bu modelden bende de canım inanki okudum anlatıklarını aynısı yani aynı vurdum duymazlık bunda da var ben de çok çektim en son ben istemiyorum dedim esti gürledi falan 2 hafta önce mesaj atıp silmiş cevap vermedim dünde yazdı iyi mi böyle ayrı kalmak dşye ben yine cevapvermedim inanki kuduruyorlar yat kulaginin üstüne bir süre sessiz kal ha istersen engelle öylede kuduruyorlar bir kerede her yerden engelledim annesinden falan yazdı yanı sessiz ka deri onun sana yaptıgının aynısını sende ona yap inanki çileden cıkıyorlar ama sende dönerse umursama eskisi gibi o gibi vurdum duymaz ol bu sefer o korkucak:)
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
bu duruma düşmeyecektin. keşke atmasaydın. oturma organı uzaydan uydu fotoğrafı çekiyordur şu an. naaptın sen oğlana :D
25 Yorumla
Soran+1 yıldimi engeleyimmi ne diosun
Soran+1 yılya iyi guzel diosun da yazmaz ki o biliyorum ben
Soran+1 yıl😄 cevap vermez o mal yine ben kalirim ortada :)))
Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. Cevap vermediyse ne engelle ne de bir daha yaz. Hiçbir şey yapma. Düşünme onu daha sonralardan bir münasebetin olursa da sen bana böyle yapmıştın de demesen de mesafenı koru. Niye mesafelisin derse söylersin yaptıklarını
15 Yorumla
Soran+1 yılya o evreledi gectik artik inanki arkds ortaminda beraberdik kac kere artik benim tamamen koparmam lazim ipleri ben yipraniyorum cunku konusmamam lazim hic bir sekilde
Soran+1 yılyok aramam
+1 yılsen sevipte mesaj attıysan o cevap vermediyse tamamen yak o defteri toprağam
34 Yorumla
Soran+1 yılya bide o bana yazdiginda ben cevap verdim yaptigina bak
Soran+1 yılengelleyimmi?
- +1 yıl
engelle gitsin toprağam hiç uğraşma
Soran+1 yılaynen oyle yapacam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
aynısı benım basıma gelmıstı sınırlendım her yerden blockladım. bır ay sonra köpek oldu pesımde :D aushaahdl
12 Yorumla
Soran+1 yılgercekten mi ya, ya o yazdiginda ben salak gibi cevap veriorm onun yaptigina bak, engellemek istiorm cunku artik hic bir sekilde geri donusu yok
+1 yılMesajına cevap vermedi diye engellemek çok çocukça olur
Gerçi şu an eski sevgilininde pek olgun olduğunu düşünmüyorum düşman degilsiniz sonuçta cevap vermemek nedir
Hiçbir şey yazma o da onun ayıbı olsun21 Yorumla
Soran+1 yılya arkds ortaminda beraberdik, konusuoduk, ardindan o yazdi, ben cevap verdim simdi ben yazdim cevap yok, evt cok dengesiz, hatta engelliydim ben onda engeli kaldirip yazdi falan biliorm cocukca ama tamamen baglari koparmam lazim
bir sekilde
çocuğun aklında şu var ben ne yaparsam yapıyım dayanamaz bana mesaj atar kafası yaşıyo ve öylede
bence ne engelle nede mesaj at dursun öyle ama bir gün sana yine mesaj atarsa görüldü yap hhiiç birşey yapma umursanmamak neymiş görsun014 Yorumla
Soran+1 yılya evet o da var ama tekrar uazacagini hic sanmiyorum yazmaz yani eminim, o yuzden engellemek istiyorum o benim onu engeleyecegime ihtimal bile vermiodur gorsun istiorm
Soran+1 yılcevap verdi bir gun sonra ne yapayim ben smdi
Soran+1 yılnasilsin demistim iyi sen dedi, cevap vermesem die dusundum ama hic bana gore bisy degil, aslinda yazmasam belki daha iyi ama bilmiorm, bende iyiyim dicem arkasindanhic bisy yazmica ztn kalacak oyle
Soran+1 yılgoruldu yaptim ztn yanlislikla da hala yazmadim, yazmadam daha mi kiymetlenirim acaba terslemek istemiorm sdece bnde iyiyim derim orda kapanir konu
Soran+1 yılya iste bana gore degil bunlar cevap veresim geliyo, umursamayimmi? ben o yazdiginda gec cevap vermistim aynisini yapio aklinca
Soran+1 yılaynen oyle ama cevap yazmazsam hic gelmez ki sanmiyorum yani, ilk ben yazdim kiza bak hem yazio hem cvp vermio demezmi
Soran+1 yılben kisaca iyiyim dicem baskada yazmicam artik, ztn o da konuyu uzatmaz biliorm cevap vermemek planli yapilmis gibi sacma olacak ya
+1 yıleski çünkü yeni değil unutmuş seni coktan ne diye mesaj atıyorsun hem daha. seviyorsanız birbirinizi bitirmeseydiniz
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbelki o an müsait değildir işi vardır sana yazamıyodur. hemen umutsuzluğa düşme. yazar elbet
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ya bilerek yazmiyor kac saat oldu
- +1 yıl
hmm
Hic bir sey yazma sende ona cvp verme belkide uyuyordur
04 Yorumla
Soran+1 yılyok erken saate yazdim hala donmedi, ki o artik yazmaz biliorm onu
Soran+1 yıldegil ama ozaman ilk basta yazmasaydi bana, daha donmez artik dun yazdim cunku
+1 yılolay bundan ibaret değil. neler yaşadığınızı bilmiyoruz. buna karar verecek olan sensin
26 Yorumla
Soran+1 yılben ona cok deger verdim o ise anlamadi, sorsan beni suclu goruyordur hala heryerden engelledi ansizin, sonra engeli acti mesaj atti ve smdi yine gormezlikten geliyor
- +1 yıl
o da seni seviyor mu yoksa senin sevgini fırsata mı çeviriyor
Soran+1 yılsevmis sozde ama seven boyle mi yapar, bir sekilde agzini aradim cok uzulmusmus ayrilinca ayrilmak isteyen de oydu bu arada, benim uzuldugumu de bilio, beni kaybedince cok uzuldu falan demis benim icin
- +1 yıl
gururlu bir karakteri mi var? gurur yapar mı?
