Gözleri fıldır fıldır olan kocam?

Ben 30 yaşında 8 yıldır evli bir bayanım.6 yaşında bir oğlum var. şu an 2,5 aylık hamileyim. Evliliğimin ilk zamanlarında dikkat mi edemedim yoksa yapmıyormuydu bilmiyorum ama son zamanlarda epey bir dikkatimi çeker oldu. Gittiğimiz bir ortamda içkili/müzikli olsun ya da olmasın eşim etrafa çok bakınıyor. Gözüne birini kestiriyor ve kız da farkedince ona bakıldığını bakışmalara devam ediyor. Ben artık delirmek üzereyim. Resmen kızla göz göze bakışıyor. Bazen eşimin yüzünde bir gülümseme bile beliriyor. Ben artık onla bir yere gitmek istemiyorum. Paranoyak oldum desem abartmam. Ona neden böyle yaptığını söylediğimde inkar ediyor. Kime bakmışım göster diyor. Bazen çok büyük yeminler ediyor. Ama ben artık eminim. Beni seviyor bundan hiç kuşkum yok. Öyle bebeğim yavrum canım demez ama Allah var beni sever. Sigarayı bile ben içmesini istemediğim için bıraktı. Haftada 1 kere çıkar 3 saat durur içer içkisini arkadaşlarıyla eder muhabbetini gelir. Ne istersem alır nereye istersem götürür. Sadece tek sorunum bu göz flörtlülüğü. Bunu nasıl çözebilirim ne olur yardım.
Gözleri fıldır fıldır olan kocam?