Çocuk zor bir bölüm mü okuyor? Derslerinin yoğunluğundan olabilir. Sürekli ders çalışıyor dediğiniz için ben de üçüncü sınıfta böyleydim yetişemiyordum.
19 Yorumla
Soran+1 yılFen lisesi son sınıf. Ygs maratonu başladı ya iyice stres yapıyor. Ama görüp de yazmamasi sinir ediyor beni. Ben de sınava giricem ama ona da zaman ayırıyorum.
Soran+1 yılAslında mühendislik istiyor ama aile zoruyla tıp okuyacakmış. O kadar dedim hayallerinin pesinden kos diye ama, soz geciremiyorum aileme diyor.
- +1 yıl
Mühendislik tıp a göre okuması daha rahat.
Tıp a girerse kendini bile unutacağı zamanlar olacak. Ömür boyu öğrenci onlar, her zaman çalışması gerekecek. Bunlara alışman gerekebilir ama yıpranırsın sen de.
Yani şöyle diyeyim düşünce yapını değiştirmen gerekir. Çok empati yapman, cevap alamadığında stres yapmaman, rahat bir insan olman gibi.
Ben yaşadım da ordan biliyorum. Konuştuğum çocuk tıp okuyordu. Çok kopuk iletişimimiz vardı sizin gibi.
Sonra nedensizce gitti. Derslerine mi engeldim, yeterince umursamaz mı olamadım hiç bilmiyorum sebebini.
Soran+1 yılOf ya nedir bu erkeklerden çektiğimiz. Senin adına üzüldüm. :((
Ya empati yapicam artık ne yapayım. İyice ısrar ettim mühendislik oku diye ama ailesi çok baskinmis. Bir de çocuk zaten sessiz sakin kendini ezdiriyor ailesine. Ya bir de çocuk gitmis oysa gitmesi gereken biri varsa o da sendin. Zaten tıp okumasinda ne okursa okusun derdim ama sansima bak. Derslerini filan engellemedin sadece gıcık onlar o yüzden. Bu arada mesaj attı şimdi sence okusam mi?- +1 yıl
Ben çok yüz verme diyeceğim.
Biraz geç görmüş gibi yap sen üstüne düşsen de o değişmez inan.
Ben çünkü düşüyordum üstüne ama şımardı canım öyle de.
Başlarda ilgiliydi çünkü.
Ailesi de mi doktor acaba bazen anne baba doktor olunca oğlu da doktor olsun istiyor mesela.
Uzak şehirlerde yıpranırsın kuzum. Benim gibi olma :((
Soran+1 yılYok ustune düşmek istemiyorum ama şimdi "Bugün yıl boyunca geçirdiğim en zor gündü " yazmış. Simdi takmasam zor gününde yanında olmadığım için kusebilir. Tek korkum bu. Onun dışında yüz vermiycem artık. Maalesef okudum mesajı. Ama geç yazsam olur mu acaba?
Yok ailesi öğretmen. Uzak sehiri bu cocuktan once de istiyordum aslinda. Çocukla alakası yok yani.
Soran+1 yılAynen vur kaç taktiği uyguluyor ki bunu her zaman yapıyor. Mesela mesajı yazmış ve gönderdiği an da çıkmış hemen 1 sn beklemez. Ya bir de soylemiyor nedenini. Zaten 2 gun önce tartıştık biraz ama farklı bir konuydu. Bugün aramız iyidi aslında da gicikligi tuttu yine.
En İyi Cevaplar
+1 yılsen niye sevgili tribine girdin ki kız bırak sıkma erkekler bu kadar sıkıya gelemez. böyle yaptıkca kaybedersin ben sana diyim. ayrıca kacan kovalanır baska seylerle ilgilen o aklına geldiğinde. mesaj atmayı bırak bakalım o atar zaten ÇÜNKÜ ERKEKLER BÖYLE takma kafanaaaa :d
35 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın kaçan kovalanir. ☺ Aklımdan çıkmıyor ki bir an bile. Ya sadece, bugün çok kötü bir gün yaşadığını söyledi. Ne oldugunu da soylemedi ama. Benim sormami bekliyor yine. Bu yüzden kusmesin diye gönlünü almayı düşünüyorum biraz. Sonra mesaj yazmayi cidden birakicam. Sence bu güne özel, kötü gün geçirdiği için biraz ilgilensem mi?
- +1 yıl
ya bence cok cok fazla ilgilenme normal davran her zamanki gibi ama bugunden sonra bir dusun de ki bu cocuga ben nasi davraniyorum o bana nasi davraniyo. onun sana davrandigi gibi davran ona emin ol isler tersine doncek. iyi sanslar:p
Soran+1 yılUmarım öyle olur. Çok sağol. O ne yaptıysa aynını yapicam başka türlü düzelmez zaten. Ama bu is olacak gibi hissediyorum ya. 😊
- +1 yıl
insallah canim benim hayirlisiysa olsun diyelim :)
Soran+1 yılİnşallah ama hayırsızsada hayirliya dönsün ve olsun istiyorum. Sağol bu arada. 😊
+1 yılÜzerine düşmeyi bırak. Belki yokluğunu hissedince üzerine düşer bu kez
27 Yorumla
Soran+1 yılMesela kaç gün yazmayayım? Bir kere 2 gün cevap yazmadı ben de yazmayinca yeniden sohbeti devam ettirmek için mesaj attı.
- +1 yıl
Konuştunuz bitti ya mesela, yazma. O yazsın sana. Seviyorum diyorsun anlıyorum ama eskisinden daha ilgisiz konuş onunla. Eminim anlayacaktır
Soran+1 yılÇok sağol. ☺ Umarım işe yarar. Zaten istese bitirirdi ama bitirmiyor işte. Erkekler böyle, üstüne düşünce iyice kaçiyorlar. Ya bir de bu çocuğun fotosunu gormeden önce okuldan başka birini seviyordum ve tüm ayrıntısıyla anlattim tavsiye filan verdi. Belki bu yüzden böyle davranıyor olabilir mi?
- +1 yıl
Belki de. Bak biliyor musun 3 yıllık sevgilimle bu şekilde tanıştık biraz da o yüzden yazmak istedim. Kesinlikle dönecek eminim bundan. İçin rahat olsuun
Soran+1 yılYa çok sağol. İçimi ne kadar rahatlattin bilemezsin. 😊 Aynen ilgisiz davranicam artık. Nedir be. Çok kostum pesinden. Bu arada sevgilinle mutluluklar dilerim. Mutluluğunuz hiç bozulmasın 😊
- +1 yıl
Aramız mesafeli şimdilik ama yine de teşekkürler. Emin ol yokluğunu hissedecek 😊
Soran+1 yılNeyse hakkınızda hayırlısı. Ne diyeyim. Evet ya bence de yoklugumu hisseder çünkü alıştı bana. Her derdini dinliyorum destek oluyorum. Sürekli ilgiliyim, illa ki bir boşluk olacaktır. ☺
+1 yılbırak uğraşma
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayatim fen lisesiymis hani ygs ye gircek ne kadar zor donem biliyosun oyizden yazmiyodur istese seni birakir zaten istiyor ama derse kafa verdigi icin sana cok yogunlasamiyordur ben oyle dusunuyrum sende kendini uzme yanlis algilama ona hak ver ne zaman yazdigini umursama tatlim
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım dedigin gibidir. Icimi ferahlattin. Ama gorupte yazmayinca onemsemiyormus gibi geliyor bana. Ki attığı mesajlara baksan 2 dk da bir paragraf yazıyor. Zaman alacak bir şey değil ki onun için. Bir de sürekli şarkı atıyor. Konuşacak bir sey bulamayınca şarkılardan bahsediyoruz. Ikimiz de metalciyiz de. ☺
Soran+1 yılUmarım dedigin gibidir. Icimi ferahlattin. Ama gorupte yazmayinca onemsemiyormus gibi geliyor bana. Ki attığı mesajlara baksan 2 dk da bir paragraf yazıyor. Zaman alacak bir şey değil ki onun için. Bir de sürekli şarkı atıyor. Konuşacak bir sey bulamayınca şarkılardan bahsediyoruz. Ikimiz de metalciyiz de. ☺
+1 yılBebeğim, değiştiremezsin. Onun ilgisine sevgisine minnet etme, kim ki o? Yazma, o nasıl geç yazıyosa sen de iki kat beklet. İsteyen ilgisini öyle bir verir ki...
12 Yorumla
Soran+1 yılAşk insanda gurur diye bir sey bırakmıyor maalesef. Dediginizi yapicam zaten herkes ayni seyi soyluyor. Umarım değişir. Değismese de yapacak bir şey yok bırakırım peşini. Perisan etti beni. 😔
- +1 yıl
Buna aşk demek olmaz, inan. Bu takıntı gibi bişey, yanlış anlama. Sen kendini kaybettiğinde, özünden gittiğinde aşkla yaklaşamazsın birine. Çünkü asıl sen, bu değil böyle biri değil. Bunu sen de biliyosun ama mecbur hissediyosun saçma bir şekilde... Kimseye gereğinden, verilenden fazlasını verme de, olması gereken neyse olur bir şekilde
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Kovalamaca oynamak yerine duygularını itiraf edip bir cevap alsan senin için daha basit olur
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru ama sanalda değil yüzüne söylemek istiyorum. Hem bir kızın sevdiğini öğrenmiş okulda ama hiçbir şey yapmamış. Nedenini sorduğumda öyle şaşırdım dedi. Demek ki hoslanmamis. Bu yüzden daha da çok çekiniyorum işte.
Soran+1 yılŞimdi reel daha zor ama kabul etme şansı daha yüksek bence. Kolaysa gözlerimin içine bakıp sevmiyorum desin. Evet ama yine de söyleyebilirim.
fazla önemseme bence sonra hayal kırikliğina uğrayabilirsin
15 Yorumla
Soran+1 yılÖnemsememeyi çok isterdim ama nerde o günler. Şimdi bir süre gösterdiğim o yoğun ilgiyi cekicem üstünden. Belki biraz olsun değişir.
Soran+1 yılEvet bir tek o kalmadı. Çok haklısın. Ama işi sonuna kadar götürmeden rahat edemem. Içimde kalırsa dayanamam çünkü. Evet ya beni onu onemsedigim kadar önemseyen biri elbet çıkar. Ama bu iş bir belli olsun sonrasina bakicam artık. ☺
Soran+1 yılÇok sağol. 😊 Umarım...
+1 yılÖyle bir çocuksa ilk önce reelde tanışın. Öyle tipler sanaldan bir şey hissetmez.
