+1 yılİlk önce bir kendine sor bence ben bu adamı gerçekten seviyor muyum diye. Seven insanın hiçbir şekilde dış görünüşü umrunda olmaz çünkü. İnternete yaz sevgilisinden kısa olan biir sürü ünlü çıkıyor. Danielle Radcliffe, Bruno Mars sadece örnek verdiğim bu insanalar 1.65 ama hiçbir şey boylarına engel olmamış adamlar çok büyük sanatçılar. Mesela game of thronesda oynayan Peter Dinklage de 1.35 ve ayrıca eşi ondan uzun, çocuğu bile var. Demem o ki seven insanın hiçbir şey umrunda olmaz. O kişi belki de boyunu çok takıyor ve çok zorbalık gördü. Elinden gelse değiştirmek ister belki de. Bir de elinde olmayan bir şeyi ona söylesen özellikle nişanlısı olarak ne kadar üzülür. Söyleme bence hiçbir şeyi değiştirmez sadece üzersin. Diyeceksin diğer kişilere dediğin gibi yolda görsen selam vermezsin falan alakası yok. Kendi vicdanını rahatlatmak için insanlara böyle sorular soramazsın ya da varsayım yapamazsın. Gerçekten nişanlınıza çok üzüldüm büyük ihtimal onun boyunu beğenmediğiniz farkındadır ama belli edemiyordur. Gerçekten seviyorsanız bunu önemsemeyin ve çevrenize nişanlınızı savunup ayar verin. Ha hala rahatsız oluyorsanız nişanlınızdan ayrılın daha da kandırmaya gerek yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTakıla takıla gerçekten boyunamı takıldın boy falan onlar geçici şeyler önemli olan seni sevip sana değer vermesi bence bu tarz saçma şeyleri dert bile etmeyin kendinize hiç bir şey çözümsüz değildir bu hayatta ameliyatı var isterse olabilir ana tabi ki kendi istiyosa olur sizin isteğiniz üzerine değil bence ona da belli edip kırmayın bu tarz konular biraz kırıcı sizden soğuyabilir..
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSöylesen ne olucak kırılır sadece onu baştan düşünücektin adam boyunu uzatamaz ya 😄 benim de tarzım değildir kısa boylu erkekler ve tercihimi buna göre yaptım neyse seviyorsan ve mühim olan huyu diyenlerdensen boyunu göz ardı et oğlan çocuğu gibi seversin artık 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılSonunda beni anlayan biri çıktı😂
+1 yılNişanlım diyorsun da nişan olana kadar aklın neredeydi? Bir de söyleyince ne olacak topuklu ayakkabı giyip mi gezmesini istiyorsun anlamadım? Sen en iyisi ayrıl da kurtul bu dertten adamın da canını sıkma boş yere
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Severken nişanlanırken gözün neredeydi? Rahatsız oluyorsan yol alırsın. Adam kendini çekip uzatamaz ya..
20 YorumlaNişanlın olduğunu söylediğine göre zaten bu kişiyi bu şekilde kabul etmişsin. Hayatına almayı kabul etmişsin. Bu ilişkinin ciddiyete gitmesi sende kaygı yaratmış. Nişanlının boyunu ömür boyu kabul edemeyeceğin gerçeğiyle yüzleşmişsin. Başlarda insana verilen ilgi sevgi ve onunla geçirilen vakit tatlı gelir. İlişki ciddiyet kazandığında bu ciddiyetde nişan gibi bir resmiyetle taçlansığında bazı gerçeklerle yüzleşebiliyor insan aklında ertelediği tüm her şey su yüzüne çıkıyor. Ona bu durumu olduüu gibi anlat. Ona hak ver ve yaptığın hatayı evlilik gerçekleşmeden düzelt. Bu gerçeği erteledikçe ilerde evliliğin içinde hep bir ukteyle kalacaksın. daha uzun boylu biri olsaydı düşüncesi aklında hep yer edincek. Yolun neresinden dönersen kardır. Kimsenin de duygularını daha fazla kullanmamalısın. 🤷♀️
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
- +1 yıl
Bu biraz şey gibi değil mi , bir kişinin ilgisinden hoşlanıp bunu kullanıp işler ciddiye binince kaçmak mesela?
Yani siz bir kişi ile sevgili olsanız. Birçok olayda yanında olsanız, sevseniz , destek verseniz, sonunda nişanlanmaya kadar gitse bu ilişki. Daha sonra birden aslında seni beğenmiyordum deyip ayrılsa. Bu kişi hakkında ne düşünürsünüz? Onca emek verirken , ilgi gösterirken aklın nerdeydi demez misiniz? - +1 yıl
Belleğimden geçen düşüncelerin tamamını hanımefendi paylaşmış. Noktasına, virgülüne katılıyorum. İlâveten : muhtemeldir ki çevreden nişanlına yönelik boyunun kısa olduğuna dair birtakım eleştiriler duymuşsun ve bu seni rahatsız etmiş. Rahatsızlığınız fazla ise yani evliliğe engel teşkil edicek boyutta ise bunu kendisine söyleyip ayrılmalısınız aksi takdirde evlilik sürecinde bu gözünüze daha fazla batıcak ve bir yerde birikim yapıp patlayacak. Nahoş sonuçlar çıkıcak. Sevgilerle
Nişanlım diyosun dün de nisanlanmadin sanırım bugün mu rahatsız etti seni boyu anlamadım? İnsanlarla bu şekilde bahane aramak yerine sevgin bittiyse başka neden varsa çok şöyle. Biraz ayıp olacak ama belki başka şeyin boyu sana yeterdi bı de ona baksaydin gerçi belki de ona baktın da onu yetersiz sanmista olabilirsin. Kusura bakma yine de saygimi bozmak istemezdim ama ya da kusura bak sen en iyisi insana insan gibi davranin
20 Yorumla
+1 yılsöylediğinde boyu uzayacak mı? insan kusurlarıyla sevdıgını sever lakin. siz görünüşüne önem veriyorsunuz bir fransız flimi var bu konuyla alakalı izlemeni isterim ki ask nasıl ımkansızı basaran boyu cok kısada olsa asılmıcak bır durum degıl adam 1,50 boyu muhendıs romantık bırı tanısıyorlar kadın avukat 1,90 boyunda herkes karsı cıkıyor kadın bıle kısa dıyor ama aslında kocaman yuregı gorunce asık oluyor. ve boy farkı kalmıyor
10 Yorumla
+1 yılIyi de bu adam sonradan kısalmadı ki nişanlanırkende böyleydi
neden nişanlandın ki ozman hani çözülcek bişi olsa nişan snrası çözerim desen neyse
ama bence nişanlın ergenlikten çıkmış biridir bence hani uzaması durmuştur çok geç
Çok tuhaf ya cidden bu durum10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılbenim sevgilim de benden 3 cm kısa ve umrumuzda bile değil eğer fiziğe bu kadar takıntılıysan ilerletmezsin ilişkini olur biter kaldı ki erkek kadından uzun veya güçlü olmak zorunda değil aynı şekilde kadın da kısa olmak korunacak durumda olmak zorunda değil bu cinsiyet kalıplarını aşmalıyız
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Söyleyince ne yapacaksın ki aa kısa mıyım deyip boyunu mu uzatacak adam? Madem rahatsız oluyorsun nişanlanmasaydın. Olabilir fiziken hoşlanmadığın biriyle birlikte olacaksın diye bir şey yok. Bunu söylediğinde bir şeye çözüm olmayacak neden söyleyesin ki?
32 Yorumla
Soran+1 yılBunu 1.85 den aşağı sevmeyen biri mi söylüyor😂
Ayaklarıni bağla aşşağı sarkıt. Madem rahatsız oluyorsun neden nişanlandın. Ergenlik yaşı 30 a çıkmış. Hey Allah
21 Yorumla
Soran+1 yılKes ya yeter
Gerçekten seviyorsan değer veriyorsan nişanlına ne onu nede ilişkini böyle yıpratma. İllaki takıntı oldu diyorsa bırak çocuk yoluna gitsin. Evlendikten sonra problem haline getirip yuvanıza zarar vermekte olmaz.
00 Yorumla
+1 yılBiz onca senin sorunu ciddiye alıp yazı yazmakla uğraşalım , senin dediğine bak
Sorun belki trol olmayabilir ama senin trol olduğun kesin11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle anlık bi düşünceydi çok dert ettiğim bişey değil yani ne abarttınız be yeter
+1 yılNişanlanana kadar aklın neredeydi. Bu özelliğini sevmiyorsan neden sevgili oldun ve işleri ilerlettin. Hata sende yumurta deliğe dayanmış nasıl söylerim diyorsun...
10 Yorumla
+1 yılSöylediğinde uzucaksa vakit kaybetme. Bi an önce uzasın adam. Hem belki o da bişeyler der senin de vücut hatların falan değişir. Böyle elf gibi dolaşırsınız piyasada. 🤣🤣🤣
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Niye nişanlandın ki o zaman? Boy Allah vergisi sonuçta. O adam ne yapabilir ki? Sanki nişandan sonra kısaldı adam hey Allah'ım yaaa...
18 Yorumla
Soran+1 yıl1.65 boyunda
Soran+1 yıl1.75 1.70 e bile razıyım
Soran+1 yılÖyle tabi ama boyu da uzun olsa fena olmazdı
Soran+1 yılHayır öylesi daha iyi eşin çok şanslı
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dert etmediğin için gelip sordun? Nasil söyleyebilirim diyor bir de, söylesen ne olacak? Sanki elinde olan bir durum var..
06 Yorumla
Soran+1 yılSırf soru sormak için sordum bacım aldın mı cevabını hadi yürü
Soran+1 yılHesabını aktif olarak kullanan biri mi söylüyor bunu kimin boş olduğu belli🤣
Soran+1 yılNe boş yaptın be seni ciddiye alıp cevap verende kabahat hadi yürü git sorumun altından seni çok bilmiş
+1 yılYavrum adamı alırken kör müydün 🤣🤣🤣karanlıkta mı istediler seni
Madem rahatsızdın ne diye evleniyorsun
Söylesen ne olacak ayrıca? Uzayacak mı bir gecede..:00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılSöyleyince boyu mu uzayacak? Kadın olsa topuklu falan giyer de böyle bişeyi söyleyince eline ne geçecek? Ayrıca nişanlanana kadar aklın nerdeydi adam sonradan suya falan çekmedi herhalde.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaa bu onun değiştirebileceği bir şey değil. Ayrıca madem takıntı yapıyordun bunu, niye nişanlandın.
Seviyor olsaydın bunu mesele yapmazdın, ayrıca madem onu üzeceksin daha yolun başındasın00 Yorumla Neden söyleyeceksin ki? Boyuna ne yapsın adam? Süt içip uzayacak hali yok. Kilolu olsa kilo verir de, boy sorununa çare yok. Boş yere bu tip konuları sorun haline getirip de gerilmeyin.
00 Yorumla
+1 yılSöylesen ne değişecek ki çocuk uzatacak mı? bitirmek istiyorsan başka bahane bul bence boyu karıştırıp çocuğu kırma
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır bitirmem seviyorum
- +1 yıl
Ee o zaman niye söyleyeceksin?
+1 yıllan ayrılmıycaksan niye söylüyosun daha çok üzülüp kompleks yapsın diye mi
13 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü canımın keyfi öyle istediiiii
- +1 yıl
Soruyu soran 3 iq değilse soru troll muhtemelen
- +1 yıl
Aa evet trolmüş yeni gördüm güncellemeyi
Erkek dedigin uzun olmali canim ne o oyle 1 .60 erkekmi olur
17 Yorumla
Soran+1 yılTek gerçekçi yorum dürüst olduğun için teşekkürler gerisi hep şov peşinde duyar kasıyorlar
Soran+1 yılAynennn
- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılBoyu ile ilgili bir şey söyleme bence rahatsiz olacaksan niye evlendin?
13 Yorumla
Soran+1 yılNe ara evlenmişim yaa
- +1 yıl
Nişanlanmak pardon
- +1 yıl
Ben yanlış anlamışım
Ne gerek var böyle bir şeye kaldıki çocuk boyunu nasıl uzatsın yok yere üzeceksin
Kaldıki bu boy takıntısı nedir10 YorumlaUlen âmcîk nisanlanmadan önce çöllerde ayrimiydiniz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyin yaşın kaç senin? Gerçi bu yaşa kadar evde kalmışsın elindekini öp başının üstüne koy bence. Bende eşimle aynı boydayım o üzülmesin diye topuklu ayakkabılarımın hepsini attım. Kaldı ki yüzüne bunu asla söylemem belli bile etmem o üzülürse ben daha çok üzülürüm. Sen bence bu adamı sevmiyorsun sevsen dile bile getiremezdin. Yazık.
010 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaşındayım hayırdır kim evde kalmışşş
Cevap sahibi+1 yılBu IQ ile kalırsın merak etme.
Soran+1 yılBeni eleştirmek sana kalmadı hadi şimdi s git burdan
Cevap sahibi+1 yılSen s git orspu
Soran+1 yılKızım bak seni s krmm sen kime ors diyorsun hadsiz
Soran+1 yılKaşar seni
Cevap sahibi+1 yılNeyle skcn acaba motor
Cevap sahibi+1 yılSeni skn skmiş
Cevap sahibi+1 yılKaldrm orspsu ucuz khpe
Cevap sahibi+1 yılSrtük
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılBoyu kısa ise bunu değiştirme imkanı yok. Boya takıntılı kalacaksanız bence nişan aşamasında iken bitirin bu yolu.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSöyleyince ne değişecek onu anlamadım ajfjsjxjdjd yani neden söylemen gerekiyor. Nişanlım harry potter falan mı büyüyle mi uzatacak kendini
00 Yorumla
+1 yılNişanlın olsam seni bırakırdım. Değmezsin çünkü. Seviosun ya hani.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen sen çok severdin böyle birini karşına çıksa yüzüne bile bakmazsın gelmiş burada şov yapıyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. söyleme bence üstüe gitme zaten üzülüyordur buna bide senin beğenmediğini dyarsa yıkılır çocuk
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç sorun ettiğini sanmıyorum çok memnun gibi halinden
Soran+1 yılYok söylemem zaten yüzüne karşı
+1 yılAdam bu durumu bilse ne olacak ki neyapabilir istemiyosan ayrıl der en fazla
06 Yorumla
Soran+1 yılSpor yaparak uzatabilir
- +1 yıl
Başka yerde söyleme sana söverler 25 sen sonra vücutsa yıkım başlar ne büyümesi biyoloji okumadın mı sen
Soran+1 yıl25 değil yaşı
- +1 yıl
Peki o sana dese boyunu uzat çok kısasın donduk gibi duruyorsun yanımda dese ne hissedersin
Soran+1 yılKızın boyu kısa olduğunda tatlı oluyor bence hoş bir görüntü oluyor
- +1 yıl
At gibi kadın varken it gibi kadını neyapalım biz
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin boyundan çok rahatsızım uzat mı diyeceksin? Lastik mi bu?
Çevren neyden rahatsız? Onlar mı ilişki yaşıyor nişanlınla? Size ne bak kardeşim koduklarım diyemiyor musun?20 YorumlaBacaklarını kestir little little biraz eşleşin😅 böyle soruya böyle cevap olur anca
10 Yorumlahadi söyledin diyelim. Sorunu nasıl çözmesini bekliyorsun?
10 YorumlaBoyun ne önemi varya srn onu seviyosun o seni seviyor 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılgüzelce söyle uzasın. insan biraz dikkat eder boyuna posuna
22 Yorumla- +1 yıl
@selinxp aynısını söyledim aslında ama bakış açısı önemli tabi
Aşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Söyleme çünkü söylesende boyu uzamayacak ve çok kırıcı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılkırmadan zor kısasın desen ne yapalım dicek aytılacak mecbur
00 Yorumla E boyunun kısa olduğunu söylediğinde ne olacak? Uzamasını mı istiyorsun yani? :D
00 YorumlaÇocuğun sonradan boyu mu çekti? Önceden bilmiyor muydun? Kısa sevmiyorsan nişanlanmasaydın. Ne günlere kaldık. Çocuğu üzme başka bi bahane bul öyle ayrıl en azından. Napsın uzamanın formülü mü var söyleyip napcan
02 Yorumla
Soran+1 yılSana mı soracaktım lan nişanlanırlar boş yapma defol
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Erkegin kizdan kisa olmasina ragmen evlenenler var. Bir sey olmaz.
