+1 yılYazık sana hemde çok yazık. Madem öyleydi neden nişanlandın? Senden kimseye hayır gelmez... Sen önce insanlara bakmayı öğren sonra 1.75 lik olanlara bak. Kendin çok uzunmuşsun gibi birde o kız cağızı hakir görüyorsun.
17 Yorumla
Soran+1 yılhakir değil mi? belki alışırım diye nişanlandım
- +1 yıl
Belki alışırım ne demek? Bu arabamı, telefon mu? Karşındaki senin gibi duyguları, düşünceleri, yüreği olan bir varlık. Bence sen kendinle alakalı biraz çaba göster hayat iki bacak arasında değil yürekte başlıyor. Atmasında bir bak o gözlerin bir başkasını görüp, o seni düşüncelere sevk eden aklın düşünebiliyormu? Sadece bir düşün anne rahmine düştüğün günden öldüğün güne kadar sana sebep sormadan hayat veren o yürek karşındakinde yok mu? Kalp kırma, incitme ve küçük görme onu. Ondaki diğer güzellikleri görmeye çalış, görki anlayasın.
Soran+1 yılama göremiyorum. sevemiyorum ısınamıyorum. yabancı geliyor bana. o hissi elektriği alamıyorum. uzun olsaydı biraz daha dğnyaları verirdim ona ama yok böyle hiç bir anlamı yok.
- +1 yıl
O kızın numarasını ver ben söylüyüm senin gibi karakter yoksunu bir adamla sakın evlilik denilen yola girmesin acınacak durumdasın halen pişkin pişkin cevap veriyorsun. embesil kılıklı görende kendi boyunu 2 metre sanar 1.93 boyum var ben kimseye o gözle bakmıyorum sana ne oluyor embesil.
Soran+1 yılya allah allah oğlum çekici bulmak zorunda mıyım? bulamıyorum. çekici değil beğenmiyorum sevmiyorum sevemiyorum itiyor.
- +1 yıl
Ayrıl o zaman güzel kardeşim onu diyor herkez daha anlamıyormusun neden polemik yaratıyorsun.
Soran+1 yılherkes*
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılo boyda bir kızla nasıl nişanlandın ki dayı büyü mü yaptı?
kısa kadınlardan korkuyorum götleri yere yakın her şey beklenir
bence ayrıl abi boşver 165den kısa kadın kadından sayılmaz zaten07 Yorumla- +1 yıl
Bonco oyrol obo bosvor 165 ton koso kodon soyolmoz zoton. IQ suda ayakkabı numarasından küçük olanlarda erkek sayılmaz o zaman
Soran+1 yıl@Slaughterphantom atarlanma kezban. kısa olman bizi suçumuz değil :(
- +1 yıl
Kezban falan değilim senin de beyninin böyle s*kilmis olmasi benim suçum değil
Cevap sahibi+1 yıl@Slaughterphantom kısa boylu kızlar çirkef oluyor nedense sanki bir şey dedik. beğenmiyoruz adamım, zorla mı?
- +1 yıl
Begenmiyo olabilirsin ama bu bizim kadın olduğumuzu değiştirmez bizde İnsanız a mk
Soran+1 yıl@Slaughterphantom hem cücesin hem çirkef hem de ağzın bozuk HAYALİMDEKİ KADIN ADETA WOOHUUU
Cevap sahibi+1 yılbir cücenin kalbini kırmışsın :( soru sorar şimdi çok yanlızım diye eşlfkgş
+1 yılBelki karsi tarafta seninkini kisa buluyordur embesil.. bunca yilmis madem niye kizi oyaladin Allah sana uzun boylu lanet bir es versin insallah Amiiinn
06 Yorumla
Soran+1 yılniye beddua? niye yani? kısa sevmek zorunda mıyım?
- +1 yıl
Hayir ama kimseyide oyalamak zorunda degilsin ve serefsiz olamazsin ozaman git yuzune soyle de ki ben seni boyle begenmiyrm durust ol ayril
Soran+1 yıldirek söylemeli miyim yoksa başka bir bahane mi bulayım?