19 Yorumla
Soran+1 yılTanismayi çok isterim de çok uzak şehirlerde yaşıyoruz. Nasıl olacak bilmiyorum.
- +1 yıl
Bir üniversite stresi geçsin bence belki üni senin olduğun yere çıkar ya da senin onun olduğu yere belli olmaz bu işler.
Soran+1 yılYa büyük konusmayayim ama reelde görse hoslanma ihtimali yüksek. Ve sanırım şu ana kadar hiç sevgilisi olmamış. Özgüven eksikliğinden yalnizmis. Kendini hiç beğenmiyor oysa ki ben çok beğeniyorum onu.
Farklı şehirleri düşünüyoruz maalesef. Ki zaten üniyi bir sene okuyup erasmusla yurt dışı düşünüyor. Daha da gelmeyecekmis. Bu yaz sınavdan sonra bir yolunu bulup tanismayi planlıyorum.- +1 yıl
Anlattıkların benim yaşadıklarıma benziyor.. Bir bana mesaj atabilir misin mümkünse.
Soran+1 yılMesaj atamıyorum maalesef. 😔
Soran+1 yılYa ilk mesajı sen atar mısın? Mesaj göndermek için xp yetmiyor da. 😔
- +1 yıl
Hahahaa tabiki olur.
- +1 yıl
Takip isteği yolldın mı bana göremiyorum da 😁
Soran+1 yılTakipteyim ben zaten. 😊 Adımı da söylemek istemiyorum maazallah çocuk görürse yanarım. 😃
Mesajı kestiginde o da mesaj atmayı kesecek pek önemsemiyor gibi duruyor
15 Yorumla
Soran+1 yılYa ama birkaç kez geç cevap verdim, baktım cevap yazmamis ama girip bakmış mesajlarimi hep okuyor ama ben yazana kadar yazmıyor. Bir de tüm sırlarını falan paylaşıyor. Zor durumdayken hep anlatıyor bana. Hiç mi umut yok?
Soran+1 yılYa hiç pas vermiyor ki ben bir kere mesela senle konuşmak gayet eğlenceli filan dedim ama ondan ses yok. Bakalım bir süre mesaj atmiycam.
Soran+1 yılEvet deniycem başka çare de yok zaten.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:( bosver bak sana tavsiye vereyim değmiyor böylelerine yüz verme
2133 Yorumla
Soran+1 yılYa şimdi mesaj atmış "Bugün hayatimin en zor günüydü" diyor. Nedenini de yazmamis. Biliyor soracağımı tabi. Böyle alisti maalesef. Sence ne yapayım ben simdi.
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım. Geçmiş olsun yaz. Ama onu çok seviyorsanda soguk davranma elinden geleni yap. Çünkü ben eski konuştuğum ve çok sevdiğim cocuga soguk davrandım baya bir ve 1 hafya önce kendisine yeni sevgili yapmiş. Çok soğuk davraninca araya mesafe koyunca elden gidiyorlar :( haberin olsun
Soran+1 yılYa iste bir de bu var. Ama simdi neden zor bir gundu söylemiyor ki, 1 cümlelik bir şey yazıp çıkmış. Kaçıyor yine. Hep böyle. Bir kere de kayboldum demişti. Merak ettim ben sormadan söylemedi. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.
Senin adına üzüldüm. :(( Bu erkeklere toplu olarak bir ceza lazım. Daha önce de okuldan bir çocuğun pesinden kostum köşe bucak kaçıyordu benden. Görmezden geliyordu hep. Yani aliskinim erkeklerin pesinden koşmaya. Kaderim herhalde. 😔
Cevap sahibi+1 yılIlgi bekliyor demekki senden veya seni sıkmak istemiyor olabilir. Ama cidden değer veriyorsan soğuk davranak ancak kendinden uzaklaştırırsin benim gibi :(
Aynen öyle toplu ceza keselim bunların hepsine. Alışkın olabilirsin fakat kendini fazla yıpratma ve kaptırma sonra cani yanan sen olursun. Olurmu?
Soran+1 yılYok aliskinim derken Bu konuda güçlüyüm demek istedim. Garip gelmiyor yani. Bir de bu okuldaki çocuk reddetti beni ya bir erkek tarafından reddedilmenin ne demek olduğunu da anlamış oldum. Ama pişman mıyım kesinlikle hayır. Çünkü huyumu biliyorum son noktaya kadar diretmeseydim icimde kalacaktı. Iyi ki de reddetmiş beni. Çok mutluyum.
Ama bu çocuk öyle değil hayalimdeki aşk bu. Bence her zamanki ilgimi bekliyor. Ama bir tek sen soğuk davranma diyorsun herkes mesaj atmayı bırak dedi. Ne yapayım bilemedim. Bu mesajı herşeyi değiştirdi. Bu yılın en zor günüydü diyor ya kim bilir ne yaşadı? Öğrenmeden dayanirim da dediğin gibi elimden kayıp gider diye korkuyorum. 😔
Cevap sahibi+1 yılEn azından pişman olmamıssın ne güzel senin adına sevindim. Ben soguk davranıp elimden kaçırdığım için çok pişmanim :(
Dediğim gibi mesaj atma diyenler eminim baslarına buna benzer bir olay gelmemiştir. Çok sevdiğim cocuga şoguk davrandim sanaldan tanıştık diye peki sonra ne oldu? Çocuk elimden gitti ve şu an baska bir kızla sevgililer. Eğer sende benim durumumi yaşamak istemiyorsan soguk davranma :( benimde başima böyle bir durum gelmeseydi sana direk yazma sakin derdim ama :/ diyemiyorum malesef
Soran+1 yılValla işimiz çok zor. Bir de erkekler yakınıyor aşktan meşkten çoğunun hakkı yok.
Ya zaten gerçekten sevseydim üzülürdüm ama reddedildikten sonra aglayamadim bile. Çünkü o inatti; fiziksel olarak begendim ve kabul etmeyince de üstüne gittim. Hala aynı okuldayiz ve canı cehenneme diyorum. Yalnız çocuk kârlı çıktı, baya havalara girdi.
Senin adına üzüldüm. Ama gerçekten takma değmez. Demek ki seni haketmiyormus. Bence yaptığından dolayı çok pisma on olacak ve geri dönecek sana. Ama geri döner misin bilemem orasını
Bu çocuktan da çok ümitli değilim maalesef. Sanırım yazın yaşadığı şehire gidip buluşmayı teklif edicem. Çünkü reelde görmeden adım aticaga benzemiyor. Zaten sözlüklere filan hep yazıyor ilk adımı karşı taraftan beklerim diye. Sanirim geçmiş olsun filan deyip biraz gönlünü yapicam. 1 2 gun sonra soğuk davranmaya baslarim. Bu çocuk bu dilden anlıyor gibi gözüküyor.
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Fazla ustune düşünce havalara giriyorlar. Soguk davranınca elden gidiyorlar çok cinsler cidden 😑 inşallah seni ve beni kaybettiklerine pişman olurlar kardeşim.
Geri donmez o ama geri dönerse bende ona donerim büyük ihtimal çünku başka biri ile sevgili olduktan sonra değerini anladim ama oyle bir şey olmayacaği icin umutlanmaya gerek yok.
Hmm. Demekki gururlu birisi biraz bu çocuk bende oyleyimdir mesela cok fazla birisi üstüme düsünce sıkılırım. Biraz mesafe koy o zaman ama tamamiylede soguk davranma sakın. Inşallah mutlu olursunuz.
Soran+1 yılUmarım sen de ben de çok mutlu oluruz. Aynen bu erkekler çok cinsler ya. Ne yapsak olmuyor. Kendi aralarında belirlesinler de ona göre davranalım. Eminim bu beni reddeden çocuk pismandir çünkü hiç bir erkeğe pas vermem normalde. Muhattap bile olmam ama resmen okulun altını ustune getiriyordum onu görebilmek için. Neyse umrumda değil zaten. Gicigin teki.
Ya bence o kadar ümitsiz olma belli olmaz geri dönebilir. Hem emin ol değerini anlamıştır. Şayet donmezse o kaybeder. Onu bu kadar cok severken başkasıyla mutlu olamaz.
Cevap sahibi+1 yılEvet malesef :( hicbirini anlamiyorum hepsi kendi havasında ama tek bildigim şu ki çoğu kız meraklısı aşk , sevgi umurlarında değil. haha baya emek harcamıssın o çocuk için desene kendi kaybetmiş boşver salla :)
Onu bu kadat çok sevdiğimi bilmiyor. Ama ogrenicek. Bakalim inş dediğin gibi olur canım.
Soran+1 yılEvet kız meraklısı oldukları çok doğru. Ama bazıları da öyle değil ya. Mesela sevdigim çocuk. Çok utangaç, bir erkekten beklenmeyecek kadar hem de.
Bence de ne kadar sevdiğini öğrensin. Bir pişman olsun affettirmek için neler neler yapar. Hem bak pişman olursa bir güzel surundurursun. Fena mı. Değerini anlar böylece. Ben olsam surundurmeden affetmezdim.
Cevap sahibi+1 yılBaşta buda oyleydi çok utangaçti sonradan boyle oldu. :( ama sen bırakma o çocuğu sakinn bak
:D sonunda benim gibi dusunen biri Allahim 😏 bende oyle dusunuyorum surundurmek istiyorum. Ama kimse ugrasma diyor iste Allaha havale et geç diyor bunu diyenlerin çoğuds ne yasadiğımı bilmiyorki bu kadar rahat söyleyebiliyorlar.
Soran+1 yılNiye ugrasmiyormusum ki. Bal gibu de surundur. Çünkü hak etti. Değerini anlarsa daha da peşini bırakmaz. Unutma intikam soğuk yenen bir yemektir. 😉
Ya peşini bırakmam da sanaldan konuşmak üzüyor beni. 😔 Hem arkadaş olarak devam etmek yoruyor beni. Bir ara karar vermiştim ilan i aşk edecektim ama sonra vazgeçtim. Gözünün içine bakıp söylemek istedim. bir de hala cevap yazmadım sence ne yazsam?
Cevap sahibi+1 yıl😊 aynen öyle kardesim o bana acı çektirsin bendr sadece ne hali varsa görsün Allaha havele ediyorum diyip cekileyimmi yok oyle bir dunya sürünücek.
1 sene boyunca sanaldan konuştuk hic birbirimizin yüzünü görmedik bizde. Uzülme yani sanaldanda yürür tabi ilerde reele taşırsanız. Birde ilani ask o etsin ys :D siz zaten surekli konusurssniz vs birbirinizden ister istemez etkilenirsiniz birbirinize baglanirsiniz illa birinin ilani ask etmesine gerek yok yani... Ne olduğunu anlatmak istersen seni dinleyebilirim. Yazabilirsin.
