Güncellemeler
+1 yıl
Bu size dense ne yapardınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ooooooo geçmiş olsun moruk yedektesin demek istemiş. bu kadar da açık söylenmez lan bu :d
Ne yani aldatıyor mu
sevgilin ya boşluğuna geldi de ağzından yanlışlıkla kaçırdı ya da seni hafife alıyor garanti gördüğü için. Çünkü bu laf yedektesin demek. aynen aldatılıyorsun
Beni garanti görüyor doğru açık sözlü bilerek demiştir doğru aldatacak biri değil cinsel yönden iyiyiz ondan yapmaz benim ona çok aşık olduğumu biliyor
al işte :d cinsel yönden iyiyiz diyon da niye sana bağlı kaldığı da belli oldu. aç şu gözünü biraz
Bak şimdi öyle değil aç aydır ilişki yaşamadık biz dediğin gibi ilişki için olsa her hafta yapardık bende derdim ki o yüzden bağlı kalıyor ama dedim ya üç aydır yapmadık bişey
Sevgiline benimle ciddi değilmisin diye sorulmaz. Zaten adamın evlenmek gibi bir niyeti varsa belli eder. Sen ciddi olduğumuzu düşün demesi saçma bence hissettirmesi lazım.
Evlenmek istemiyor zaten nasıl evlendiririm
baska biriyle dene
Olmaz ben onu istiyorum çünkü
Sen düşün ben düşünmüyorum demek
Nasıl ikna ederim ciddi ilişkiye
Daha önce isteklerini elde etmesini sagladıysan edemezsin, şöyle düşün çok istediğin bir şeyi defalarca sana verirlerse artık o şeyden sende sıkılırsın
Ne yapıcam yani
Pek bir şey yok Bir ilişkinin devamlılığını tek taraflı çaba sürdüremez sadece süreci uzatır sonuç değişmez
Dalga geçmiş resmen kandır kendini gibi bisey
Hm üzüldüm
Üzüleceğine üz
Üzmeye kıyamam ki
Böyle üzülen taraf sen oluyorsun
Hayat
Ciddi degilmiş sevgilin. S*ikip birakaxakmis seni
Siktı ama bırakmadı
Bırakacak işte onu anlatmış sana. Biraz daha s*iker, canı sıkılınca bırakır seni.
Bizim mazi geniş 3 yıldır benle birlikte 3 bırakmadı
Ya işte tazesin. Tadını çıkarıyor simdi senin. Başka birini bulunca vuracak tekmeyi. Açıkça söylemiş bunu zaten sana. Benden sana bir akil, o sana tekmeyi vurmadan sen ona tekmeyi vur ki, o kıvransin. Yoksa o sana tekmeyi vuracak sen kıvranacaksin.
Kimse tekme vuramaz o benim olacak evlenicem ben
Çok beklersin yavrum.
Yok halledicem ben raat ol
Öyle değil ama sen öyle düşün demiş
Of
Ciddi değilmiş demek ki.
Dalga gecmis
Nee
Kullanıyo
Nasıl
Skmkiçin çıkıyor senle
Tkpet detylı konuşalım
Sanmam en son üç ay önce sıktı
Yapayım diyorum kendi istemiyor şimdi yorgunum diyor işten dolayı çok çalışıyormuş