Birlikte olmuştuk onun konusu açıldı. Niye böyle dedi sizce

Haklı yanii. İnsan aşık olduğu kişiyle fiziksel anlamda da birliktelik yaşayınca daha çok sahiplenip daha çok bağlanıyor. Önceden sadece ruhunuz ve kalbiniz birdi. Şimdi ruh beden kalp birleşti, tamamlandınız.
Ha erkekler öyle öküz gibi "artık benimsin" moduna giriyor o ayrı.
Birlikte oldugunuz icin diyoki iste bna saril bni ilgisiz birakma yoksa ortada dimdizlak kalirsin msji olabilir , Ama ama illa kotu birsey demek istemiste olamayabilir yani :)
Yeşilliler benim canım yanlış anladın heralde :)
Nedenkii
bir erkekle birlikte olunca o erkek sana bağlanmaz bir erkeğe ulaşılamaz olursan o erkek bağlanır sana ha birlikte olarak onu kendine çekebilirsin ama o kendine çekme olayı seni sevdiğinden bağlandığından değil cinsel içgücülerinden dolayı zamanlada sıkılır ve yol verir
Neden Birlikte oldun. Terkedilmeye hazırlan artık ve aldatilmaya
Cevap
13Cevap
Senden ayrılmaya bahane arıyor kusura bakma ama istediğini almış yavaş dan ayrilmak için yol yapım çalışmasına başlamış
Nerden anladın
Ona benzer bir arkadaşım var benzer şeyler yapmıştı. Kızdırma felanlar, yavaş yavaş terslemeler.. bu döngü böyle maalesef
Zaten bağlıymış sana daha ne istiyorsun bencil kız. Zorlamı birlikte oldu sanki kezban kezban düşüncelere kapılmayın
Bencil?
bence seni sepetler bu çocuk alacağını almış ama seni bırakmıyorsa o da daha almak istediğini ondn sonra sepetleyeceğini gösterir
Neden
Sormak istediğin soruyu pek anlayamadım.
Sana bağlı olup olmadigini sormussun çocuk da bağlıyım demiş daha ne :)
Ya birlikte olduktan sonra daha çok bağlanması gerekiyordu acaba sevmiyor mu diye düşündüm
Hmm 😏 peki birlikte olduğunuz günden bu yana tavirlari nasıl. Birlikteliginizin önceki haliyle şimdiki hali arasinda fark var mi
Yok hayır aynı ama ben soğuk davrandığım için aramız kötü o günden beri
Sen niye soğuk davraniyorsun peki?
O günden sonra sıkıldığımı hissettim soğudum gibi hissettim ama geçmeye başladı o hisler zamanla
Senin bence kafan karışık kuzum. Hem çocuğun sana olan bağlılığını sorguluyorsun hemde kendin çocuğa bağlı kalamamissin. Sen bu çocuğu seviyor musun?
Seviyor gibiyim çoğu zaman. Ama kesinlikle alışkanlık var ortada bırakamıyorum yani
Alttaki yorumlarda okudum şimdi. Ayrılmak istediğini soylemissin buna rağmen sevdigin çocuk ayrılmak istememiş.
Bak bence problem senden kaynaklanıyor. Az kafani toparla. Onun sana olan bağlılığını sorgulaman bile senin yaptığın bu bilinmez tavirlardan kaynaklanıyor. Dikkat et biraz bu kadar çocuğu sıkarsan elbet birgün senden sıkılır 😒
Haklısın biliyorum ama kendime engel olamıyorum ve geçmişine aşırı derece takıyorum benden önce birini daha sevmiş çok tartıştık bu konular yüzünden yediremiyorum ilk sevdiği olmamayı sorunlu bir insanım sanırım istesem de sakin olamıyorum :/
Ya bak önceden sevgilisi olmuş olabilir. Onu senden çok sevdiğini düşünerek kendi kendini hırpalıyorsun. Hem onu senden çok sevse bile bitmis gitmiş. Belki seni ondan daha çok sevebilir ama sen böyle kuruntu yaptigin sürece o sevgiyi o çocuk sana gösterse de sen hissedemezsin bu takintilarla. Ayrica siz kaç yaşındasınız
Ben 18 o 19
Aynı yaştayız. Seni anlayabiliyorum, dediğim gibi biraz kendini toparla ne istediğine karar ver öyle adım at kuzum
Deniycem canım saol
Rica ederim canim
Bagli zaten sana fazla sikma onu sakin. aranizi bozma bos yere
Bağlı ama dahada bağlanması gerekirdi
Ya dogrudur ama boyle yaparsan araniz bozulcak sonra olan sana olucak. diycekki sen beni bunaltiyosun tahammul edemiuorum demeye baslar sende free davran
Hem bekaretini verip hem bu kadar rahat olma arkadasim
Rahat olduğumu nerden anladın
Canım yeşilli mesajlar benim
keşke yapmasaydın erkekler için verilen değerin bu tarz bir şekilde arttığını düşünmüyorum
birlikte olduktan sonra ilgisiz mi davrandı ne yaptı
Hayır aynı
E durduk yere neden laf yapıyorsun :D
Adam zaten seviyorum diyo daha ne yapsın ama brnce aana geçmiş olsun bu çocuk sepetler seni
Neden
Odun olduğu doğru da aramız kötü zaten ben ayrılmak istiyordum birkaç gündür o istemiyor
Evet
Yakında bırakır bu seni... Hem neden oldun ki daha evlenmeden
Bilmiyorum ya bir anda oldu zaten pişman oldum bende. Bırakacağını nereden anladın
öye oluyor genelde. İçine girdimi
Evet bekaretimi aldı işte
e ayrılırsanız ne olcak nasıl güvendin ki bu kadar analmıyorum sizi
Bilmiyorum ya sırf bekaret için de ayrılamıycak değilim de pişman oldum bende zaten keşke yapmasaydım
Demek ki senin le olayı Oray'a kadar bağlı herhalde ya da doğası öyle
benim kadınım oldun artık daha fazla sahiplenmelisin beni diyor
Bu bildigin sogumus senden... gecmis olsun...
Nerden anladın?
Sorun sende boş yere gitme adamın üstüne
Sahip olma duygusu ama güvensiz geldi bana
Hadi ya neden
Isini gordukten sonra yol vermeye calisiyor gibi
Bagliyim diyo iste sana bunu mu anlamadin MAL
Daha çok bağlanması gerekmez miydi
Verdigin kisiye gore degisir
Soğuk davranıyosundur belkide ona öyle gelmiştir
Bağlıymış ya çocuk sana
Yazık üstelik gençsin
sevgilin ne dese hak artik alacagini almis.
Öfff boş boş muhabbetler aqq
Hangisi onun yazisi
Beyazlar
Himmm
Bunun politikasi ezik duruma dusurerek senin sesini fazla cikarttirmama ve seni salak yerine koyup istedigi gibi kullanma politikasi.
Aldigini almis. Terketsende umfunda olmaz onun
İlk girdiğinde çok acıdımı?
Bağlıymış işte.
İstediğini aldı artık bırakacak seni
Düşündurucu 🤔🤔
Pöfff
tekmwlwmek istiyor
Bnde anlamadım ):)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar