Daha ilk bbuluşmamız ama pesimden cok kostu 1 yil filan yapmadigi sey kalmadi ben sevmezken bana yuzuk aldi geceleri evimin önünde sabahladi yazilar felan yazdi ilk bulusmamzdada surpriz yaptı ama şu an seviyorum giderken op felan dedi oda optu ama yanaktan ilk buluşmamzda op. felan deyince suplendim sevgisinden ben aşkı dokunmamya kiyamamk olarak düşünüyorum sizce seviyormudur?
Cevabın nedir?
+1 yılDokunmaya kiyamamayi yanlis anliyor herkes ne kadar cocukca ask dedigin dedigin zaman tutku vardir tutku adami birak dokunmaya kiyamamayi yataga götürür dokunmaya kiyamama nin anlami sakasina da olsa vuramamak gibi bir olay saptiriliyor varya hersey turkiyede biraz rahat olun ya kardes o cocuk seni seviyor 1 yil usanmadan pesinde kosmus ben yapmam sahsen kim bilir senin 1 opucugun onu ne kadar mutlu etti sen anlayamazsin gel cocugu kirma kendi seviyene kadar biraz rahat olun ikinizdr mutlu olursunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah. Teskler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani duygu patlaması olmuştur. Benim de sevdiğim birisi var ama bana yüz vermiyor bırak öpmeyi ben onun yüzüne bakmaya bile kıyamam
06 Yorumla
Soran+1 yılIste bende oyle düşünüyorum kiyamaz felan diye
Cevap sahibi+1 yılÇok saf ve temiz duygularla seviyorum ama o bana karşılık vermiyor.. Yani sevgilin bunu yapmamalıydı bundan sonraki hareketlerine bak devam ederse tehlikeli bence
Soran+1 yılSevmiyomudur yani
Cevap sahibi+1 yılYani ilk yaptıkları sevdiğini gösteriyor duygu yoğunluğuyla öpmüş olabilir başka şeyler yapmaya kalkarsa sevmiyor olabilir. Ama ben sevdiğine inanıyorum o an duygu yoğunluğundan ne yaptığını bilemedi:)
Soran+1 yılTesekkur ederiimm :))
Cevap sahibi+1 yılBen de teşekkür ederim:)
+1 yılHerkes isine gelince musluman o dudaklarinizdan kufur cikinca, dedikodu yapinca, insanlari kirinca bisey olmuyor da baska dudaklara degince mi gavur oluyorsunuz? Hı hı evet siz muslumansınız :D
sana gelince takma kuzum opusmekten bisey olmaz :D12 Yorumla
Soran+1 yılHahah :d Teşkkrler tatlim :d
- +1 yıl
Rica ederm :D
sevgilinin amacı zaten sevginizi paylasmaktır. Bırak opsun dokunsun (guveniyosan tabi) zaten sende mutlu olucaksın ^-^
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler tatlim:))
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
40Cevap
+1 yıliyi etmiş sevgilin. ya kimya cok önemli askta ama insan sevdiğine dokunmak ister öpmek ister. ileri gitmedentabi. ben de aynı durumdayım cünkü 10 gündür duygularımızı birbrimize actığımız kız arkadaşımı öpmeyi düşünüyorum öpücem sanırım. sence öpmemelimiyim sadece avuc içinden ya da alnından öpücem
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) tesk
Senin gibiler yaşamasın 1 yıl peşinde koşmak ne la?
518 Yorumla
Soran+1 yıl:D neden
Soran+1 yılAynen valla herşeye evet diyo :d istedigim yere goturuyo bişey istermisin diye soruyo her istedigimi yapiyo
Soran+1 yılValla cok seviyorum ama fazla belli etmiyorm gider felan diye
Soran+1 yılAynen cok belli edrsem gotu kalkar hep oyle oldu bundan sonra oyle yapmicam
Soran+1 yılBilmiyorum o sıkılmasında..
Soran+1 yılAhah :D aynen oyle oluyo ama iyi yapiyorum sanki :D
Soran+1 yıl:)) Teşekkürler
- +1 yıl
Her istedigini yapiomus insan utanir be sen sevgiline ne yapiosun peki tek tarafli olmaz o
Soran+1 yılUtancak bişey mi var :D
- +1 yıl
Sen de bisiler yap o zaman sevgiline hediye al bisi yap tek tarafli olmasin
Soran+1 yılBakalim :D
+1 yılOo daha ilk buluşmada öpüyorsa bunun daha ikisi üçü var gerisini tahmin et canım. Yol yakınken ayrıl. Aşk dediğin öyle şapur şupur öpüşmeli olmicak, değil elini tutmak yüzüne bile bakmaya çekinir olunacak. Diğer aşklar fasa fiso
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya bende tam oyle. düşünüyorum ama erkekler hiç oyle düşünmüyo
- +1 yıl
Burdaki erkeklerin %90 ı nın amacı belli olmayan işsiz klavye arkasindan ahlaksızca konusan insanlar. ve ben bu sitede ki çoğu erkeğe güvenmiyorum.
