Kültür & Sanat 2 ay Sevgiliyle sergiye gidilir mi? coolboy12 Xper 4 Takip Et FacebookTwitter 30 Sıkıcı mı olur sizce, davet edilmeli mi? Evet A seç Hayır B seç Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan: Yaşın KızımErkeğimLütfen yaşını seç Güncellemeler: Takip Et 30 Paylaş FacebookTwitter Sevgiliyle sergiye gidilir mi? 109 Görüşünü yaz
DoğrulukCadısı Xper 7 2 ay Neden gidilmesinki amaç görmek, anlamak ve hissetmek sergiyi sana nasıl bir zararı olabilir sevdiğin insanın. Eğer sevmiyorsa böyle etkinlikleri gelmemeli. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Adıultimeguide Yoda 2 ay Gidilir tabiki neden gidilmesin cafede boş boş oturacağıma sergiye gider kendime kültür sanat yatırımı yapmam çok daha vizyonlu bir hareket olur. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Baranliveme | Kültür & Sanat konusunda 78 görüş paylaştı. Yoda 2 ay Genelde sıkıcı buluyorlar. Sanat sergileri aslında çok keyiflidir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
merakettimmişte | Kültür & Sanat konusunda 384 görüş paylaştı. Master 2 ay sinemaya lunaparka alışverişe pikniğe gitmeyi tercih ederim sergiye falan gitmem Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
dertdinlenir28 Xper 5 2 ay Sevgili olmasi sart sergi icin sergiyi buldun sevgli nasl bulcn😁😁 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kaenkaen10 Xper 7 2 ay çok kıral hareket olur hatta Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
VOYSEA1035 Xper 6 2 ay çok kişi sevmez ama neden olmasın arada gidilir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
GOKHANoturumactı | Kültür & Sanat konusunda 90 görüş paylaştı. Guru 2 ay Eğlenebileceğimiz yerlerı tercıh ederim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kimbukimberly | Kültür & Sanat konusunda 113 görüş paylaştı. Guru 1 ay Gidilebilir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
HesapsızHayat | Kültür & Sanat konusunda 579 görüş paylaştı. Master 2 ay Gidilir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Redamancy-4 | Kültür & Sanat konusunda 981 görüş paylaştı. Master 2 ay Hayır bence gidilmez Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
MrDecline Xper 3 2 ay Giden varsa götürsün severim farklı şeyleri :D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
fatihılgın | Kültür & Sanat konusunda 984 görüş paylaştı. Master 2 ay Gidilir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
109Neden gidilmesinki amaç görmek, anlamak ve hissetmek sergiyi sana nasıl bir zararı olabilir sevdiğin insanın. Eğer sevmiyorsa böyle etkinlikleri gelmemeli.
Gidilir tabiki neden gidilmesin cafede boş boş oturacağıma sergiye gider kendime kültür sanat yatırımı yapmam çok daha vizyonlu bir hareket olur.
Genelde sıkıcı buluyorlar. Sanat sergileri aslında çok keyiflidir.
sinemaya lunaparka alışverişe pikniğe gitmeyi tercih ederim sergiye falan gitmem
Sevgili olmasi sart sergi icin sergiyi buldun sevgli nasl bulcn😁😁
çok kıral hareket olur hatta
çok kişi sevmez ama neden olmasın arada gidilir.
Eğlenebileceğimiz yerlerı tercıh ederim
Gidilir mis gibi aktivite
Gidilebilir.
farklı bir anı olur
Gidilir
Hayır bence gidilmez
Gİdilir
Var bir hayalimiz...
Bence gidilir
Giden varsa götürsün severim farklı şeyleri :D
Olabilir
Gidilir.