Merhaba arkadaşlar sevdiğim kıza instagramdan mesaj attım boyum 2.13cm 2.15cm civarı saç rengimde altın sarısı resmimi maskeli çekildim yüz gözükmüyordu sadece kaş saç göz gözüküyordu saç sapsarı çıkmıştı resimde ama sevdiğim kız benim resmimi görünce engelledi ben fotoğraftada gayet iddalıydım aslında ama kız görünce engelledi ben çok üzüldüm 2 saatir ağlıyorum sizce ne yapmalıyım ondan vazgeçemem kolay kolay onu çok seviyorum sizce ne yapmalıyım engellemesi çok zoruma gitti ne yapmalıyım bu konu hakkında görüşleriniz neler?
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşım daha 18 arkadaşlar o yüzden aglıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Günümüzde Tc kızları malesef böyle. Egoları tavan. Kendilerini bir şey sanıyorlar. Bir erkeği azıcık beğenmeseler ondan tiksinip araya mesafe koyuyorlar. Kısaca sorunlu kezban kız sayısı çok arttı. Esasen sorun erkeklerde. Meruçler ve abazalar kızların peşinden koşarak kızların egosunu çok kaldırdı. Böyle kendisini seven erkeklere karşı ger. zekalıca davranış sergileyen çok kız var. Seven erkekler yerine kendilerini kullanacak serseri erkeklere gidiyorlar. Bende Tc kızlarından soğudum. Ne halleri varsa görsünler. Cidden Tc kizlarının egoları, bencillikleri ve zoru oynama davranışları artık hiç çekilmiyor.
Dostum benim yazdığım kız türk değil yabancı ülkede yaşayan yabancı biri ama baya egolu tipimde 10 üzerinden 9 10 var benim cidden baya iyi bir tipim var ben kıza senden nefret ediyorum falan dedim acaba o yüzden mi engelledi baya üzüldüm ama engellediginde onu kesemiyorum nasıl kesmeliyim sence beni engellemesi baya zoruma gitti
Kızın yabancı olduğnu soruda söyleseydin ya. Öyle dediysen engeller tabi. Bazı kızlar çabuk kırılabiliyor.
Yaşım daha 18 ve kız erkeklerle çıplak poz atıyor instaya o yüzden üzüldüm nefret ediyorum dedim
Yüreğine sağlık başkan al bendende o kadar aynı düşünüyorum
Düzelir bnce sikma canını
Yaşım daha 18 ve düzelme ihtimali yok
Ne mesajı attında engelledi. Sadece resim mi yani
Kız baya egolu biri yani bence
İki metre boyun var dağ gibisin ama duygusal bir çocuksun sanırım. İki saattir ağlıyorun yazmışsın. Öyle bir kızsa boşver üzülürsün.
Boyum 2.13de yaşım daha 18 o yüzden ağlıyorum beni engellenmesi üzdü beni
Diğer yorumları okudumda kıza nefret ediyorum demişsin kızın ne yapmasını bekliyordun. Kız başka erkeklere çıplak mesaj atıyormuş hani senin tercihin beni ilgilendirmezde öyle bir kız içinde ağlanmaz kardeş. Tr de kız mı kalmadı dkdkdkdkkdkd