Sevdiğim kıza yazışarak açıldım instagramdan engel attı?

Eskiden beri sevdiğim bir kız vardı ama utangaçlık işte bir türlü açılamıyordum, kız birde uzaktan akrabamızdı rezil olmaktan çok korktum.1 gün önce açıldım ask fm den gizli hesap olarak benim kim olduğumu bilmiyordu herşeyi anlattım Kalbimde biri olup olmadığını sordum kız seni tanımadan cvp vermem dedi ha bire tanışıyormuyuz diye soruyordu. Onu ne kadar çok sevdimi söyledim onu tanıdığım belli ettim ailesini okul ylılarını vs herşeyi anlattım.
Kısaca kendi hayatını ona anlattım. Kız benim kim olduğumu sordu. Ben başta cvplayamadım
Ama en son kim olduğumu söyledim. Hemen ardından yazışmalar kesildi. Birde bktımki instagramdan engellemiş. Bende ona sitem olarak mesaj attım. ona duygularımın karşılıklı değil ise arkadaş kalabilirdik dedim, engellemenin gerek olmadığını benim anlayışlı olduğumu dile getirdim. Sonra madem engelliyorsun facebooktanda arkadaşlıklar çıkar bari dedim. baktım çıkarmış...
Arkadaşlar benim burda ne aramam gerekiyor ben ona sadece duygularımı açıkladım ve aldığım tepki bu..
Sevdiğim kıza yazışarak açıldım instagramdan engel attı?