Soran+1 yılAynen bende normalde bile kimseye guvenmem
aksama kadar gezen cift, kizincevinin onunde ayrilacaktir. oglan kizi kapiya uyaslar, elini kapiya dogru uzTir.
askim bir kere opim der. operim opmezsin derkem kapi acilir. kucuk kardes gelir, ablaaa babam diyor ki opecekse optursun, opturcekse optursun ama o salaga soyle elini megafondan ceksin:-)10 Yorumla
+1 yılBirde düzgün yazsaydın daha iyi olurdu. Mesela şu cümleyi anlamadım " ben aşkı dokunmamya kiyamamk olarak düşünüyorum" Neyse ilk buluşmadan öpmek istiyorsa muhtemelen ilişki konusunda pek tecrübeli değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Şu sebeple ki. Türkiye'de ilişkilerde cinsellik veya fiziksel yaklaşmalar ilişkinin ilk evrelerinde sakınılması gereken konular. Erkekler bunu ilişki yaşadıkça deneyimler. İlk ilişkierinde fiziksel yaklaşmaktan korkmayan ve bunu ifade etmekten çekinmeyen erkekler kadınlar kendilerini bu sebeple terketmeye başladıktan sonra ileriki ilişkilerinde fiziksel yaklaşmalardan daha sakınır bir tavır takınırlar. Tabi bu genelleme değil, istisnalar illa ki mevcuttur. Senin erkek arkadaşında muhtemelen ciddi bir ilişki deneyimi yaşamamış ve yaptığı hareketin güven vermeyen ve zedeleyi olduğunun farkında değil bu sebeple. Bu farkındalık ancak senin onu terketmenle münkün olacaktır :)
Soran+1 yılDaha once kimseyle ciddi düşünmedi ben evet desem şimdi bile evlenmeye hazir :D ben ona bu konuyla ilgili hiç bir şey demedim daha önce cinsel konularda hic geçmedi
Çok çok özür diliyorum ama internette bir zamanlar dönen bir söz vardı;
Oha s**seydin bari :S diye... Seninki de o misal, adam sapık değil merak etme arkadaşım :D20 Yorumla
+1 yılSen sevgiyi dokunmamak kıyamamak olarak düşünüp de bunu garipsiyorsan tam bir ergensin çocuğa yazık olmuş 1 sene peşinden koşup yüzük aldıysa. 30 una geldiğinde evlenip de kocadan yüz bulamadığında bu laflarını hatırlarsın
11 Yorumla
Soran+1 yılHm dogrudur
Sıkıntılı bir durum yok bence ilk bulusmamızda ben sevgilimi öpmeyecektim o beni öptü acayip hosuma gitti sıkma canını olur o kadar
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm teşekkürler
+1 yıl1 yıl peşinden böyle koştuğuna göre seviyordur. Yani o sevipte sen sevmezken boşverip başka kızlarla ilgilenebilirdi, onları öperdi.. içinden gelmiştir öpmek istemiştir
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen sende haklisin
Sacmalikk. Seni yani yanagindan opmus dudagindan opmus ben bir kiz olarak masum birsey oldugunu dusunuyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm Teşkrler yinede tatlim :)
Bnce alakas yok benim kız arkadaşım da senn gbi düşünüyordu ilk öptüğümde ama simdi ne kadar sevdipimi biliyor ve gelip o bni öpüyor öpmek sevdiğine daha da bağlanmaktr bnce
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm Teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılPardon ama kim öpecekti sizi? Yabancı biri mi öpecekti? Sevgililik bunlardan ibaret değildir ama sevgiliniz olan kişinin bunu yapması kadar doğal birşey yoktur.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklsin
+1 yılDaha çocuk yaşta sayılırsın demi sen? "beni öptü acaba sevmiyor mu" ne demek ya
00 Yorumla
+1 yılRuyada malı goturen ne olcak bir de boyle bak o kişiye bağlı herkes sevgisini farklı şekilde fiile doker :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen herkes farklı ifade eder dogru :) teşekkürler
+1 yılEvet sırf yanağından öpebilmek için 1 yıl peşinden koştu, sevmiyor seni.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öp demiş dudaktan da değil. Birden seni öpmemiş.1 arzu ettiği kişinin peşinden koşmuş sonuçta. Seviyodur
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılyazık çocuk 1 yıl beklemiş o kadarını da çok görme bari...
03 Yorumla
Soran+1 yılAma ileriye gitmzse zaten gormem
Cevap sahibi+1 yıliyi de onun sınırını sen koyacaksın. dikkatli olman güzel bir şey ama çocuğun da seni bir şeye zorlayacak hali yok ya
Soran+1 yılHaklısın Teşekkürler
Dokunsak opsek abaza sapik oluruz dokunmasak aldatiyor oluruz ne iciyosunuz siz arkadas
30 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiğini öpemezmi? aşk bu kadar basit bir durumda ama öpmesi gayet normal birşey öyle düşünme bence
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yılBasit bir opucuk ustelik yanaktan bence dert etmene gerek yok icinden gelerek opmustur.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeskler
+1 yıl1 yıl peşinde koşmak çocuk nasıl bir yokluk çekiyorsa
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
1 yıl koşamıyorum bir kızın peşinden en fazla 1 hafta
+1 yılAdam bir yıl hayatını köreltmiş.. Hala şüphelendim diyor :) Kafa buluyorsun anlaşıldı..
010 Yorumla
Soran+1 yıl:D ahah yok valla ya :D
- +1 yıl
O zaman sıkıntılısın.. Ben onun yerinde olsam kaçardım senden :)
Soran+1 yılNedenki
- +1 yıl
Hala beni öptü süphelendim diyosun.. çekilmezsin sen
Soran+1 yılO benm için neler yaptı onu mu çekmicek :D
- +1 yıl
Öyle aşkların sonu iyi bitmiyor bilgin olsun.
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Seni takıntı haline getirip elde ettimi biter.
Soran+1 yılOlmaz insallah
- +1 yıl
Insallah..
+1 yıldaha dur zaman gösterecek bunu bir öpücük alt tarafı
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle yaparmi. demek istemiştim
- +1 yıl
şahsen insan sevdıgını/ hoşlandıgını öper yani şahsen ben öyle yapıyorum :D
+1 yılBende ilk buluşmada öpmüştüm yanağından bol bol ne var bunda yani alalala
00 Yorumla
+1 yılöptüğü için adamın sevgisini mi sorguluyorsun. kafaya bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe var yani öpmüşse... Yaw kafayı üşüttünüz mü siz ya... Altı üstü bir öpücük...
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D tamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet aşk değil arzuluyor seni elde ednce bitcek işi seninle ve mendil gibi atacak seni
01 Yorumla
Soran+1 yılHahah
+1 yılseni yollu sanmış resmen.
32 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
ne bileyim
Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Dokunmadan aşkmı olur :)
00 Yorumla
+1 yılOha ayrılmalısn. s. s
10 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiğini öper * . Neresi tuhaf bunun?
00 Yorumla
+1 yılöpüşmek güzeldir öpüşün
00 Yorumlakezbanlık etme yav. sanki gören ısırdı sanar.
03 Yorumla
Soran+1 yılOff :D onla bir alakasi yok
Soran+1 yılTamam teşekkürler
+1 yılo kadar ugras 1 opucuk olay olsun yazık cocuga :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:DD
1. De optuyse 2. Buluşma da hiç görüşme :)
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
4 saat önce biride öpmedi diye dert yanıoyordu:)
11 Yorumla
Soran+1 yıl:d ahah
Korkma dene şansını emeğe saygı
00 Yorumlaaman çok şey yapmış sanki
00 Yorumla
+1 yılŞu kezbanlar ne zaman bitecek l*n
00 Yorumla
+1 yılAna ana ana @JJeyda sevgilisi öpmüş :D
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye sana fazla mi geldi? :D
Ilıskınzde buyuk asama kaydetmıstır boyle devam
03 Yorumla
Soran+1 yılNasl yani
Soran+1 yılHmm banada cok utandim felqn dedi sonradan
Bisey olmaz bu kadar korkma
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarim. Tesekkur
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir sene koşmuş peşinden birakta optursun yani
04 Yorumla
Soran+1 yılSeviyormudur sence.
Cevap sahibi+1 yılSeviyordur yoksa niye bir sene senin peşinden kossun başka kuşlarla da geçebilirdi bunlara düşün ufak bir öpücük aklina soru işaretleri getirmesin
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılMutlu ol kiiizzz
öpsün öbür türlüsü olsaydı ne soracaktın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı. Optuysr kiyamet alameti
00 Yorumladaha ne istion abartmamıs iştee
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Beni mi öpecekti
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilirdi
+1 yıl:)
Yorum yapmıyorum03 Yorumla
Soran+1 yılNedenn
- +1 yıl