bu gün kuzenimin düğünü var kızımızı dar göğüs ve bacak dekolteli bir kıyafet giydim güzel hafif makyaj yaptım ben kaynanam , ile gittim o beni düğünde gördü karşımda oturuyor bana hayran hayran bakıyor bir ara çok güzel olmuşçın tekrar aşık oldum dedi sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yahu insanlar ne garip?
Bu nasıl bir beyin küçülmesi böyle?
Teşekkürler
Para ver daha fazla kıyafet alayım, giyeyim karşında de
Saçmalama
Masanın altından ödüllendir. İhtiyacı var adamın 😁
Saçmalama
Tabi kalabalıktır. Aklında bulunsun yinede ☺️
Moruk şimdi evli olan insanlar dekolte giymemeleri lazım yanlış algı yaratmasın cünkü insanlar bakıyor oranızı buranızı görüyor dinen de çok günahı olan bişey ama gerçi insanlar artık umursamıyor BİLE Tövbe tövbe
Ahahaha isteyen istediğini giyer. 2021 yılındayız. Sizene sen bakanlara söyle.
Söyle düşün mesela acık giyerde başkası bakarsa bakmasın diyecek kadar zihniyet gerisinde kalmışınız Günahınızı Sevabınızı bilmeyenler siz ölmücek gibi yaşayın bi gün ölüceksiniz 😂 ve o yaptıklarınız sizi kurtarmaz 2021 de kurtarmaz
Ahahahaha Türkiye'nin yüzde 35 başka dine ait. Herkesi kendi dininden sana kadar cahil yoktur bu bir Fatih Sultan Mehmet'in biliyorsun değil mi taksim'deki kilise yıktıtmsdı sebebi bizim herkesin dinine saygımızı olduğunu göstermek istiyoruz dedi sen öyle vicdanın torunu değilsin ayrıca bana açık giyinmek günah da sana da bakmak günah ey mümin erkekler gözlerinizi haramdan sakının diyor ama dini işinize geldiği gibi kullanıyorsunuz o da ayrı.
Size günah bize sevap demedim cıplak kadınlar diyor git ayetleri oku sen önce benim her dine saygım yok MÜSLÜMAN DİNİNDEN BAŞKA DİN BENİ İLGİLENDİRMEZ SAYGI DUYUCANIZ ŞEYLER BAKIN DÖNÜP BURDA HERŞEYİ YAPIN EDİN SONRA BÖYLE BÖYLE OLDU OLUR DAHA DUR NELER OLUCAK NELER YARI CIPLAK YARI NORMALSİNİZ KALBİNİZ NE HALDE ONU ALLAH BİLİR
Ahahaha ya sen istediğin kadar kudur istediğimi giyiyorum birisi baktığı zaman da davayı yapıştırıp parayı alıyorum dört beş kişiden aldım anayasa bile bizden yana sen kimsin ayeıca YALLAH ARABİSTANA YALLAH. Kadın istediğini giyecek sen haddini bileceksin yallah asabistana
Kardeşim sen hangi dine mensupsun bana açık giyinmek günahsa ki ben Müslüman değilim ama senden iyi biliyorum dini sana da kadınlara bakmak günah baktığın her kadında bin kere günaha giriyorsun ayet var Sen dine uymuyorsan Ben niye uyuyorum . Ben zaten saygı duyuyorum ama istediğimi giyerim sanane sanane Özgür bir ülkede yaşıyoruz istediğimi giyerim
BENDE SİZE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM BİZİ GÜNAHA SOKUYORSUNUZ RABBİMDE İKİ CİHANDA YÜZÜNÜ GÜLDÜRMESİN HADİ ACIK İNSANLARIN YÜZ KARASI
MÜSLÜMAN DEĞİLSİN ALLAHI NERDEN BİLİCEN MÜNAFIKLIK DİZ BOYU 😂 pardon kafir di
Ahahahaha müslüman değilim ama senin dibini senden iyi biliyorum hatta sizde bir ayet var onlar dini namaza gelince hatırlamaz yanlızca işine geldiği zaman dini hatırlar bak bu bu ayrıca. Aptal sizin dininixde kimse kimsenin günahını üstlenmez diye ayet var işte Ben senin kadar cahil değilim bütün dinler hakkında bilgim var çünkü eğitimli olmak budur ayrıca bakma kardeşim Kur'an'da ayet var Hz Yusuf'un züleyha'ya gitseydi Hz Yusuf kâfirlerden olacaktı diyor Züleyha olay yaptı demiyor bakmayın kardeşim bakma yarın abisini cehennemde Allah senin bir tarafa odunları soktuğu zaman yani sizin dininizde öyle ya şey dersin giy meselerde o zaman çok güzel olacak sen kendi nefsini tutma erkek olarak biz bütün kadınların hepsinin hepsini tutalım senin nefsin vardı onların yok mu Orpepuu evladı.
Beyefendi yorumlara atlamadan edemedim. Çok yanlış konuşmuşsunuz. Nasıl sizin bir izzeti nefsiniz varsa kadınınlarında var sen bakmadan edemiyorsan , o da giymeden edemiyor olabilir. ikinizinkide nefsani bir durumdur sen kendi nefsini düzeltmeyip başka bir kadının nefsini düzeltmesini bekleyemeszin. Herkes önce kendi nefsine sahip çıkmalı sonra başkasının nefsine ben tesettürlü bir bayan olarak söylüyorum önce evvela kendi nefsini kontrol et. Nasıl sen bakıyorsan o da nefsine yenilip giyiniyor olabilir. İkiside günah sen günahtan kaçmazken o kadın da kaçamıyor olabilir. Küçük uyarı. iyi akşamlar
Böyle insanların arkasında durman saçma abi sen tesetürlü birisin mesela biri sana bakıyor mu hayır kimse giyimine bişey demiyor buna ama bu boş boş konuşuyor
Bakıyor. Bu ülkede ben çarşaflıyı ten renginden hayal ediyorum diyenler var. Ayrıca ben kimse bana bakmasın diye değil Allah'ın emri diye kapalıyım dediğim gibi sen izzeti nefsine hakim olmayıp kadınlara bak ama kadınlar nefsine hakim olup giymesin neden sendeki nefis onlar daki nedir? Onlarında nefsi var
nutzloser Verstärker
Onların nefsi var kadınlar şeytan gibidir nefsi olsa nolcak bi anda alt üste olur ben kimseye güvenmiyorum bu dünyada kapalısına çarşaflısına açığına hiç birine hepsi birbirinden çok farklı kişiliklere bürün müş
Çoçuğa bile tecavüz eden senin cinsin.
Allah cehennemi senin ve senin gibiler için daha da alevlesin abdestli olarak namaz yeni kıldım şunu söylüyorum umarım soyun kurur ve evladın olmaz. ve cehennem senin için Baki olsun
Sen namaz kılıyorsun MÜSLÜMAN Bİ İNSANA DEDİĞİN LAFLARA VE BİR İNSANA BEN KENDİME BAKARIM MİLLET UMRUMDA DEĞİL RABBİM EN YAKIN ZAMANDA SELANİ VERİR SANA BEDDUA ETMİCEM RABBİME HAVALE EDİYORUM SENİN GİBİ NAMA KILIP YALAN YANLIŞ KONUŞANLARA Bİ İNSANA ETTİN BEDDUA DÖNER SENİ BULUR HADİ YOL AL
Evde de yap arada öyle karşıla..(8 yıllık evliyim😉😉)
mercimegi fırına ver gitsin
Şapşik bişey yapmayacaksın tabiki
Çok tatlı
Oda öyle düşünürdür seni akşamdan sonra çekeceğin var kesin :)
Nein
Almanyadamısınız
Eskiden Almanya'daydık
En güzeli ana vatanın değilmi
Parasal olarak Almanya iyi ama Türkiye başka benim için
Hemen ayrilmalisin tam bir canım alın bunu buradan
Ananın amoı
Senin ammına ben gireyim kocan kesmediyse mk kaşşarı
Kocam anneni babanın yanında sikmekk ile meşgul. Kusura bakma. Ayrıca sen benim yemek yediğim yerde hesap ödeymezsin paran çıkmış az ben im gibi kadın kim sen kim zin
Sen tam bi mahalle 0rospususun. Ve görgüsüz varoşun tekisin. O kadar kalitesizsin ki bankadaki hesabımın ekran goruntusunu atsam kocanı anında aldatır önümde d0malırsın mk süürtüğü seni. sektir git ucuz hayal dünyayı başka birilerine kus canım
Sjjslwkdjdowkeke kudurdu Orpepuu evladı 😅😅
Kocam galerici kanka Beykoz'da 5 katlı galerisi var. Ayrıca ne yapayım seni 190 boyunda kaslı geniş omuzlu esmer zengin kıcam varken ancak ananı sermaye ederek para kazan ezik herif
Ne güzel işte mutlu olman gerekiyor sorun ne?
İyi aferin
Okey floatr