Kocamın gözü beni görmüyor?

Bir buçuk yıllık evliyim kocam evde ne oluyor ne bitiyor ben ailesine ne söylüyorum hepsini annesine anlatıyor benim dedikodumu yapıyorlar bizzat şahit oldum kaynanam bana iyi davranırsa kocam iyi o kötüyse kocam kötü 3 görümcem var kaynanam ve o 3 lu kocamı hergün isteyken arayıp konuşurlar evde asla konuşulmaz ve istisnasız her gün konuşurlar. Kocam benimle 7 aydır ilgilenmiyor yatakta isteksiz ayda bir ilişki yasiyorduk yüzüme bile bakmıyordu 6 gün önce beni memlekete getirip annemgile bıraktı sonra kavga çıkardı ve bana seni eve götürmycem bosanalm diye mesaj attı ne yaptım ne dedimse ikna edemedim herseyini kabul ederim dedim asla ıstemiyirm dedi. Ailesinin ve kocamın işi gücü para benim 7 ay önce bir is meselem vardı olmadı o günden bugüne bu kavgalar geliyor kocam arkadaslariyla hep milletin karısının işini parasını konuşurdu çok zoruma giderdi bana da sen bir işe giremezsin calisamazsin diyerek beni rencide edip ozguvenimi kırardı şu an çok kötü durumdayim ne yapicam imi nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum yardım lütfen
Kocamın gözü beni görmüyor?