- +1 yıl
Soyle nasil biri oldugunu goster ayrilir zaten
Soran+1 yılya ayrılmazsa yapışırsa?
- +1 yıl
Yapismaz merak etme
Gizli Üye(25-29)+1 yılAz önceki sorunun sahibi arkadaşsın
Bende 1.73 boyundayım 1.80 altı erkekler cücük gibi geliyo (beyler siz alınmayın😂) napcaz git otur ağla köşede.02 Yorumla- +1 yıl
1.82 yim kahvemi aldım bekliyorum😀
Soran+1 yıl@MrLobaLobaa 170den kısa kadın kadın mı ki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
gören de kendisini 2 metre sanır. götüme bak. :D bulmuş da bunuyor. kadın hakkaten senin gibi biriyle birlikte olduğu için çok şanssız.
00 YorumlaAynı boydayız knk kısayız biliyon dimi uzun istemek yanlıs
02 Yorumla
Soran+1 yılyoo uzun istiyorum uzun isteyeceğim. 170den kısa kadın kadın değildir başka bir şeydir
+1 yılBodurlar da 1.50 boyuyla 1.65-1.70 erkek bana kısa geliyo diyo ahh şu takıntılar toplu olarak psikolğa gitmeniz gerek
022 Yorumla- +1 yıl
170 boyunda ki bir erkek uzundur lütfen...
- +1 yıl
@Slaughterphantom ama 1.65 kısadır dimi? sizden 10-15 cm uzun olsa bile. 1.65 resmen küfür gibi bir oran
- +1 yıl
Benden 8 cm uzun oluyo ve 10 cm topuklu giyersem onu geçiyorum.
- +1 yıl
@Slaughterphantom şart mı topuklu giymek? bnde ztn taban ayakkabı giyiyorum 4cm 1.69 oluyorum
Soran+1 yıl@Slaughterphantom 158 boyunla 165i aşağılama be kezban o boyla sana o bile çok :) nefes alan bulmuşsun bunuyorsun :)
- +1 yıl
Ben düğünü düşünüyorum ayol dmhdjsjd 10 cm topuklu giymek önemli düğünde djdj
Soran+1 yıl@Slaughterphantom ya kim seninle evlensin kızım boya bak küfür gibi
- +1 yıl
Sanane ya sanane sen git bir psikoloğa takiksin sen boya inşallah 140 biriyle evleniesin çocuklarında 140 olur amin
- +1 yıl
konuş birader konuş akıl yok bunlarda topukluyla geçerim diye hemen reddediyolar ya dev erkek bulup komplekse girerler sonra sevince boyun önemi kalmaz derler ama 8-10 cm fark olsa ne sevmek kalır ne de bağlanmak direk boyun kısa diye nefret eder uzaklaşır. işte böyle kafasız bizim kızlarımız
- +1 yıl
@Slaughterphantom rugan da var topuk 2 cm
- +1 yıl
@Slaughterphantom sanki sen hiç takık değilsin burda trip yapıyon demin 1.65'im diye aşağıladın lan beni
- +1 yıl
Al işte yine beynime laf geldi benim öyle komplekslerim yok size göre nasıl 170 ten aşağısı kadın değilse benim içinde 170 ten kısa erkek bana göre hoş değil anladinmi
- +1 yıl
@Slaughterphantom ulan 1.58 boyun var kompleksi yok diyon en az 1.70 olmalı diyon 1.65 neyine yetmiyo sizin gibi takıntılar ne zaman gebericek acaba? ondan sonra biz kompleks yapıyoruz bizi boydan beğenmiyolar diye. ayrıca ben hiç bir zaman boya takıntılı olmadım kızda.
- +1 yıl
Ne aşağılaması ya ben kimseyi boy için asagilamam
- +1 yıl
Ben sadece topuklu ayakkabıyla düşündüm bunu anladın mı?