00 YorumlaBoyu kısa erkekle evlenenler var önemli lan kalbinin güzelliği arkadaşım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı. Söyleme, bunu baştan beri biliyordun niye şimdi rahatsız etti.
00 Yorumla
+1 yılkızım iyi misin nişanlım diyorsun ayrıca söylesen napsın adam deve mi yesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılDeğiştiremeyeceğci bir şey bu, bunu söyleyip ne yapacaksın
00 Yorumla
+1 yılEee yeni mi fark ettin böyle bir sebepten ayrılırsan saçmalık olur..
00 YorumlaAdam boyunu mu uzatsin nisanlanana kadar görmedin mi kısa olduğunu niye nisanladin o zaman
00 YorumlaSöylesen ne gibi bir düzelme olabilir
Onu kırmaktan başka ne işe yarayacak söylemen.00 YorumlaBoyu rahatsız ediyor ama nişanlanmışsın. Rahatsız olan sen olmayasın sakın?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. mesela bunu nişanlanmadan önce fark etmeliydin
adam bu yaştan sonra boyunu uzatamayacağına göre
tek çare topuklu giysin :D00 Yorumla
+1 yılSöylesen ne olucak sihirli değneği kendine dokundurup boyunu mu uzatacak adam?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı. Nisanlandiktan sonra mı kısaldı? Yapmayın vallahi yapmayın böyle soru mu olur?
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen nişanlandıktan sonra kısaldı kanka
Gizli Üye(30-35)+1 yılNişanlanma seviyesine gelene kadar görmedin mi erkenden soyleyeseydin adamı niye uzuyorsun sanki sen uzunsun ha bu türk kızlarının bu kendilerini bişey sanma isteklerini anlamıyorum 😄
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben ondan uzunum
+1 yılçok kısa, aynı boydayız..
sevmeden önce boyunu görmediniz mi?01 Yorumla
Soran+1 yılGörmedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılsöyleyince boyu uzayacak mı?😁 bence hiç söyleme napabilir ki yani adam boy dediğin Allah vergisi bir şey
00 Yorumla
+1 yılBunu ona söyleyince ne olacak eline ne geçecek bırakın şu şekilci kompleksleri artık ya
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılYa harbiden ne kadar geri igrenc insansiniz, ne olmuş yan8 senle aynı boyda işte, sevme kızım sen bırak fituzun boylu bul mk.
01 Yorumla- +1 yıl
Boyun u ona söylesen ne olacak vubyastan sonra uzatacak hali yok zaten, böyle saçma sorular sorup milletin tepesi ni attirmayin kardeşim
Kanka söylesen nolucak çocuk uzayacak mı? Madem rahatsızdın niye nişanlandın emin ol gerçekten sevsen gözüne batmaz bu durum tekrar duygularını düşün bence karşı tarafa yazık 😣
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşına uzun boylu bir şerefsiz denk geldiği zaman üzülmeyesin?
11 Yorumla- +1 yıl
O kadar haklısın ki...
+1 yılsevsen rahatsız olmazdın nilanlanana kadar aklın nerdeydi boyunu değiştiremiceğine görr söylemenin ne mantığı var sadece kafasına takıp boş boş üzülücek
00 YorumlaSoruyu soruyor sonra yorum yapanlara fırça atıyor.
Yapma sana şunu söylim boy hiç bir zaman önemli değildir işlevi önemli, dir kullanmayı biliyorsa sorun yok takılma 😉00 Yorumla- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar