Küçükken aşık olmak gerçek aşk mıdır sevgi midir?

ya ben Şu an 22 yaşındayım ve buzamana kadar tam değil hatta ciddi bir ilişkim bile olmadı 13 yaşında bir konuştuğum vardı aramzda 1000 km vardı 1 ayda bir konuşyrduk sonra 14 yaşında 4 ay boyunca görmeye hoşlandığım biri vardı ordan taşındık çocuk hemen arkadşımla çıktı bunu duyunca buz gbi oldum işte sonra ünv 2 gelince biriyle çıktım 2 hafta sürdü bitti.şimdiki erkek arkadşmla 2 yıl oldu ve bana geçmişimi sorduğunda aynen böyle anlatyrum mantıksız geliyor.sevmednmi aşk acısı çekmedinmi gbi laflar söylüyor.diyorumki 14 13 yaşındaki kızdan ne aşkı bekliyosun ne aşk acısı diyorum öyle olsaydı sen olmazdın diyorum ama anlamıyr.ya bana yardım edin kızlar hepinizin küçükken hoşlanıpda sevdiğinzi sandığınız olmadımı bu normal değilmidir şimdiki ilişkimle kıyaslamıyorum bile o kadar düşük hislerdi onlar.bana diyorki ben hep haytımda kalbine biri değmemş birini istedim diyor bu arda bu hoşlndığım çocuklarla bir el ele tutma bile olmadı okdr masum.bu devirde bundan daha masumu vrmıdır ya bir akıl verin
Küçükken aşık olmak gerçek aşk mıdır sevgi midir?