- +1 yıl
@Slaughterphantom ne diye 1ç70'in aağısı hoş durmuyo diyon ne diye erkek emem mesajı veriyon inceden? 1.65 biri gelip seni sevse boyu kısa diye red mi edicen? asıl ben sizin beyninize. bulmuşsun sağlam çocuğu boyu kısa diye itiyon. hah işte siz gerçek aşk nedir sevgi nedir bilmezsiniz takmışsınız insanda fiziğe tipe ona tapıyosunuz.
- +1 yıl
Bana Kezban demenle Kezban olsam keşke
- +1 yıl
@Slaughterphantom ya bnde sana ruganlarda da var topuk 2 cm dışarda da giysen adam taban giyer kurtarır. ya sen topuklu ile uzun olcam deyip istemiyosan çocuğu harbi salakksın kusura bakma
- +1 yıl
Manyakmisin boyu kısa diye ne diye reddediyim aşık olsam
- +1 yıl
@Slaughterphantom kısa boya ne zaman aşık olduğunuz görülmüş ordan bana mani okuma hanımefendi.
- +1 yıl
Daha fazla bu saçma sapan boy meselesinden tartisamiycam
- +1 yıl
@Slaughterphantom sen önce şu boy takıntından kurtul o zaman kimse senle boy konusu konuşmaz. erkeklere saydırıyosunuz boyun kısa bu yaşa kadar naptın diye. siz naptınız bu yaşa kadar? siz de kısasınız?
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşamamış olup istemek güzel bişey gizli
İşi bilmeden böyle ufak tefek sebeplere kafa yorma bence neleri görüp yaşıyoruz
Kendinizden emin olup nişan düğün işine girmelisiniz00 Yorumla
+1 yılSanki pazardan elbise almış gibisin kızcağızı sevmiş kabul etmişsin tafını aldın şimdide çöpemi atıyon hayırdır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu kadar rahatsızsan ayrılmalısın öyle zorla sevdirmeye çalışmak olmaz.
gerçeği söylememeni tavsiye ederim komplekse girebilir. aldattığını söyle.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu kadar rahatsızsan ayrıl tabii ki bize niye soruyorsun amg ona da mı biz karar verelim?
02 Yorumla
Soran+1 yılcücemisin niye atarlandın?
Cevap sahibi+1 yılyoo hayır sadece bunu niye bize sorduğunu anlamadım.
+1 yılöyle bir anlattınki 195 boy bekledim sonuç 178 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂eguehueheheuehue wtf? jdjdjdjjdkdmdm
00 Yorumla
+1 yılBöyle düsünüyorsan 1. neden nisanlandin ki onunla? 2. kadin degiller deme ve ilk bir kendi boyuna bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIkiniz tam turk standartlarindasiniz
Sevmiyorsan ayril duygulariyla oynama fazla kizcagazin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO boyla gözün yükseklerde knk. Şaka bir yana en az 1.70 olan kızlara bakıyorum bende
034 Yorumla
Soran+1 yılzaten ideali odur abi 170den kısa kadınlar kadından sayılmıyor bence
Cevap sahibi+1 yılBencede. Birde bir tripler e giriyolar kendileri tanrıçaymış gibi töbe töbe
- +1 yıl
bıktım ulan sizden. tanrıça falan sanmıyoruz kendimizi :(
Cevap sahibi+1 yılSen ayrısın bebeğim
Soran+1 yıl@Morriganhell tanrıça kim siz kim be. kadın bile sayılmazsınız siz yarım kadınsınız. bacak yok çekicilik yok seksapalite yok bir de ne yüzle yakışıklı erkek istersiniz anlamam nefes alan bulmuş da yakışıklı istiyor
- +1 yıl
?:S
tamam niye bu kadar atarlısın ben onu anlamadım. kadın gibi değilsek sana kadın gibi değiliz sanki. çok istiyorsan ayrıl nişanlından da. uzun boylu bir kız bulun onu sevin, yeter ki kafa sevmeyin. onu da mı biz bulalım ne istiyorsunuz yani?
Cevap sahibi+1 yılSakin ol morrigan diğer erkekler sevmesin seni ben seveyim yeter😘😀
Soran+1 yıl@Morriganhell atarlı değilim atarlı olan sizsiniz ;) kaldıramıyorsunuz bazı şeyleri. kısasınız, sevilmiyorsunuz, yoklunta olmayan adam da sizi istemiyorum hala kendinizi tanrıça sanıyorsunuz. ölseniz kimse ağlamaz arkanızdan
- +1 yıl
wow. abarttın dostum.
üç tane hıyar beni sevmiyor, WOW SUCH DRAM.
Bir insanı boyu yüzünden, saçı yüzünden, gözü yüzünden sevmeyecek insanların beni sevmemesi benim bizzat tercihimdir zaten. o kadar sığsınız ki, şu konuya bak ya kızın boyu kısaymış da ayrılsa mıymış. en az 170 olan kızlara bakmalıymış falandır filandır.
Sizce o laf ettiğiniz kızlar sizin tarafınızdan sevilmeyi umursuyor mudur? Ya da sevginiz çok mu mühim? Hoş ben birini sevebilecek tipler olduğunuza inanmıyorum. takılın.
Cevap sahibi+1 yılBen seviyorum seni 😀
Soran+1 yıl@Morriganhell umursuyorsun da cevap veriyorsunuz kızım. her kadın kadından sayılmak beğenilmek ister. eminim ki umursuyorsun hiç umursamıyorum egosu yapma. şu an bilgisayar başında keşke 175 boyunda olsaydım diye ağladığını da biliyorum. Yalan mı söyleyelim mutlu olun diye? Oyy minnoş üzülme mi diyeim? iticisiniz işte. cinsel çağırışım yapmıyorsunuz. kadından sayılmıyorsunuz. ister alın ister alınma.
Cevap sahibi+1 yılParti kur oy verek la gaza geldim harbi. Mast yaparken hayal bile kuramıyorum kanka kısa boylu kızla
Soran+1 yılkısa boylu kızlarla hayal kurmak ne ya timsahla kurarım kısa boylu kızla kurmam
Cevap sahibi+1 yıl😂 aynen bro
- +1 yıl
ikinizi de insan yerine koyup cevap verdim, zorum neydi ki benim? adamların vizyonu belli. neyse.
Cevap sahibi+1 yılBen kızdırmak için yazıyorum insanı insan olduğu için seversen mutlu olursun hayatta. Sende böyle herşeye sinirlenme
- +1 yıl
o değil de başta trol sanmıştım sizi sonra ciddi ciddi kısa boylu kız nefretiniz varmış onu gördüm. :D neyse takılın
Cevap sahibi+1 yılBende başta sorana gaz vermek için trolledim sonra gazı ben aldım adam etkiledi beni ya la😀
- +1 yıl
en az 170 olan kızlara bakıyorum diyen biri benim gözümde direk bitik başlıyor.
Cevap sahibi+1 yılBana şans vermeni beklemiyorum zaten hemen egonu devreye sokma 😀
Soran+1 yıl@Morriganhell iyi de güzelim
170den kısa kadınların bir kadınsılıkları var mı? yok. bir çekicilikleri var mı? yok. kendilerine karşı en ufak bir çekim bile hissedemiyoruz. yani ne bileyim önümde soyunsa kalkmıyor mesela. bu tercihlerimizden ötürü bize sallayan sensin. Kısa boylu sevmek zorunda mıyız?- +1 yıl
sevmeyin, sevin demiyorum. benim nerde kısa boyl kızları sevin dediğimi gördünüz? elbette sevmeyebilirsiniz. ben de esmerleri sevmiyorum mesela.
ama "ölseniz kimse üzülmez" nedir birader ya. ben esmer erkeklere bu kadar nefret dolu giydirmiyorum. sevmiyorum tipim değil diyorum geçiyorum. bitti gitti. siz de kısa boylu kızlara aynısını yapın. çıkmayın, reddedin "kısa sevmiyorum" diyin bitti gitti. neyin tatavasını yapıyorsunuz anlamıyorum ki?
Cevap sahibi+1 yılNeyse senin canın tartısmak istiyor ben şaka amaçlı yazdım soran kişiyle iyi tartışmalar dilerim size😀
Soran+1 yılbu kompleksinizden dolayı size böyle yapıyoruz. kısayım diyip kısalığınızı bilseniz, kendi seviyenizde insanlarla takılsanız sorun olmayacak. ben kısa boylu kızlardan nefret etmiyorum arkadaşlarım olabilirler ama sevgilim olamazlar yani bir ilişki düşünemiyorum.
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBen mi mesaj atayım
- +1 yıl
evet :)
Soran+1 yıl@Morriganhell üslubum mu seni çileden çıkarttı yoksa kısa boylu kadınları kadından saymıyor olmam mı? :)
- +1 yıl
üslubun ve saldırgan tutumun. kimse seni kısa boylu kızları sevmiyorsun diye yargılamıyor, sakin :)
Soran+1 yıl@Morriganhell ben sakinim sen değilsin. neden? kısasın ve kimse seni sevmiyor değil mi?
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Morriganhell çünkü ciddi bir şekilde sorduğum sorunun içine ediyorsun aptal kompleklerinle. sanki kısa boylu sevmek zorundaymışım gibi. SEVMİYORUM.
- +1 yıl
tamam soruna ciddi bir şekilde cevap vereyim o halde. Eğer bundan rahatsızsan, yani kızı boyu yüzünden çekici bulmuyorsan ve mutsuzsan ayrılmalısın. kendini onu sevmeye zorlayıp ikinizin de hayatını işkenceye çevirmeyin. kıza direk bu şekilde söylemen doğru olmayabilir, yapamıyorum edemiyorum sevmiyorum de ve bu işi bitir bence.
Cevap sahibi+1 yılMesajlarada baksa😀
+1 yılDaha deminki moron sun sen :)
20 Yorumla
+1 yılO yarım kadınsa ben neyim a q
017 Yorumla- +1 yıl
Çeyrek mi
Soran+1 yılkaçsın
- +1 yıl
@MrLobaLobaa galiba
- +1 yıl
158
Soran+1 yıltövbe bismillah o ne ya allah göstermesin
- +1 yıl
Kisa olmak güzel be mal misin rahat rahat kucağına alır tasirsin her yere sigiyozda cep boy kadınız biz daha ne istiyon
- +1 yıl
Zayıf fitse minyon kızlarda iyide kilo alınca kartopu gibi oluyolar
- +1 yıl
Tovbo bosmolloh olloh gostormoson senin beyninide allah insanlara gostermesin amin
- +1 yıl
@MrLobaLobaa hafif balık etliyim ben ve kilom 50 kiloma laf yapma
Soran+1 yılniye sinirlendin ben kısa ve kızgın kızardan korkuyorum çok ürkütücü oluyorlar
- +1 yıl
Ahahah kork p zaman benden boyum 158
- +1 yıl
50 kilo iyi laf yapmadım 😉
Soran+1 yılkadın gibi değil smüğüm gibi o ne
- +1 yıl
Yürü git lan dellendirme beni burda
- +1 yıl
Kanka bu kıza fazla yüklenme üzülmesin gece gece 😀
Soran+1 yıl@MrLobaLobaa yok ya zayıfsalar çocuk gibi şişmansalar top gibi oluyorlar bacak olmuyor bir şey olmuyor itici. 170den kısa kadın olmaz olsun
- +1 yıl
Senin ben beynini...
Evet uzun kadin cekici de sende 190 degilsin.
00 Yorumla
+1 yılÇok eziksin yardımcı olmak istemiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUf niye böyle yapıyosunuz ya bizde insanız :((
04 Yorumla
Soran+1 yılinsansınız tabii bir şey demedim sadece kadın gibi değilsiniz
Cevap sahibi+1 yılTamam da senin sevgilin çirkinse bizim suçumuz ne tüm kısa boylu kızları niye genelliyosun arkadaşım
Soran+1 yılkısa boylu kadınlar çirkin zaten güzelliğe tepki olarak varsınız
Cevap sahibi+1 yılSeni sığ fikirlerinle baş başa bırakıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılboy takıntın var demekki
00 Yorumla Topuklu geysin
00 Yorumlaayağını kes
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler