Dün sevgilim hastaydı işten izin aldi (ortopedi raporlu bel ağrısı için gitmisti) sonra ben bunu hastaneye gittikten bj 5 saat sonra aradım naber dedim oda disardayim dedi bende dedim raporu gezmek için mi aldın eve git dinlen dedim düşündüğüm için hasta yani dinlensin oda dedi bıktım tribinden falan en sonunda da görseldekini dedi ne alaka ne demek istedi ben cidden anlamıyorum ne demek istemiş
Sanırım ters bir ânında aramışsın konudan konuya atlamamış aslında. Her gün insanın ruh hâli aynı olmuyor ama karşındaki insan anlayamıyor o da bunu söylemiş. Tabii söylem şekli tam tekmeyi basmalık ama uzatacak bir mesele değil bence. Sonuçta senin de yetişkin birine “raporu gezmek için mi aldın” demen kimseye ay ne kadar düşünceli sevgilim var dedirtmez. Senin de söylemin kaba.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Söylemim kaba olabilir ama ben onu düşündüğüm için dedim teşekkür ederim
Muhtemelen aranızda bişey geçmiş ve sen onu pek takmamışsın gibi. O sana değer verdiğini ona göre senin için herşeyi yaptığını fakat senin onu anlamadığını ima etmiş. Aranızda bi diyalog geçti istediğini yapmadın muhtemelen
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Her zaman diyor sen beni anlamıyorsun etmiyorsun dediğiniz doğru ama ben onu asla takmamazlik yapmıyorum daima annesi gibi bakıyorum düşünüyorum mesela kendisine dedim ya doktora git örnek veriyorum diyo ben canım biliyorum gitmek istesem giderim vs