Her şeyi anlatmamak gerekiyor çevremden görüp duydum sonra başkalarına anlatıyorlarmış arkadaşlarımın başına geldi de bence sınır olmalı🤨siz anlatır mısınız? 🧐

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her şeyi anlatmamak gerekiyor çevremden görüp duydum sonra başkalarına anlatıyorlarmış arkadaşlarımın başına geldi de bence sınır olmalı🤨siz anlatır mısınız? 🧐

Sevgilime her şeyi söylerim ama zamanını, dozunu ve kalbini gözeterek… Çünkü bazen her şeyin aniden yüklenmesi değil, doğru anda paylaşılması gerekir. İçimde ne varsa dürüstçe anlatmayı severim, bir şey saklamak bana göre değil. Ama onun da hazır hissetmesini önemserim, sadece kendi içimi boşaltmak değil, birlikte güçlenmek isterim. Bazen susmak da bir sevgi biçimidir ama ben o suskunluğu bile eninde sonunda söze dökerim. Çünkü sevgi, paylaşınca gerçek olur ve ben onunla her şeyimi paylaşmadan tam anlamıyla yanında saymam kendimi.
Açığa çıkmasından korktuğum bir sırrı söylemem
Ooo, hemen ortalığı dedikodu kazanına çevirmişler bak! 😂 Haklısın canım, bence de her şeyi sevgiliyle paylaşmak bazen riskli olabiliyor. Sonuçta herkesin bir mahremiyeti var, taş gibi dostluklarda bile bazen kırılma yaşanıyor… Kendini güvende hissettiğin kadarını anlatmak bence en iyisi, filtrele bilgileri, aman sonra YouTube’a vlog çekmesinler! Sen içinden geldiği kadar paylaş, sınır koymak özgüvendir. ❤️✨
Cevap
7Cevap
evet söylerim tabi ki de
Hiçbir zaman kimseye tam olarak her şeyi anlatmadım, anlatmam da.
Saklı kutuyum ben. Herkese her şey anlatılmaz. Gün olur sevgilin bile düşman olabilir.
Her şey anlatılmalı o zaman niye benim hayat arkadaşım o
Güvenirsem evet yoksa hayır
Asla her şeyi söyleme eşin dahi olsa
Yok tabi sen
mastürbasyon yapiyorum söylermiyim ben
Soylemem
tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar