorsun tamam
ben de 2006 yılından beri sanaldayım önemli olan tecrübedir
Haklısın Kardes. dikkat et de o çok güvendiğin internetten tanıştığın kişiler Sana bisey yapıp da adını TECRÜBE koymasın
Ne kadar da dar görüşlüsünüz bayım. Benim burada kast ettiğim tecrübeler sevgili tarzında tecrübeler değildi. Sanal ortamda tanıdığım ve sonradan buluştuğum birçok arkadaşım var benim hatta abla yerine bile koyabildiğim kişiler çıktı aradan.
Tamam Şampiyon. Seninle tartismayacagim. Sanal Alem sahte dünyadir. Ve sahte GERÇEK olmayandir