Sizce mesaj atmayı bırakmalı mıyım? Beni sevmesini nasıl sağlayabilirim?

4 aydır bir forumda tanıştığım bir çocuk var. Aynı yaştayız. Reel hayatta hiç görüşmedik, zaten farklı şehirlerdeyiz. Bir ara merak edip fotoğrafını istedim. Fotoyu attıktan sonra benim de göndermemi istedi. Eminim ki kibarlık olsun diye istemiştir, onun da beni merak ettiğini sanmıyorum. Neredeyse tüm huylarimiz aynı. Çoooook iyi anlaşıyoruz.

Ne yazık ki benle pek ilgilenmiyor. Sürekli ders çalışıyor ve mesajlarima geç cevap veriyor. Ortalama 6-7 saat diyebilirim. Bazen anında yazıyor ama 2 gün boyunca yazmadığı bile oldu. Hatta bir kere dayanamayıp benden sıkılıyor musun dedim. Yok ya filan dedi.

Ben anında yazıyorum ama o saatlerce bekletiyor. Bir de kusura bakma falan da demiyor hiç. Günde 5-6 mesajı geçmiyor konuşmamız ama, sadist oldum iyice o kadar acı çektiriyor ama mesaj atmayı birakamiyorum. Sohbetin ortasında çıkıp gidiyor ve hiçbir şey demiyor bu konuda. Ama bana çok kibar ve saygılı davranıyor. Ve de bu çocuk çok sessiz bir tip. Hatta bir kızın onu sevdiğini öğrenince hiç tepki vermemiş. Beni sevse bile söyleyemez.

Sizce onun da beni sevmesini sağlayamaz mıyım? Çok seviyorum ve vazgeçemiyorum. 😔😢 Mesaj atmayi bırakırsam değişebilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hepinize cevaplarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bugün netten de olsa romantik bir mesajla aşkımı ilan ettim. Ve o da beni seviyormuş. 😍😍😍 Hatta ilk konuştuğumuz zamanlardan beri. Çok utangaç olduğu için çekiniyormuş hep. İyi ki cesaretlenip söylemişim. Çok mutluyum! Rüya gibi herşey! 😍😍😍
Sizce mesaj atmayı bırakmalı mıyım? Beni sevmesini nasıl sağlayabilirim?