Soran+1 yılyok ya korkakliktan kaciyor bence ne gururu
- +1 yıl
sen eski sevgiline ne diye mesaj attın?
:)) kinlenmiş sana. Engelleme nosunu falan sil bırak
01 Yorumla
Soran+1 yılengellemek daha iyi nasilsa yazmaz yine biliorm
+1 yılAdı üstünde "ESKİ"
Daha ne diye uğraşırsınız anlamam.10 Yorumla
+1 yılAhh kizlar ne demek eski sevgiliye mesaj atmak
Sana mesaj atarsa aynisini sende ona yap ckwnjsnxns01 Yorumla
Soran+1 yılatmaz iste herkes boyle diyor ama yazmaz o artik
+1 yılhata başta. o sana yazdığında cevap vermeyecektin on kere daha yazacaktı sana. sen ona cevap verirsen oda der ki nasıl olsa ben ona yazınca cevap veriyor yedekte diyipn takmamıştır muhtemelen o sana yazar bigün
03 Yorumla
Soran+1 yılyazmazz onu taniyorum, onu mu beklicem ayrica yazsinda bende aynisini yapayim die en iyisi engellemek degilmi tamamen koparmam lazim ipleri
- +1 yıl
yazar :) engeli kaldırayacaksan engelle ama eğer dayanamam kaldırırım diyosan engellemene gerek yok
Soran+1 yılyazmaz canim biliyorum olse yazmaz
+1 yılEngelli baş gitsin sokuk
14 Yorumla
Soran+1 yılya ilk o yazdi, ben cevap verdim simdi ben yazdim cevap yok
- +1 yıl
Dengesiz hadsiz chp verir o sana o zamna sen yazma ona
Soran+1 yılyazmazki o taniorm az cok, mal engeli kaldirip yazdi smdi ben engellesem olmazmi onun hazmasini beklersek ohoo
- +1 yıl
Sen bilin
+1 yılYüzsüz gibi erkeklerin peşinden koşmaya bayılıyosunuz kaldırın gtlerini kaldırın
11 Yorumla
Soran+1 yılya ilk o yazdi diorum bende salak gibi cevap verdim simdi beni gormezlikten geliyor
Muhtemelen hala onu önemseyip önemsemediğini öğrenmek için mesaj attı sana ve sende onun tuzağına düştün. Adı üstü de ESKİ. Mesaj atma ama engelleme de Atarsa da cevap verme bence.
06 Yorumla
Soran+1 yılyazmaz isye artik sorun orda biliorm
Soran+1 yılengelliycem ya en iyisi bende daha rahat unuturum boylece
Soran+1 yılcevap verdi bir gun sonra ne yapayim cvp vereyimmi
+1 yılBelki görmemiştir fakirdir internet paketi bitmistir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. hayatında biri vardır canı sıkıldıgında yazmıstır sana
00 Yorumla
+1 yılEngelleme o attığında da sen cevap vermezsin
21 Yorumla
Soran+1 yılo yazmazki
Kendin ettin kendin buldun 😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılo mesaji atmaycaktin...