Soran+1 yılYa şimdi umarım bu yazıyı okumaz da okursa biterim çünkü. Gerçi anlamayabilir de neyse. Dua edelim anlamasin.
Daha önce de bir şeyden korkmustu anında mesaj attı ve anında cevap verdi tabi. Ama konuşmanın ortasında çıktı gitti yine. Bugün de mesajimi gördü ama 3 4 saat sonra geri döndü. Neyse işte "Bugün hayatimin en zor günüydü" yazdı ve çıktı. 21.30 da atmış mesajı şimdi baktım 40 dk önce yine girmiş ama mesaj atmadi tabi. Ne yapsam bilemedim.
Cevap sahibi+1 yıl:D bosver gizli kullanicisim zaten anlasa ne olur inkar edersin.
Bilemiyorum valla. Işi vardir belkide seni onemsemese mesaj atmazdi hic buyuk ihtimal işi vardir. Nedenini ona sorsan daha iyi olur bence yani genellikle birisi bama gec cevap yazdiğinds kusura bakma gec cevap verdim şoyle şoyle diye aciklama yapardi bunun aciklama yapmamasi tuhaf cidden sor sen bir nedrn geç cevap verdin hayırola yaz
Soran+1 yılEvet gizliyim de ne bileyim öyle hoş bir sohbetimiz var ki bitmesinden çok korkuyorum.
Maalesef bu geç cevap verme mevzusu yeni değil hep böyle yapıyor. Bazen girmediği için görmüyordu ama gorupte yazmamasi sinir ediyor beni. Sorarım aslında da ne bileyim çekindim biraz. Daha önce benle konuşmak seni sıkıyor mu diye sordum yok ya ne sıkması filan dedi hatta oyle dusunmene sebep olduysam kusura bakma da dedi. Nedenini de söyledi gayet de mantikliydi ama yine de daha fazla yazabilir diye düşünüyorum. bir de durmadan şarkı atıyor. Ikimiz de metalciyiz de. ☺ Video da atıyor, youtube da ne izlese atıyor diyebilirim.
Gec yazdığı için sadece 1 kere özür diledi o da 3 gün geç yazmıştı. 😔
Cevap sahibi+1 yılYok sen istemessen bitmesini bitmez yeterki benim gibi davranma çocuğa :/ Cekinicek bir şey yok aslında sert bir sekilde sormak yerine misal Nerelerdeydin sen ya :D diyip esprili bir sekilde yazabilirsin bir sey diyecegini veya sert çıkıcağini dusunmuyorum. Bak benimle konuşmak seni sıkıyormi diyince gayet güzel bir cevap vermiş. Cekinicek bir şey yok bence.
Haha ne güzel video atması :) demekki onun izlediklerini seninde izlemeni istiyor ayni duygulari paylasalim hesabi 😉 bizde sanaldan film izlemistik ayni saatte acipta çok zevkliydi :D
3 günmu 😮 nedenini sormadinmi neden gec yazdin diye sorman gerekirdi
Soran+1 yılGerçekten mi ya ben istemeden bitmez mi? Umarım dedigin gibidir. Çünkü bir ömür bitirmem ben. Valla erkek olsaydım yürümeyi geçtim bildiğin kosardim da şimdi olmuyor işte.
Film izlemeniz ne güzelmiş. ☺ Ya nedenini o mu kendiliğinden söyledi yoksa ben mi sordum tam hatırlamıyorum da çok önemli bir sağlık problemi varmış o yüzden yazmamis. Ama çok şükür şimdi iyi. Ama işin kızdığım yanı bir hastalığının olmadığını bana daha 1 ay önce filan yeni söyledi. Yani bir 2 ay hasta oldugunu sandim.
Ama %90 geç cevap veriyor ya. Ve de düzensiz. Her gün mu sorayım neden bu kadar gec cevap veriyorsun diye? Bazen 5 dk içine bazen 2 bazen 12 saat bazen de 1 gun sonra cevap veriyor. Bu konuda bir duzenimiz yok maalesef.
bir de icimde onun da beni sevecegine dair çok güçlü bir his var. Daha önce aşık olduğumu sanmıştım ama bu çok farklı. Mesaj attığını görünce elim titriyor kalbim öyle çarpıyor ki her mesajı okumak ayrı bir stres. Kalpten gitmem umarım. 😔
Cevap sahibi+1 yılYani eğer oda sana değer veriyorsa ve boyle konuşmaya devam ederseniz bitmez inşallah :)
Arkadaş biraz umursamaz bir tip ve herkeside kendisi gibi saniyor herelde halamin eside oyle benim :D Umursamazlar. Çok relax insanlar kendilerini bir açiklama yapma gereksiniminde hissetmezler ve isin tuhaf yanida karsisindaki insanida kendi gibi bilirler :D
Yaslariniz kac? Belki işi vardir ciddende veya site eskisi kadar sarmiyordur onu başka yerden konusun. 👍 muhakkak bir sıkıntısı vardır konusmak istemeyen insan hiç yazmaz ve kısa cevaplar verir.
Seni çok iyi anliyorum bendede oyle oluyordu :( hoşlanmissin çocuktan sende benim gibi tipine değilde kalbine , yazdiklari şeylere aşık olmussun sanırım. Umarim sana acı çektirmez çünku bende bu siteden tanışmıştım o çocukla dikkat et olurmu.
Soran+1 yılYa biz bir forumdan konuşuyorduk hatta acayip sıkıcı bir yerdi bir tek ikimiz online oluyorduk. Neyse geçen ay canima tak etti gmailden konuşalım mi dedim kabul etti tabi ama telefon no vermek istemedigimizden Hangouts dan konuşuyoruz şu an.
Daha kucuguz 17 yiz ikimizde. Ama seneye 18 inşallah. Ya bazen kısa cevap veriyor da ama çok da kısa değil ben de uzun yazmıyorum zaten. Bir de hemen her gün şarkıyla açıyoruz günü. Doktor olacak ama müzik aşığı. Ben de müzisyen olacağım bu arada ama Müzik Öğretmenliği istiyorum. Bakalım baya zıtız ama çaba göstersek olur ya.
Bak bir de 2 gun önce tartıştık biraz, çok önemli bir konu değil de vegan düşmanı kendisi ben de vejetaryenim de evine konserve et gondereyim falan dedi. Biraz sinir etti beni. Neyse sonra doğuştan gıcık olduğunu kabul etti ama. Belki de gıcık olduğu için geç yaziyordur.
Cevap sahibi+1 yılHmm anladımm. Yani 1 sene konuşmama rağmen ben bile vermemiştim. Vermeyinde zaten
Haha bende o yaştayim :D bir an büyüksündür diye düsündum. Uu doktormu olucak :) iyimiş insallah ikinizd hedeflerinize ulaşırsiniz en kısa zamanda
:) olabilir. Ama ikinizde ayni yaştasinız ya belkide bu yüzdenn birsz sıkıntı olabilir. En azından senden büyük olsaydı daha olgum düşünürdü daha iyi anlaşirdiniz.
Soran+1 yılÇok teşekkürler. 😊 Umarım sen de hayallerine kavuşursun. Ama doktor olmasını istemiyorum ben. Hatta o da pek istemiyor bilgisayar mühendisi olmak istiyor da ailesi baski yapıyormuş. Çok ısrar ettim ama nuh diyor peygamber demiyor. Sanırım tıp okuyacak. Neyse ama aşka engel değil bu durum.
Aslında iyi ki aynı yastayız bence. Kendimden büyük birini istemem zaten. Aynı yasta olunca bir şeyleri birlikte tecrübe ediyorsun. Gayet memnunum yani.
Ya bir şey diycem burda bir kişi sevdiğini söyle demişti. Sen ne dersin? Hiç düşünmüyorum ama ne bileyim aklıma girdi biraz.
Ve hala mesaj atmadım sence ne zaman atsam?
Cevap sahibi+1 yılUmarım 🙏 hayırlısı neyse o olsun hakkımızda canım. Eğer oda istemiyorsa o mesleği secmesinin anlamı yok sonuç olarak ailesi yaşamıcak onun hayatını o yaşiyacak. Bende üniversite okumasi icin baya diretmistim 😕 ama olmamıştı. Bosver oluruna bırak :)
Orası öyle tabikide senin karşına ayni yaşta sevdiğin kişi çıkmış. Yaş takintım yok benden küçük olmadığı sürece kafa yapımız uysun yeter.
Ben olsam söylemezdim. Ilk adımı ondan beklerdim. Ama çok iyi bir çocuksun senden hoşlanmaya başladım diyebilirsin :) çok istiyorsan.
Bence sende biraz beklet onu. 1 gün sonra felan at bakalım ne olucak? :)
Soran+1 yılAma mesajı gördüm gorupte cevap vermemiş olurum. Neyse evet haklısın. Yarın gece mesaj atayım. Bakalım ne olacak.
Ya üniversite okumayacak mı üzüldüm şimdi. Ama belki böyle olması daha hayırlıdır belli olmaz bu işler. Hem lise mezunu olup çok zengin insanlar da var.☺
Yaaa acaba dedigin gibi çok iyi bir cocuksun senden hoslanmaya başladım desem mi? Süper fikir. Hay aklinla bin yaşa! Bunu deneyebilirim bak.
Ben de çok büyük olmadığı sürece yaşı takmam aslında da şimdi daha kucuguz ya 25 yaşındaki biri büyük gelir biraz. Ama sen 22-23 olursan onun 6-7 yas büyük olması sorun olmaz zaten. ☺
Soran+1 yılBu arada görünce cevap ver lütfen. 😊 Sohbetin çok sardı beni. Kabul edersen özelden mesajlasalim mi? Merak etme sadece aşktan bahsedip sıkmam seni. ☺
Cevap sahibi+1 yılOda aynı seyi sana yapmıs sende ona yap bakalim nasıl hissedecek kısasa kısas. Zenginlik umrumda değil sadece kişinin kendini geliştirmesi önemli benim için :(
Evet diyebilirsin :D direk seni seviyorum demen normal olmaz benim dediğim gibi dersen daha güzel olur 😀😀 haha
Aynen öyle yaş ortalaması önemli 20 den büyükleri olmuyor artık. Takilmamak lazım yaşa sevdikten sonra hepsi sadece bir sayı
:D olur canım mesajlasabiliriz. :) banada iyo geldi konuşmak seninle
Soran+1 yılYok zenginlik önemli demek istemedim de yani kendini gecindirecek kadar kazanması için uni okuması bazen geekmeyebilir, bunu demek istedim.
Ya şimdi pişman oldum çünkü bu yılın en kötü gününü yasamis çocuk ben de takmayinca kötü oldu. Cevap vermemiş daha ben de dayanamamdim ve 2. mesaji attim az önce. Ya böyle bir günde ilgilenmezsem kesin kacar benden. Bir bu olay kazansın sonra yazmayi büyük oranda birakicam zaten.
Bu arada mesajlasalim da nasıl olacak şimdi. Adımı vermek istemiyorum çünkü bu çocuk her an her yerde olabilir.
Cevap sahibi+1 yılInan umrumds değil o kadar uzun mesak attim icimdekileri doktum sadece tesekkur ederim dedi bana inanabiliyormusun. Çok kötüyum.
Mesajlaşabiliriz burdan olmucak :( sonrs konusalim ama :( ben begenicem soruyu ordan anlarsin
Soran+1 yılOlur tamam sonra konuşuruz. Ama sakin olmaya çalış. Hepsi gıcık gıcık gıcık işte.
Soran+1 yılYa benim xp düşük olduğu için mesaj atamiyorum. En iyisi soyleyeyim. Kullanici adım hayalcimuzisyen. Sen mesajı atsan olur mu?
Cevap sahibi+1 yılBende yollayamiyorum 1 xper olduğun için :( sana atılmıyor mesaj malasef ama takip ettim
Soran+1 yılOlsun biraz çabaliycam ben. Kısa zamanda açılır umarım. ☺ Takip ediyorum şimdi.
Cevap sahibi+1 yılPeki :) bakalım 👍 bu arada kötü bir olay derkenn ne yaşamış ki?
Soran+1 yılYa maalesef dinden beri mesaj atmadı. Ama dediğim gibi kötü olay oldu dedikten 2 saat sonra cevap attim mi diye girip bakmış. Hatta belki yanlış yaptım ama bugün 3 mesaj daha attim ya. Kusura bakma filan dedim. Umarım geç yazdım diye alinmamissindir filan diye bir iki şey yazdım. Ama hala girmemiş bile mesajı. Hem suçlu hem güçlü trip atıyor yine.
Açıkçası dün ilgilenmedim diye kızdım kendime. büyük bir fırsatı teptim. Eminim ki ilgilenseydik uzun uzun anlatacakti. Ama belki ilgilenirsem onu ne kadar sevdiğimi anlar. Sence ne yapsam şimdi? Arada girip bakıyorum mesajı görmüş mü diye. Duramiyorum ya. Çaresiz kaldım. Gicikligi üstünde.
Cevap sahibi+1 yılTuhaf :/ trip attigini zannetmiyorum ya kesin bir isi vardir uzulme :( sen elinden geleni yapmissin gerisini o dusunsun.
Bilemiyorum ki... ne desem :( değisik bir çocuk yakında çozersin umarim :) bende uzunca bir mesaj attik icimdekileri çocuğa doktum dediği tek şey tesekkur ederim oldu biliyormusun. Ardindan yine uzun bir mesaj attim bu kez cevap vermedi. :( çok kotü oldum.
Soran+1 yılAynen cooook tuhaf. Gicik olduğunu kendi ağzıyla itiraf etti. Belki de işi vardır dedigin gibi. Bilemiyorum..
Peki şimdi mesaj atınca ne yapayım. Hemen atlasam mi mesajın üstüne yoksa biraz bekletsem mi? Bir yarim saat falan geç cevap vereyim diyorum. Yalnız büyük ihtimal nerdeyse eminim ki dün ilgilenmeyince baya sinirlendi. Çünkü hiç alışkın değil. Sence o mesajı attıktan ne kadar süre sonra cevap versem?
Bir de 1 ay önce filan anında cevap verince "Bu arada anında cevap verdim" dedi. Ben de saf saf "demek ki denk geliyor bazen" dedim o da, "şu an evde değilim ondan telefonla uğraşıp duruyorum" dedi. 4-5 mesajlik konuştuk sonra hiçbir şey demeden çıkıp gitti.
Off ya senin ki de gicikmis yalnız. O kadar uzun mesaja sadece teşekkür edilir mi? Çok havalara girmiş çok. Şimdi ne yapican? Bence belki de neden böyle yapıyorsun diye sorabilirsin. Ben sormuştum mesela bu tarz bir soru samimice cevaplamisti. 😊 Belki de daha önce dedigin gibi şaka yollu trip atmak lazım. Ne dersin?
Cevap sahibi+1 yıl:) işi vardir elbet cidden yoksa yazar uzülmene değmez.
O surekli senin mesajlarına gec cevap veriyor sinirlenmesi normal bir sey değil ki. Kendi içinden ne geçiyorsa onu yap hemen cevap verirsen onu beklediğini onemsediğini düsünur bu bir gerçek ama :)
Anladım. Çocuk telefonla fazla uğraşmıyor demekki. Okullar açılınca bundann daha az konuşursunuz :( sanırın.
Sormaz olurmuyum sordum. Bir daha uzun mesaj attim ama cevap vermedi çünkü kişiliksiz.
Soran+1 yılBu çocuğun işleri de bitmiyor ya. Neyse evet ama işi olabilir gerçekten. 😕
Ya iste geç cevap veriyor ama tanıdığım kadarıyla sinirlenmistir ya da en azından bozulmuştur orası kesin. Biz nisanda konuşmaya basladik evet okul açılınca daha az konuşuruz maalesef. 😢
Ama icimden anında cevap vermek geliyor. Bir de cevap olarak çok endiselendigimi yazıcam. gerçekten de endiselendim. Kim bilir ne oldu? Evet ya bu seferlik baya ilgilenicem. Onu kaybetmeyi goze alamam. Bir ortalik durulsun gec yazmaya basliycam.
Soran+1 yılYa of sinirlendim seninkine. Bence kendini naza çekiyor. Çok degerliyim ulasilmazim imajı çizmek istiyor. Belki bana verilen tavsiyeler senin de işine yarabilir. Bak sen, ilgini çekince ister istemez boşluğa dusecek. Bu kaçınılmaz. Pişman olur eninde sonuda. Çünkü kimse onu senin kadar sevemez.
Cevap sahibi+1 yıl:D haha aynen oyle
Anladim. Da trip atmasi vs kirilmasi anlamsiz yani bir erkeğin trip atmasi gerçekten çekilmez 😑 zamanla aşar inş bu huyunu. Ikiniz farkli sehirlerdesiniz bide dimi buda sıkıntı biraz nasıl reelde buluşuaksınız ki?
Yazabilirsin. İçinden ne geçiyorsa onlari yaz cidden ne tepki verirse versin en azından rahatlarsin ve tüh bak keşke yazsaymışım keşke daha çok değer verseydimde elimden gitmeseydi demezsin benim gibi :(
Cevap sahibi+1 yılSorun bu iste benim onu ne kadar sevdiğimi bilmiyor. Neyse umurumdada değil artik boşver :) ne hali varsa gorsun
Soran+1 yılÇok anlamsız zaten de güya bana fark ettirmeden trip atıyor. Ne yapmaya çalıştığını çözmek zor.
Bu arada hep benden bahsettik istedigin kadar anlatabilirsin. Zevkle dinlerim.
Soran+1 yılSen bilirsin ama yine de vazgeçme. 👍 Seni sevdiğini anlaması için cabalayabilirsin. Gözünü açsa görür de giciklar işte.
Cevap sahibi+1 yılYok canım sorun yok :) bende zevkle dinlerim anlatabilirsin içinden ne geciyorsa bana evet biraz değisik bir tip sanirim zamanla çozersin inş :D ya aslinda benim durum karişik cok uzun bir durum anlatiyım. Biz 1 seneye yakin konustuk bu siteden tanistik zaten birbirimize cok deger veriyorduk ama ben ona soguk davranmaya basladim sosyal medyadan iliski yurumez diye her neyse sonra askere gittigini vs soyledi konustuk tekrardan ki ben o zaman soguk davranmadim askere gidiyor vs uzulmesin diye sonra askere gittikten sonra ark ablam vs kanima girdi birak bu cocugu diye bende takipten çikardim daha sonra oda cikardi ve hesaplarini gizledi sonra hal hatir sormak icin mesaj atti konustuk. Ben birdaha mesaj atmadim ona sanirim beni bekledi biraz :( sonra fake hesap acip takip ettik ve sevgilisi olduğunu ogrendim gerisini biliyorsun zaten bende hataliyim ama iste
Cevap sahibi+1 yılCevap vermedi daha çabalayamam bitti bizimkisi :(
Soran+1 yılYa öyle deme belki de bitmez. 😢 Hem belki pişman olur ha.
Ben de bir ara sohbetimiz biter sandim ama yine 7-8 şarkı atıp canlandırdı sohbeti. Ki bak mesela hiç soru sormuyor bana. Hep ben soruyorum. Bu sohbetin olması için çok cabaladim. Ki en başta fotosu falan yoktu ama icimde garip bir his vardı ve hiç tanimasam da birakamiyordum onu. Iyi ki de birakmamisim.
Erkekler neden bu kadar kötü ki. Ne istiyorlar bizden? 😢 Bazen evet o da sevicek diyorum bazen de sevmiycek...
Evet icimden geçenleri yazıcam dedigin gibi. Ama sevdiğimi soylemiycem. Çünkü biliyorum ki söylersem kacicak.
Soran+1 yılEvet maalesef farklı sehirlerdeyiz ve baya da uzak bu şehirler. Hatta farklı bölge diyeyim.
Cevap sahibi+1 yılBizde oyle tanistik ikimizinde resmi yoktu ama ben zaten onun tipine aşık olmadim ki :( ne guzel ya sizin adiniza sevindim umarim hep boyle canli kalir sohbetiniz :)
:( hepsinin cani cehenneme hepsi ayni ya kendileri mutlu ama bizi hiç düşünmüyorlar. Ama herkes yaptiğını çeker bu dunyada inaniyorum buna 🙏
Kendin bilirsin oncedende dediğim gibi illa birinin sevdiğini soylemesine gerek yok surekli konusursaniz ister istemez birbirinizden etkilenicek ve konuşucaksiniz doğrular bu
Soran+1 yılAma bulusabilecegimize inanıyorum. Hem sanalda sevmezse eger gözlerinin içine bakıp ilan i aşk etmeden vazgeçmem. Reel hayat bambaşka. Şu an hoslanmiyorsa bile o zaman sevebilir. ☺ O yuzden umudumu kaybetmiycem. Hatta aşk konusunu acmistim bir ara. "Terleten sorular bunlar. Hiç aşık olmadim ruhsuzum ben" demişti. En azından başkasını sevme ihtimali yok şimdi.
Cevap sahibi+1 yıl😊 güzel cesaretli bir kizsin aynen bırakma pesini reele taşı zamani gelince ne guzel gecmisinde hic kimseye aşik olmamasi vs :D sanslisin
Soran+1 yılAynen kimseye aşık olmamış yalnız aşık olmadim derken sanirimi da kullanmış olabilirdi. Yani %100 değil ama öyle hatırlıyorum. Evet evet aşık olmamıştı. ☺
Daha önce iyi kötü reddedilme tecrübem olduğu için pek korkmuyorum. Ama ne olursa olsun aşkımı reelde itiraf edicem. Başka yolu yok. Zaten öyle 2 fotoya bakıp sevmiyorum diyemez. Çok yakisiriz da yani fotoyla bitmiyor iş.
Ama bir ds dedim mi hatırlamıyorum da o vegan düşmanı. Bata nefret ediyor. Ben ds vejetaryenim yakında vegan olabilirim. Ben ona vejetaryen misin diye sorduğumda "Veganlara düşmanım aslında ama sana değil tabi" demişti. Sözluklerdeki yorumlarına baktım baskasi olsa kavga ederdi ama benle gayet düzgün konuştu. Demek ki kiramiyor beni.
Cevap sahibi+1 yıl:) yani aşik olmasıni bırak bir kiza açilmamissi ve sevgili olmadiysa buda senin için bir avantajdir ilki olursun ve ilkler asla unutulmaz.
Insallah peki hangi sehirlerde oturuyorsunuz ki? :/ nasil bulusucaksiniz birde sonuçta yasiniz kucuk.
Vegan olmak çok zor ya 😯 hadi vejeteryan neysede gerçi benim için sorun olusturmaz insanlarin kendi seçimleri bu neden nefret ediyormus ki? Saygi duymasi lazim
Soran+1 yılYa az önce mesaj attı bende anında yazdım. Hepsini anlaticam da Hangouts dan devam etsek olur mu? Burdan yazmak zor oluyor çünkü. Tabi sen bilirsin zorlamam yani.
Cevap sahibi+1 yılHangouts kullanmiyorum :( malesef
Soran+1 yılHmm ne yapalım peki? Benim xp hala aynı? :(
Cevap sahibi+1 yılBurdan konusalim xp artana kadar sorun yok :)
Soran+1 yılOlur o zaman 😊 Ya şöyle söyleyeyim pek önemli bir mevzu değilmiş. Abartma huyu var da. sadece soru çözme cezası almış. Çok kafaya takıyor bir de sınavları falan da çok kötuymus. Ama ben de yılın en kötü günü deyince çok korkunç bir sey olduğunu düşünmüştüm. Neyse ama yine her zamanki gibi mesajı yazdığı gibi çıkıyor siteden. Bir iki gün alttan alicam sakin olmaya calisicam. Gerçi yoğunluğu da bitmiyor ki ama belki biraz daha zamanı olunca yani 1-2 gün sonra mesaj atmayı birakicam. Böyle özensiz ve daha az ilgli mesaj aticam. En basidi eskiden bol emoji kullanirken artık kullanmiycam. ☺
Cevap sahibi+1 yıl😊 çalışkan çocukmus seninkisi desene masallah soru çözme cezasınida ilk senden duyuyorum. Neden öyle bir şey vermisler ki tuhaf valla. Heh bak iyi fikir emoji hic kullanma hatta 👍 bakalım ne dicek oyle yapinca
Soran+1 yılYa çalışkan çocuk da beni de telaslandiriyor işte. Alt tarafı 3 günde 150 soru çözme cezası almış. Ben bir kaza filan atlattı diye çok korkmuştum. 😳 neyse ki iyi ☺ Ya bu çocuk nette özel ders mi ne alıyor bir grupları var. Hocalar mesaj atmış biz diyene kadar bir süre yazmayın diye bu çocuk da hocaların mesajını gormemis direk yasak olmasına rağmen mesaj atmış. Bu yuzden gruptan cikarmislar onu. Hocalar biraz kizmislar 200 kişilik bir grupları var, online ygs denemesi filan cozuyorlar. Işte yasağı çiğneyip mesaj atinca hocalar da gruba tekrar girene kadar ders alsin diye günde 50 şer sorudan 3 gun ceza vermişler. Aynen emoji kullanmiycam artik. Bir de eskiden biraz uzun yazardım artık kısa kısa yazıcam. 😊
Cevap sahibi+1 yılOoo :( uzuldum cocuga ya çok sıkıyorlar yazık. Ama bir yandanda iyi hedeflerine ulasıcak bu sayede... iyi bakalim :) kısa kısa yanitlar veriyoruz ve emoji kullanmiyoruz inşallah çocuk soğumaz 🙈 ya
Soran+1 yılUmarım sogumaz canım. 😦 Valla çok korkuyorum soğumasindan. Ama güzel mesajlar attim dün, hosuna gitmiştir mutlaka. Gönlünü yaptım herhalde. Ki hic soylemedigi bir şeyi dedi. Telefonun bataryası bitmek üzereymiş o yüzden mesajları okuyamamis bu yüzden kusura bakma dedi. Ki bunu hiç yapmazdı. Bir ilk yani. Sonra o da büyütecek bir sey olmadığını söyledi ve sağol dedi. Büyük gelişme gerçekten. Öyle simarttik ki çocuğu bazen demesi gerektiği yerde sağol bile demiyordu. Biraz düzeliyor gibi sanki. Bir de bak 1 gün geç yazdım ya *normalde olsa mesajı gördüğüm gibi atlardım üstüne* belki de bu yüzden azicik duzelmistir diye düşünüyorum. Ama çok abartmiycan şimdilik. Hele bu yoğunluğu biraz azalsin ben de yavaş yavaş planımı devreye sokucam elbet. 😊😉
Cevap sahibi+1 yılAnladım ne guzel gelisme kaydetmissin yavas yavas duzeliyor sevindim senin adına :) inş mutlu olursunuz hep
Soran+1 yılİnşallah canım inşallah siz de konuşursunuz birbirinize. Ya umarım fazla hayalperest değilimdir. Ama bana öyle geliyor ki biraz olsun düzeldi. Bir kuş gibi adeta azcik sıksam ya da azıcık serbest biraksam uçacak gibi. Çok korkuyorum gitmesinden. 😢
Cevap sahibi+1 yılYok canim bizim imkansiz zaten istemiyorumda bitti engelledim her yerden. Anlattiğina gore duzelmis. Ama fazlada soğuk davranma ve sıkma hele çok çok soğuk davranirsan dediğin gibi bir kuş misali uçup gider elinden gerçekler. Bazen ina değer verdigini onu sevdigini hissettiriceksin.
Cevap sahibi+1 yıl*ona
Soran+1 yılHmm üzüldüm senin adına. Ama bak belki de hayırlısı budur ha ne dersin. Ben o okulda sevdiğim çocuğa da bayaa takmistim ama şimdi iyi ki kabul etmemiş diyorum. Hem bak okulun son günlerinde sınavlar kelebek sistem ya tam arkasında oturmustum resmen rezil etti beni. Kıpkırmızı olmuşum kizlar ders boyu bana bakıp bakıp guluyorlardi nedenini sonra anladım tabi. Benim yerime taş koysaydin sıraya emin ol çok daha fazla tepki verirdi. Yani anliycagin hepsi ayni canım. Al birini vur ötekine. 😡 Umarım bu çocuk da öyle yapmaz bana. Ki zaten anladığım kadarıyla seninkine benziyor huyu. Ilgi manyağı yaptım onu. Simardi iyice. 😕 Yani kısacası o kaybetti boşver sensiz mutlu da nah olur inan. O kaybetti. Sen takma kafana. 😉
Cevap sahibi+1 yılAynen bende oyle dusunuyorum zaten hayirlisi budur diye :) pislik çocuk ne kadar kotuymus rezil etmek nedir. Inşallah bize yasattiklarinin aynisini yaşarlar 😠 evet o kaybetti 😌 yeni sevgiliside kapali biliyormusun 😑 tam istediği gibi birini buldu işte :(
Soran+1 yılYani rezil etmek derken beni aşırı derecede umursamazliktan geldi ben de o arada bayaaa bir kizarmisim. E bu rezil etmek değil de nedir şimdi? Yalniz bak vazgectikten sonra anladim ki gercekten gicigin tekiymis. Ha yakisikli mi dersen evet Allah var yukarda hakkını yiyemem. Ama bu yaptığı kötülükleri değiştirmez. Aynen canım o kaybetti. Takma sen. Hele bir okul açılsın onu unuttugumu öyle hissettiricem kı acı çekecek. Inan bana unutulmak her insana çok koyar tatlım. Hayat böyle. Sen de unuttuğunu göster ona. Biraz pişman olsun. Kapalı kızlardan hoslaniuorsa 2 kat daha fazla sevin bence çünkü öyle tipler açık sevgililerini sürekli baskı altına alırlar. Bizim okulda var öyle bir cift ordan biliyorum. Hatta kız da orta okuldan arkadaşım. Ne yapsa yaranamıyor çocuğa. Sürekli kıyafetine karışıyor. Ki sanırım kız eskiden açıktı ama bu çocuktan sonra kapandı. Yani o kadar baskı altına almış kızı. Senin kı de öyle olabilirdi ki emin ol o tarz tipler hep aynıdır bu konuda. 😉😉😉
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum. Baksana o kadar uzun mesaj attim 2 defa cevap bile vermedi bana benide rezil etti işte sonra engelledim defolup gitti. Yakisiklilik işe yaramıyor ki gerçekten bosver hakkinda hayirlisi olmuş :) zaten engelledim umursamadigimi unuttugumu anlamasi icin. Evet ve ben baskiya dayanamiyorum biri beni fazla sıksın istemem. Herkes dengi birini bulur bu hayatta tatli sevimli bir kiza benziyor. :( bakalim ya hayirlisi
Cevap sahibi+1 yılBirde bir sey sorabilirmiyim sakıncası yoksa yorumlarında okudumda ateistmisiniz sadece meraktan sordum :) Allah lafını kullaniyorsunuzda dikkatimi çekti
Soran+1 yılEvet ateistim ben. O da dinsiz benim gibi. Zaten dinsiz bir forumda tanışmıştık. Peki sen müslüman mısın?
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Elhamdürillah müslümanim ben Anadolu Imamhatipte okuyorum :) herneyse ben bu sitede tanistiniz saniyordunm
Soran+1 yılBu aşk meşk işlerinde ateistler olarak işimiz zor aslında bizim. Toplumun çoğu müslüman olduğu için öyle hemen aşık olmak istemiyorsun. Çünkü müslüman-ateist ilişkisi pek yürümez. En azından ben yurutemem.
Cevap sahibi+1 yılEvet bak oda var dimi sıkıntı :/ kendin gibi birini buluncada bırakmaz istemez insan ben olsam bende bırakmam kafa dengi bir insansa 👍 aslinda erkek için cokta sıkıntı değil de kiz için biraz sıkıntı ama seven insanda bu tarz şeylere fazla takılırmı orasi tartışılır. Benim bir ark ateist gibi bir sey arada kaldi kız annesi Yunanli ama müsluman babasi Kürt ama ailesinin tarafındada ateist fazla abisi kardeşi felan ateist. Kızda müslüman ama abisi biraz kafasını kariştırıyor anlayabiliyorum sizi yani
Soran+1 yılEvet aynen katılıyorum sana. Ateistsen kendin gibi birini bulunca hiç birakamiyorsun. Zaten az sayida kisi var bizim gibi. 😔 Aynen erkekler daha rahatlar bu konuda. Hatta bak bu cocuğa bir muslumanla evlenir misin deyince "Hiç fark etmez benim için saygı duyarım inancına ama türbanlı olmamak şartıyla" demişti. Ama aynı şeyi ben söyleyemem, kendim gibi biriyle ancak anlaşabilirim.. Bence herkes eninde sonuda dengini bulmalı. Taban tabana zıt olduğun kişilerle zaman harcamanın anlamı yok ☺
Cevap sahibi+1 yılAnlayorum. Seni umarim 🙏 oda seni seviyordur canim ya :) ailendemi öyle yoksa sen kendinmi karar verdin ateist olmaya? Aynen öyle 👍 kesinlikle herkes dengi dengini bulmalı
Soran+1 yılUmarım umarım umarım. Onsuz yapamam ben. Ha fiziksel olarak olmem ama bir daha da gulemem bu yüzden. 😔 Hayır ailem gayet dindar onlarla alakası yok ben kendim karar verdim akrabalardan 1 tane agnostik kuzenim var onun sorgulaması fikir vermişti bana ve ben de sorgulayıp araştırınca ateist oldum sonunda.
Cevap sahibi+1 yıl:( evet ya insan alışamıyor yokluğuna çok kötü ciddendr onsuz olmuyor en acısıda ne biliyormusun senin kalbin acirken onun kalbinin başka bir kız için ask ile atmasi.
Hmm anlıyorum. Ne diyeceğimi bilemedim :) ailen biliyormu peki?
Soran+1 yılEvet çok haklısın canım ama nazar değmesin ama özgüveni hiç olmadığından sevgilisi olması çoook zor. Bu konuda şanslıyım sadece. Hatta teklif edenler olmus ama o kabul etmemiş. Ama sen de takma boş ver. O kaybetti ve enine sonunda pişman olur. Ama gelip sana söylemesini bekleme gurur yapar pişmanlığını söylemez sana.
Evet biliyorlar tabi. Öyle uzun uzadıya konusmayi sevmiyorlar bu konuda ama karismiyorlar da. Oruç filan da tutmam zaten. Ortalama Türk ailesine göre daha anlayislilar.
Cevap sahibi+1 yılO zaman guzel gecmisi yok ne guzel ilki sen olucaksin inş. Pişman olur evet dedigin gibi donemez zaten engelledim hicbiryerden ulasamaz.
Hmm. Yani kendi tercihin kendini nasil rahat hissediyorsan öyle yaşa hayatını :)
Soran+1 yılEvet gecnsinin olmamamasi süper birşey benim için. 😊 Benim de platonik aşık olmak dışında sevgilim filan olması zaten.
Evet herkes kendi istediğine özgürce inansa dünya mükemmel bir gezegen olur. Biz ateistlerin derdi de bu zaten.
Cevap sahibi+1 yılBenimde oyle valla bizde oyle olunca karsimizdaki insaninda oyle olmasini istiyoruz onun ilki olmak istiyoruz :) iste
Anlıyorum. Insanlarin siyasi görüşleri , dini görüşleri beni ilgilendirmez o insan bana karşi iyi ise benim için bitmistir :)
Soran+1 yılYa bence benim bu is olacak ya. Öyle hissediyorum. Eminim ki sende seni cok seven birinin ilki olursun. Hic merak etme. Ve bir sey farkettim aşk aramakla bulunacak bir sey değil. Çünkü ben bu okuldaki çocuğu aşk arayışında olduğum zaman bulmuştum. Sonucu biliyorsun zaten. Ama bu şimdiki çocuğu hiç aramadim o gelip beni buldu. Askda aynı bu çocuklar gibi bir sey sen kovaladikca iyice kaçıyor. 😉😉
Evet bence de önemli olan iyi biri olması. Aynen katılıyorum. Çok iyi müslüman arkadaşlarım da var benim. Yobaz olmadıkları sürece muslumanlarla da iyi anlasabilirim. ☺
Cevap sahibi+1 yılİnşallah olur ya bakalim hayirlısı. Umarım öyle biri karşıma çıkar 🙏 aslinda bende bu çocuğu hiç aramamiştım ks de bir soru sordum hatta soru hoslandigim cocukla ilgiliydi o soruya yanit verdi ilgimi cekti ve konuşmaya basladik 1 hafta sonra beni sevdiğini söyledi. :( bazen diyorum ki keske bu siteue uye olmasaymisim.
Aynı şekilde bende :D yok merak etme yobaz değilim. :)
Soran+1 yılRahat ol sen 😉 İlla ki doğru kişi çıkar karsina. Yeter ki umudunu kaybetme sen. Şans bu ben aramadim kendi geldi ama herkesde aynı olmuyor işte.
yok yok biliyorum yobaz degilsin. 😂😂 Zaten bir yobaz, ateist oldugumu öğrendiği an konuşmayı keserdi. Maalesef bazıları hakaret bile ediyor. 😔
Cevap sahibi+1 yılAynen tesekkur ederim vakti gelince her sey kendiliğinden gelişir zaten :)
:( yok neden keseyim. Konuşmak iyi geldi seninle beni anlayan birisi yani sorun yok oyle kisileri h8ç sevmiyorum ayriyetten
Soran+1 yılRica ederim. ☺ Aynen akışına birak hayatı. Yalniz küçük bir tavsiye vericem aşk açısı yüzünden acı çekiyor ve ağlamak istiyorsan sakin çekinme aglamaktan. Ağla bağır cagir hayata isyan et çocuğa olan nefretini haykır bence. Icini bosaltman gerek. Iyi bir depresyona gir bir süre rahatlat kendini. En sonunda hepsi geçmiş olucak. Ben okuldaki çocuk için öyle yaptım çünkü.
Cevap sahibi+1 yılOyle yaptim zaten sevgilisi olduğunu ogrendigim an evde misafir vardi birde yatiya gelmişlerdi. :( icim kan aglarken birde onlarin yuzune karsi guldum sonra gece oldu herkes yatti ben sessizce aglamaya basladim icimden gecen seyleride bir bir ona soyledim ve engelledim. 👍 birde inaniyorumki bana yaptiklarinin aynisini bir bir yaşiyacaği icin birazda rahatim bu konuda 😊
Soran+1 yılBence de yaşayacak. Başkasını mutsuz ettikten sonra mutlu olamaz artık. En iyisini yaptın. Ağlamak güzeldir. Ya misafire karşı gülmek zorunda kalmana çok üzüldüm ama. 😔
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle bende o düşüncedeyim. Valla çok kötü bir gündü gitsinler diye gozlerinin içine baktim resmen hatirlamak istemiyorum o lanet günu 😣 sende durumlar nasıl? :)
Soran+1 yılBende berbat ya sana mesaj yazarken o da bana mesaj atmış. Ben uçarak yanıtladım resmen ama zaten mesajı attığı an kaçıp gidiyor siteden. Sinir ediyor beni. Ama çizgi film atmış yine. Yumusamiycam ama. Bu geç cevap verme taktiğini uygulamadan önce neden mesajı attigin an çıkıyorsun diye sorucam. 😔 Birde şöyle bir sey var ki çok yoğun olduğu için birkaç gün erteliycem geç cevap vermeyi.
Cevap sahibi+1 yılAnliyorum kafana takma bu kadar her şey olucağina varir bence gercekten isi olduğu icin giremiyor ve hemen çikıyor birde insanın yapısı böyle ise değistiremessin relax rahat bir insan fazla onemsemiyor bu tarz seyleri birde hiç konustugu deger verdigi sevdigi , sevgilisi olmadigi icin bilmiyordur anlamiyordur bir kizin nasil hissettigini zamanla oda seninle birlikte anlicak her seyi eminim :)) ver sen cevap bir sey kaybetmessin sadece ona değer verdiğinle kalırsın buda guzel bir şey şahsen benim mesajlarıma hemen cevap veren bir kişi olsa bende onu önemserim ve değer veririm. Oda öyle düşünüyordur kalbi taş değilse tabii
Soran+1 yılUmarım dedigin gibi işleri yüzünden böyle yapıyordur. Ama inan bana bu mesajı atıp çıkma meselesi yeni değil ilk tanistigimizdan beri durum böyle. Mesela yarim saat sonra bile geç cevap verse önce çıkıyor siteden. Bırakmıyor ki yazayım. 😭
Çok ferahlattin beni canım. ☺ Peki neden böyle hemen çıktığını sorayım mi? Eminim ki cevap verir. Hatta hatasini kabul bile edebilir. Bu çocuk garip baya ben istemeden bir şeyleri kendiliğinden yapmıyor.
Umarım taş değildir kalbi o kadar da duygusal ama bilemiyorum. Çok üzüyor beni. Hatta şu an dayanamadım ve gerçekten ağlıyorum artık. 😭😭
Cevap sahibi+1 yıl:( uzulme gerçekten kafama takip kendini üzmeye değmez. Kafama takilan ne varsa sor bence içime atma en azından rahatlarsın. Düzgün bir cevap verir tabikide kötü bir sey sormuyorsun ki sonuçta sormak doğal hakkın.
Ağlamana gerek yok gercekten çok fazla kafama takıyorsum bence bak ben bile aglamiyorum durumum senden daha kötü :( aglama sakın kız dayanışması 💪
Soran+1 yılAynen taktik peşinde koşmaktan yoruldum artık. Sormak istediklerimi sorucam. Hem bak sadece bugün değil bu çocuk 4 aydir böyle. Ve ben salak gibi anında yazmaya ve hiçbirşey olmamış gibi davranmaya devam ediyorum. Ders ders de bir yere kadar. Sanki bir tek o sınavda giriyor dünyada. Bugün aslında o 4 aydir icimde birken duygulardan dolayı ağlıyorum. Bu yaptıklarının nedenini açık açık sorucam artık. 😭😭😭 Maalesef dayanışma yapacak durumda değilim. Hüngür hüngür ağlıyorum şu an.
Cevap sahibi+1 yıl4 aymı 😮 baya konuşmussunuz. Ama kendini bir erkek için üzmeye değmez ki hayatta daha önemli şeyler var. Canını sıkma ve ağlama :(
Soran+1 yılEvet canım gerçekten bir erkek için değmez. 4 aydır sabrediyordum ama dün sabrimim son gunuymus demek ki. Bir de yazdım mi bilmiyorum ama beni iyice ağlatan: bana mesaj attıktan sonra Uludağ sözlükte takilmis. Yani demek ki o kadar da yoğun değil. Ben anlayissiz biri değilim. Yoğunluğunu anlarim ama zamanı olamayan çocuğun sozluklerde ne işi var. Bir de utanmadan çizgi film atmış bana. Domates Adam miydi neydi. Anca video atıp duruyor.
1 hafta boyunca hiçbir cevap yazmamaya kadar verdim. Çünkü daha önce 1 gün geç yazdım, o da girip bakmış mesaj attim mi diye ama gururundan birşey yazmamıştı. En dogrusu 1 hafta yazmamak evet. Sonra neden beni onemsemeyip, mesajı atar atmaz çıktığını sorucam ona. Sence iyi bir plan mi?
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum inan. Kotü olmuş senin açından baya sosyal medyadan bir insanla konusmak gerçekten insana zarar veriyor ben tovbe ettim artık bir erkekle sosyal medyadan konuşmucam çünkü yanlarinda olamadıklarımız için kafalarına buyruk haraket ediyorlar :(
Gururlu bir çocuksa oda senin yazmani bekleyebilir. Bilemedim ne diyeceğimi ama dene bir istersen sana ne kadar değer verdiğini önemsediğini anlarsin. Denemekten zarar gelmez dene
Soran+1 yılYa aslında haklısın, evet sosyal medyadan konuşmak çok yıpratıyor insanı. Ama aşkın nerden geleceği belli olmuyor işte. Aynen kafalarına buyruk hareket ediyorlar. Reelde olsa simaramazlardi bu kadar.
Ya bu sefer kararlıyım, çok zor da olsa, onu kaybetmeyi bile göze aldım. Çünkü birşey yapmazsam bu böyle devam eder. Bazen mesajıma anında cevap veriyor mesela ben de anında yazıyorum tekrar ona, ama 2-3 mesajdan sonra birşey demeden çıkıp gidiyor. Bu yaptığı aşırı derecede saygısızlık. Böyle onun keyfine göre mesaj atmasına dayanamam. Ona yazdığım üslubu bir bilsen acirsin halime. Ne dese alttan alıyorum. Tüm dertlerini dinliyorum ama onun umrunda değilim demek ki. Bakalım ne olacaksa olsun zaten okul açılıyor o streste bu giciklikla ugrasamam.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Sanaldan iliski yürütülemiyor malesef :(
Yani bencede uğraşmaya değmez sana daha cok deger veren seni daha iyi anlayan kişiler elbet çıkıcak daha yaşımız genç heves bunların hepsi gelip geçici emin ol. Bu yüzden kafana takıpta kendini üzmeye değmez okullar açilınca derslerden stresten aklina gelmicek buna eminim 👍
Soran+1 yılYa bence dersler ne kadar çok da olsa aklıma gelir ya. Öyle unutmak kolay değil. Hem belki kırıldığımı anlar. Evet aslında bak, ne kadar sevsek de gelip geçici hevesler olabilir. Ama ruh eşimi bulduğuma o kadar eminim ki ben. 1 hafta içinde dönmezse daha da dönmez zaten.
Ama eğer bu iş olmazsa onu unutabilecegimi hiç sanmıyorum. Çünkü bu hissettiklerim gerçek aşk. Bak yine gözlerim doldu... 😢 Umarım döner bana. Bana değer verip, sevicek birini istemiyorum çünkü ben onu unutamam...
Cevap sahibi+1 yılAklıma gelir ama vakit bulamassin 12. sinifta hele Ygs, Lys vakit bulmak imkansız olur senin içim eğer guzel bir üniversite istiyorsan ki onunla ayni yaştasiniz oda yazamicak bir zaman sonra. Bence siz üniversite tercihlerini ayni yer yapın :D o zaman ayrilmassiniz iste
Bende senin gibiydim unutamam unutamam diyordum gerci hala aklımda ama :( bir zaman sonra aklına bile gelmicek o kisiyi unutturucak birisi çıkar karşına. 👍 yani demek istedigim fazla uzme kendini ve ağlama
Soran+1 yılYok ya gerçekten unutturucak birini istemiyorum. Ya o olur ya da tek kalırım ben.
Evet ya zaten vakit bulup mesajlasirim demiyorum ben. Şu kasima kadar filan anca konuşuruz. Sonra çok seyreklesir sohbet. Ama ben aklımdan çıkmaz diyorum sadece. Ya aynı üniversite veya sehiri çok isterim de o İstanbul istiyor ben de İzmir . Zaten uniyi bir sene okuyup erasmusla yurt dışı istiyor. Bense yüksek lisansa kadar Türkiye de okumak istiyorum.
bir de 1 saat önce video atmış yine deli. Ama okumadım mesajını. 1 hafta dayanicam artık.
Cevap sahibi+1 yılCidden simdi çok aşık olduğun için oyle soyluyorsun. :(
Olucaği varsa her sekilde olur sıkma canını. İstanbul'da oku sende egitim acisından cok daha avantajli bende İstanbul'da yaşıyorum :)
Niye surekli video atiyorki? Tuhaf
Soran+1 yılYa asil sorun İstanbul da okumak degil ama ben yine İzmir istiyorum. Daha sakin hem. Ama yine de İstanbul olabilir. Daha var karar vericem artık.
Off valla her neyse artık ama ben bu aşkın bitmesini istemiyorum. 😔
Ya video onun günlük rutini. Atmayinca şaşırıyorum zaten. Ne izlese bana da atıyor. Ayni sekilde onun kadar olmasa da bende atıyorum baya. bir de konusacak birşey bulamadığından olabilir bence. Ha bir de ikimiz de müzik asigiyiz, metalciyiz de. O tarz şarkılar da atıyor baya.
Cevap sahibi+1 yılEger çok seviyorsan bazi şeylerden feragat ediceksin. Baska onu nasil gorebilirsin ki?
Hmm anladım. Bir ortak yönunuz daha ne guzel :)
Soran+1 yılCanım ya, bu sabah romantik bir mesajla acildim ve o da beni seviyormuş. Hatta sürekli beni düşünüyormuş ama utangacliktan cesaret edemiyormuş. O kadar mutluyum ki! Rüya gibi herşey! Bana aşık olmasını hiç beklemiyordum! 😍😍😍
Cevap sahibi+1 yıl:) ciddimisin ne guzel hakkinizda hayirlisi olsun
Soran+1 yılÇok sağol canım. ☺ O da beni görmeden önce bile seviyormuş. Bir de o kadar romantik bir mesaj ve şarkı attı ki anlatamam sana. 😍😍😍
Bu arada geç cevap verdim kusura bakma ama dün baya başım ağirmisti aglamaktan, telefon radyasyondan dolayı iyice agirtiyordu. Ve bir de kafamı toplayıp mesaj yazdım uzun uzun bu yüzden yazamadim sana.
Cevap sahibi+1 yıl:D vay bee ne güzel senin adına çok sevindim inşallah bu boyle sürüp gider.
Yok canim sorun degil :) bu arada geçmiş olsun insallaj iyisindir simdi
Soran+1 yılÇok teşekkürler canım. 😘 Darısı başına inşallah. Bu arada insallahi kötü anlamda kullanmıyorum tabi. Ateist de olsam bu tarz kelimeler aliskanlik oluyor ve gayet samimice kullanıyorum. Art niyet filan yok yani.
Bu arada yine çok sağol. 😊 O mesajı okudugumdan beri hic olmadigim kadar sağlıklı ve mutluyum! Hiçbir sorun yok! Umudunu kaybetme eminim bu güzel günleri sen de yaşayacaksın! Ben onun doğru kişi olduğuna o kadar emindim ki daha foruma ilk kaydoldugundan beri istemsizce baglanmsitim. Yani doğru kişi karşına çıkınca emin ol sen de anlayacaksın. 😘😘
Cevap sahibi+1 yıl:) yok canim kullan 👍 art niyet aramadim zaten
:) rica ederimmm. Evet mesajdan sonra başinim agrisida gecmistir ne guzel bu çocuk sana baya iyi geliyor. Umudumu kaybetmiyorum. Şu anlik istemiyorum sadece ama umarim benide gunun birinde mutlu edicek kisi karsima çıkar.
Soran+1 yılÇıkar canım çıkar sen hiç merak etme. Bak kaç gündür o kadar umutsuzdum ağlayıp perişan ettim kendimi ama hepsi bosunaymis aslında. Ve geç yazdığı için çok özür diledi.
Cevap sahibi+1 yıl:) ben dedim ağlama diye çok yürekten istemissin demekki. Ne güzel
Soran+1 yılEvet ya çok istedim ben. Hem de her şeyden çok. Ama hiç de pas vermiyordu ki anlayayım. Çok iyi dayanmış ya. Kıyamam...
Cevap sahibi+1 yılCekinmis demekki senden ;) ama olsun şu an mutlusunuz en önemliside bu
Soran+1 yılEvet önemli olan mutlu olmamız.☺ Çok sağol canım. 😘 Bu yaş ciddi düşünmek için çok erken tabi ama, bir 10-12 yıl sonra onla evlenmek istiyorum ben. Eminim ki o da ister. Bu süreçte bana çok yardımcı oldun. Çok teşekkürler 😊 Herkes mesaj atmayı bırak derken sen ilgilen dedin ve sen hakliydin. Ha tabi onlar da başka kişiler için haklı olabilirler ama benimki çok utangaç ve hassas bir çocuk. Bu yüzden ilgimi kesseydim muhtemelen bu iş olmayacaktı. Ve de o kadar romantik ve anlamli sarkilar atıyor ki bana! Çok şanslıyım çok!
Bu arada benim xp hala aynı ya o kadar yorum yaptım bazıları beğenildi ama hala 2 olmadı su xp 😐 Sence ne yapabilirim bu konuda?
Cevap sahibi+1 yıl:D oo baya ileriye donuk dusunuyorsun ins evlenirsiniz bakalim hayirlisi... rica ederim canim ne demek :) ben yasadiğim seyler yuzunden oyle dedim sana cunku ben sevdigim kisiye yeterince ilgi gostermedjm ve su an baska kizlarda teselli ariyor. Yani sende soguk davransaydin durumun benim gibi olucakti bir nevi bu yuzden sicak davranmani istemistim isede yaradi :) evet cok sanslisin sevdiğine sahip çiktin.
Surekli sorulara gorüs paylas canim baya bir olur 2 :)
Soran+1 yılÇok teşekkürler canım. 😘😘😘 Evet ya umarım evleniriz. Zaten "seni seviyorum" dediği ilk kişi benmişim. Çok romantik ya. 😍😍 Evet sevdiğim için direndim savastim ve sonunda zafer benimdir!
Ya şimdi senin için de çok üzülüyorum ben. 😔 Keşke bu mutluluğumun daha fazlası senin olsaydı. Ama bak şöyle düşün, şu okulda ugrastigim çocuk vardı ya, iyi ki kurtulmusum ondan. Kabul etseydi muhtemelen yine bitirmiştim ilişkiyi çünkü onu hiç sevmiyordum. Yani anlayacagin belki de hayatından çıkarak büyük bir iyilik yapmıştır sana. Sevdigim çocuğun rahatsız olmayacağını bilsem okuldakine reddettiği için çok teşekkür ederdim. Tabi bu tesekkurun asıl amacı onu hiç sevmedigimi ve başka biriyle sevgili olduğumu anlatmak olur. Sence gercekten bunları söylemeli miyim? Bu arada sevgili dedim de şu an sevgili miyiz bilmiyorum ben. Karşılıklı seni seviyorum dedik ama çıkma teklifi falan yok ortada.
Bu arada dedigin gibi çok yorum yapicam umarım hemen artar. ☺
Cevap sahibi+1 yıl:D ya çok guzel cidden ilkisin demekki emin ol ilkler unutulmuyor cidden bak unutamaz super bir şey bu 🙊
Yok canım uzülmene gerek yok elden gelicek bir sey yokki benim için dogru kisi o değilmis demekki. Daha iyi kişiler çikıcak karşima
Boşver soyleme ne hali varsa gorsun hic muhabbete girme bile... takma
Bizde oyleydik birbizimizi seviyorduk ama çikma teklifi vs etmemisti ne gerek var böyle seylere birbirinizi seviyorsaniz bitmistir yani illa bir ad koymaya gerek yokki. :)
Aynen :) fazlaca yorum 👍 yap
Soran+1 yılBence de hiç unutmayacak çünkü ilkiyim + hep yanında olucam. Şu okuldaki gicikla konuşmayı ben de hiç istemiyorum ama onu sevdiğimi sanmasini da istemiyorum. Ama haklisin sanirim çünkü kalbim zaten dolu o salagin bilmesi şart değil.
Bu aradaa 1 saattir filan mesajlasiyoruz bazen anında yazıyor bazen 10 dk filan sonra. Bayaaa değişti yani. Çok tatlı ama. Öyle utangaç ki hislerini hep şarkılarla anlatıyor. 🙈
Cevap sahibi+1 yılYa zaten sen onu takmayinca anlicak senin onu umurmasamadığini sevmedigini illa soylemen gerekmiyor bosver salla kendi haline uzulsun o malda.
Ee yani birbirinizi sevdiginizi soylediniz tabi degisir seni eskisinden daha cok onemsiyor :) iste
Soran+1 yılAynen canım kendi haline yansın o mal. Salagin ve gicigin tekiydi zaten. Dedigin gibi umursamadigimi görünce anlar zaten. Amaaan neyse bir daha ondan bahsetmiycem.
Evet ilgileniyor artık. Çok güzel herşey. Rüya gibi! 😍😍😍
Şu xp bir olsa senle özelden konuşmak istiyorum. Kusura bakma kaç gündür bekletmis gibi oluyorum ama ask acisindan burda pek takılıp yorum yapamadım. Şimdi çok mutluyum ve en kısa sürede bu işi halledicem. 😊😊
Cevap sahibi+1 yıl:D aman salla ya gecmiste kalan bir sey takmaya bile degmez cidden.
😊 evet ne guzel 🙈
Anlıyorum :) yok sorun degil canim sonuc itibari ile burdanda konusabiliyoruz. 2 xper cabucak olursun zaten.
Soran+1 yılAh o kadar yorum yaptım da olmuyor olmuyor. Biraz daha ugrasicam. Elbet sonunda olacak. 😊😊
Cevap sahibi+1 yıl24 saat sonra Xper puanlarin geliyor :) yani hemen olmaz tabikide
Soran+1 yılTamam o zaman. ☺☺ Yine de yorum yapmaya çalışırım.
Cevap sahibi+1 yıl:) peki twitter vs varsa takip edebilirim
Soran+1 yılTwitter facebook vb. kullanıyordum eskiden ama 1 aydir filan sildim. Sıkıcı geldi ortam. 😕 Ama istersen en kisa zamanda açarım yine. Ama şu an heyecandan ölmek üzereyim de, bana kalbimi durduracak bir mesaj attı hala etkisindeyim ağlamak istiyorum ama aglayamiyorum. Ne iltifatlar, nasil bir ilan ı aşk ve attığı o romantik şarkı... Şimdi ağlamak derken mutluluktan tabi. Bu yüzden bir süre yazamayabilirim canım. Lütfen kusura bakma ama hipnoz olmuş gibiyim. Ne yaptığımı bilmiyorum. 😱 O kadar etkileyiciydi ki bana delice delice ve delice aşık. Bunu iyi anladım.
Cevap sahibi+1 yılIyi yapmissin ya gercekten bende dusunuyorum ama silemiyorum. :( yok gerek yok acmana konusuruz burdan :)
Ah ah :D sırılsıklam aşik olmussunuz ikinizde tamam canim sorun yok. :) keyfine bak sen inşallah cok mutluuu olursunuzzzzzzzz 😉
Soran+1 yılSonunda 2 Xper e ulaştım. Ve sana mesaj attim. ☺
Cevap sahibi+1 yılGordum simdi :))
Bence sanal da bir insan icin degismez ilgisini ceksen ne yapar eder yazardı sana yemk yerken ders calisirken lavabo da bile kaçan kovalanır unutma bunu 😯
01 Yorumla
Soran+1 yılKaç diyorsun yani
İlgini üzerinden çekmeden onun seni özleyip özlemeyeceğini anlayamazsın
10 Yorumla
+1 yılmesaj atmayı bırakma ama mesaj atma sıklığını değiştir. onun gibi yap.
11 Yorumla- +1 yıl
Bak bu mantikli
Sınav döneminde işte geç cevap vermesinin nedeni bu. Sürekli mesaj atma o da atmazsa yapacak bir şey yok
10 YorumlaCanım sevdiğim çocuk anlattıklarınla birebir uyuşuyor ya. Açılacak cesareti bulamadım ben ne yapmalıyım sence 😞
05 Yorumla
Soran+1 yılCanım reelde görüşüyor olmanız ne güzel! Şanslısınız. Bak bence hiç çekinme. Kalbinde ne varsa, ne hissediyorsan dürüstçe söyle. Emin ol o da seni seviyorsa karşılık verecektir. İlk adımı kimin attığı hiç önemli değil. Yıl olmuş 2016. Hala erkekten ilk adımı beklemek çok saçma. Çünkü bu yüzden hayatının aşkını kaybedersin. Sevgilim, gerçekten de hayatımın aşkı. Onu hiçbir zaman bırakmıycam. 😍 Sen de biraz olsun seviyorsan cesaretini topla ve dürüstçe açıl. Sana şunu şunu söyle diyemem çünkü o güzel cümleleri senin bulup soylemen lazım. Açıldığımdan beri o kadar romantik sözler söyledi ki anlatamam! Darısı başına canım. Hiç çekinmeden aşkının peşinden koş. Sormak istedigin başka bir sey varsa cevaplamaktan büyük sevinç duyarım. 😉
- +1 yıl
Ya tatlım benim biraz takıntı boyutuna ulaştı bu aşk dediğim şey çocuk beni seversede eninde sonunda ilişkimiz sona erecek diye endişe ediyorum biraz daha büyüyene kadar kimseye açılamıyorum bundan😭 sen ne düşünüyorsun bilmiyorumda çocuk bana bağlanmaz veya birkaç seneye benden ayrılırsa ben intihar ederim o kadar seviyorum 😖😖 ayrıca Allah mesut etsin canım bir ömür boyu mutlu olun
Soran+1 yılÇok sağol canım. 😊 Bir ömür ayrılmayacağımızdan hiçbir şeyden emin olmadığım kadar eminim. Darısı başına. 😉 Ama sakın bir daha intihar kelimesini bile kullanma. Hiçbir şey senden değerli değil. Emin ol ki; eğer yaşadığınız gerçek aşksa hiçbir zaman asla bitmez! Şu an aklıma "acaba biter mi?" ihtimali bile gelmiyor benim. Çünkü ona sonsuz güveniyorum. Ve tabi zamanı gelince evleneceğimizden de eminim. Bence hiç vakit kaybetmeden açıl hemen. Böyle belirsizlik altında yaşamanın ne kadar zor olduğunu iyi bilirim. En azından bir cevap alırsın. Ve o da seni seviyorsa bu beklediğin günler için kızabilirsin kendine. Hadi hiç bekleme, içinden ne geçiyorsa anlat... 😊
+1 yılMesaj atmayı bırak gurur yapınnaz ya
10 Yorumla
+1 yılBırak mesaj atma. Değmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğişebilir bence aynisini sende ona yap
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyy sana kıyamam ögshöhöhöhö çok acıklı bir hikayeymiş :( bunun filmini yapsalar tüm türkiye ağlar
06 Yorumla
Soran+1 yılDalga mı geçiyorsun sen?
Cevap sahibi+1 yılHayır nedenki
Soran+1 yılÜslubun bana öyle geldi de. Kusura bakma. Bu çok hassas bir konu benim için bu yüzden şaka kaldıracak durumda değilim.
Cevap sahibi+1 yılAlay etmiyorum gerçekten söylüyorum
Soran+1 yılO kadar mı kötü ya. Agliycam simdi.😟 Bence umut var ama öyle hissediyorum.
Cevap sahibi+1 yılNe umudu ya seni umursamıyanı nası seviyon beni sevmeyen benim mın kenarıdır bu kadar basittir biz bunu bilür bunu söylerüz
+1 yılBırak çocuk dersini çalışsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılDers çalışsın bir şey demiyorum ama boş vakti olduğunu da biliyorum. Istese yazar ama yazmıyor işte.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar