Sevgilim Benden Bunaldı Mı?

Benim 3 buçuk aylık bir işişkim var. En başlarda üzerime çok düşüyodu ve hoşuma gidiyodu açıkçası. Ama ben biraz agresif bir insanımdır trip atma amacım olmadı hiçbi zaman ama istemeden tepkimi göstermek için bazen ilgisiz davrandım. Daha sonra sevgilim senden de bişeyler görmek istiyorum artık dedi ve ben hatamı anladım üstüne düştüm. Bu sefer de o uzaklaştı benden ne güzel bir söz var ne bişey. Tatil sebebşyke çok sık görüşemiyoruz telefondan anca işte. Ne yazarsam aynısını yazıyo evet tamam peki gibi. Geçen çok kmtü oldum beni sevmiyor diye gittim konuştum sevmeseydim ayrılırdım sadece normal davranıyodum dedi. Herkes bilir beni sevdiğini onu sevmeyen arkadaşlarım bile der o çocuk seni seviyo diye ama ben artık onu tanıyamıyorum. Özellikle belki yalan söylüyodur diye sordum benden bunaldın mı sıkıldın mı öyle biley varsa ayrılalım diye hayır sıkılmadım sadece telefona çok bakamıyorum o kadar dedi. Bilmiyorum artık onu tanıyamıyorum yazdığı şeyler bazen o kadar garip oluyo ki ben kendimi onun tarafından azarlanıyo bana değer vermiyo gibi hssediyorum. Nasıl tekefon ğzerinden ya da buluşmadan heyecan katabilirim ki ona?
Sevgilim Benden Bunaldı Mı?