02 Yorumla
Soran+1 yılsimdi ne yapayim
- +1 yıl
bundan sonra atma.. o atsada cvp verme bosverrr.. artikunut gitsin
+1 yılCevap verecek diye bir zorunlulugumu var
05 Yorumla
Soran+1 yılama o yazmisti ilk ben salak gbi cvp verdim
- +1 yıl
Oda senin salakkligin
Soran+1 yılevet peki ne yapayim smdi engelleyimmi
- +1 yıl
Hic gerek yok
Cocukluk bunlar
Sende gormezden gel
Soran+1 yıleskiden bende oyle derdim ama okdr hak ediyorki sinirimi bozuyor ya
+1 yılBence daha mesaj atma
01 Yorumla
Soran+1 yılatmam ztn engellemek istiyorm
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. "Eski" sevgili ise cevap vermek zorunda değil
01 YorumlaSaygisiz iste sil numarasini engelle
13 Yorumla
Soran+1 yılengelleyim dimi en iyisi
+1 yılrezil olmuşsun bişey yapadan bekle sadece
013 Yorumla
Soran+1 yılya boyle yapmaya hakki yok ben cevap veriorm o yazdiginda onun yaptigina bak
- +1 yıl
bekle bişey yapmadan bir hamle yar neden yazdın ki sebep neydi
Soran+1 yılcunku ilk o yazdi engelleri kaldirip simdi gormexlikten gelio beni ayip degil mi ya, ki arkds ortaminda kac defa bir araya geldik hersey normaldi
- +1 yıl
tamam neden yazdın onu söyle böyle nasıl yardım edicez
Soran+1 yılbilmiyorum oyle yazmak istedim
- +1 yıl
ne yazdın hacı onu soruyoz
Soran+1 yılcevap verdi bir gun sonra cevp mi verilir ya napayim gormezliktenmi geleyim yazayimmi
- +1 yıl
yazma sakın bekle hiç bişey olmamış gibi neden yazmıyosun derse görmemişim de hiç sen yazmıyon ben ne yazcama girme sakin konuş delirsin
Soran+1 yılkisaca cevap verdim daha da yazmicam, o da uzatmaz ztn konu kapanir gider, cevap vermemek bana gore degil ya
- +1 yıl
ama çok yanlış yapmışsın şimdi onda ben ona istediğimi yaparım o hala benim görüşü oluşucak
Soran+1 yılyok ya, ya simdi arkds ortaminda konusuoruz sorun yok smdi gormezlikten gelsem sacma olur planli yapiomusum gibi kisaca cvp verdim daha da yazmicam
bitti artik- +1 yıl
yazma kız sürünsün pislik
Soran+1 yıl:) bu son yazisimdi bidaha asla ben yazmam ztn
Kasayı kaldırmaya hiç gerek yok bence..
06 Yorumla
Soran+1 yıltamam smdi ne yapayim engelleyimmi
Soran+1 yılnasil yapacam onu
Soran+1 yılakil ver iste ya
+1 yılNiye yazdın ki, cevap vermemesi normal
00 Yorumla
+1 yılhangı unıyı kazandıgınımı sordun
11 Yorumla- +1 yıl
bu iyi işte
sende yazma neden yazıonki
01 Yorumla
Soran+1 yılo yazdi cunku ilk ben cvp vermistim smdi ben yazdim cevap yok
ben olsam bende cevap vermem sana
01 Yorumla
Soran+1 yıltsk ederim
+1 yılEski sebglin sonuçta simdki. defl
00 YorumlaHicbir sey yapma
06 Yorumla
Soran+1 yılinanki hic bisey yapmamami bile anlamaz o
Soran+1 yılya amann ztn oyle fotolar atiorm ki Şu an engellersem fotolarimi da gormicek
Soran+1 yılya biraktim artik ne dusunecegini onu engelleyecegime ihtimal bile vermiodur simdi o gordun istiyorm
+1 yılNiye mesaj attın ki
05 Yorumla
Soran+1 yılo yazdi ilk ben cevap vermistim, simdi gormezlikten gelio
- +1 yıl
Keşke vrrmeseydin gerek yok
Soran+1 yılkeskee simdi gormezlikten gelio beni, engelleyimmi ne yapayim
- +1 yıl
Bişey yapma boşver havalara girmesin
Soran+1 yılya engelliycem artik tamamen bitti cunku
Adı üstünde eski
05 Yorumla
Soran+1 yılengelleyimmi napayim
Soran+1 yılilk o yazdi cunku kafami karistiriyo
Soran+1 yılaynen iste engellersem heryerden fotolarimi gormiycek bir tek ona uzuluyorm
Keske yazmasaydin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBisey yapma bence tinlamiyorsmus gibi takil
01 Yorumla
Soran+1 yılcokta anlar ya
Noldunuz var mı gelişme
00 Yorumla
+1 yılNe yazdın acaba?
00 YorumlaKeşke yazmasaydın
01 Yorumla
Soran+1 yılkeskee napayim smdi
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yıleski neden atıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılAtma bu kadar basit
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha atmam zaten engellesemmi
- Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılVermesin
04 Yorumla
Soran+1 yılne yapayim engelleyimmi
- +1 yıl
Bidaha at
Soran+1 yılasla
- +1 yıl
Att
+1 yılhiçbişe yapma salla
00 Yorumlavermez
01 Yorumla
Soran+1 yılama o bana yazdiginda ben cvp vermistim