Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Genelde söylerim ama bazen söylenmemesi gereken şeyler olabiliyor o zaman söylemem. Bu ona söylememem demek onu sevmediğim anlamına gelmez. Sadece bilmesi zaten ona birşey kazandırmayacağı için söylemeyi tercih etmem. Eşim bir derece olabilir ama sevgilime herşeyi ince detayına kadar anlatmam. Bilmesi gereken kadar bilir gerisi onu ilgilendirmez.
Söylenecek var soylnmeyecek var
Şahsen bu biraz güven meselesi ben sevgilime her şeyi anlatırım hatta bazı konularda destek çıkar yani açık sözlü olup doğruları söylemek bazen iyi değil gibi gözüksede sonuca doğru giden yolda her zaman iyi olur ailemle konuşmadıklarımı bile konuşurum
Laf lafi acar soylerim ama bazen pisman eder insani bu durumlar
Saol başkan
Cevap
15Cevap
İki türlüde hayat paylaşıldığı için önemli veya önemsiz aklıma gelen herşeyi söylemek zorunda hissederim kendimi. Tabiki söylenmeyecek aile içerisinde kalması gereken sırlar vardır.
Zamanında söyledim pişman oldum artık hayatta demem
evet dedim ve eşitliği bozdum muahmuahmuahhh herşeyimi söylerdim çünkü çok hızlı güvenirim bir kişiye
sevgilime her şeyimi söylemem. ama onunla ya da bir başkasıyla evlenirsem, eşime herşeyimi söylerim :)
Hersey derken cinsellik disinda herseyi soylerim yani cinsellik derken yanlis anlamayin sevgilimse bu tur konulari pylasmam ama esimse tbiki herseyimi konusrm
arkadaşlarıma söylerim ama sevgilime genelde söylemem.
Hiç bir şey söylemeyinki öğrenmeye çalışıp kudursun merakından 😃
Her şeyden kasıt bazen ailenden bile gizliyorsun birşeyleri bilmemesi gerekenleri gizlerim :)
Söylediğim her şey tepki olarak geri döndüğü için söylemiyorum artık. Hayat da daha güzel.
yani normal olarak bişey saklanmaması lazım yalan güveni sarsar
sevgili olmaz yarından sonra ayrılırsın gider herkese anlatır. Ama eşime tabi ki
Merhaba adaşım, bilmeli yani bence eşim sonuçta.
Sevgilime söylemem eşime söylerim.
Neden herseyimi soyleyeyim?
Yok canım herşey söylenirmi
Evet.
Olursa herşeyimi paylaşırım onunla
evet
Söylerîm
Söylerim.
söylem
Hayir.
evet söylerim :)
Söylerim