Kız arkadaşımın benimle daha çok ilgilenmesini nasıl sağlarım?

Kız arkadaşımla 6 aydır çıkıyoruz aynı sınıftayız daha önce ben aynı sınıfta başka bir kızla çıkıyordum ve o kızı hiç takmıyordum kız benim hep peşimde dolaşıyordu ve hep yanımdaydı sonra o kız ilgisizliğim yüzünden benimle ayrıldı ben de bu kıza çıkma teklif ettim ve bu kızı gerçekten çok seviyorum kendisi çok dindar ben aleviyim ama ikimiz içinde ne oldugumuz önemli değil birbirimizi çok seviyoruz sadece beni takmıyor ben her tenefüs onun üstüne düşüyorum yanına gidiyorum arkadaşlarından kafasını kaldırıpda beninmle ilgilenmiyor ve bu bana çok koyuyor arkadaşlarıyla hafta sonu dışarı çıkıyor benle çıkmıyor kaç kere bu yüzden kavga ettik bana anneme yalan söyleyemem yakalanıyorum dedi ama arkadaşları ne zaman istese çıkıyorlar salı ilk 2 ders boş oldugu için benimle cuma ilk 2 ders bedendede arkadaşlarıyla ben sadece benimle daha çok ilgilenmesini ve benim biraz üstüme düşmesini istiyorum aynı zaman yaz tatilinde 3 ay görüşmeyeceğimizi söyledi ben çok ısrar ettim aam anneme yalan söyleyemem diyor beni resmen cepte görüyor çünkü onu çok sevdiğimi ona kanıtladım ve bazen benim lafımı dinlemiyor ona ondan vazgeçebileceğimi nasıl hissettiririm ve sözümü nasıl geçiririm şimdiden teşekkür ederim :)

Güncellemeler
+1 yıl
ben sadece benimle biraz daha ilgilenmesini istiyorum bunu nasıl sağlarım

Güncellemeler
+1 yıl
ama o kız takmadığım benimle eski sevgilisini kıskandırmak için çıkmış ben bunu öğrenince onu takmamaya başladım
Kız arkadaşımın benimle daha çok ilgilenmesini nasıl sağlarım?