Kız arkadasim bana hakaret etti yardim edin lütfen?

Biz bugün tam 4. Ayimizi bitirdik. Uzakta bir ilişki yaşıyoruz. birbirimizi çok sevdik uzak akraba olduğumuzdan dolayı da anlasmamız fazla zor olmadı. 4 ay içinde de mesafe 16saat olduğu için yalnızca 5 kere gidebildim ama her gittigimde iki gün yaninda kaldım. cok ileri gitmesek te bağzı ozellerimizi paylaştık. Ailesi ile tanıştım beni cok sevdiler tüm sülalesi biliyor iliskimizi ve bir-iki ay sonra istesinler diye haber etmiş babası. İliskimiz çoğu zaman tartışma ile gidiyor ben sınırlı olduğum zaman o daha da sinirli ve inatçı kırıcı oluyor. Asiri duygusal bir adamım ve çoğu zaman kendimi yalnız hissediyorum. Bunları ona söylediğimde gene kuruntu yapıyorsun yok öyle birşey senden sogumadim sacmalama gibi öfkeli tepkiler veriyor. Elini omuzuna koysa o an dünyanın en mutlu adamı olacağım ama tam aksi o da kılıç çekiyor bana her konuda. degisicem diyor özür diliyor her kavgadan sonra söz veriyor egolarimdan kurtulucam anlayışlı olup empati kurucam sensiz yapamam ben diyor ama ikinci gün gene aynı. gecen gün uyandığında ses tonuna gıcık oluyorum dedi beş dakika arayla azına kürekle vurasim geliyor dedi. Tartıştık saka yaptım dedi ama sinirliydi affettim. Bugün otobüs gelmiyor diye sinirliydi kendini paraliyordu sakın ol bitanem dedim sen ne kadar sinirlensen de otobüs aynı saatinde gelecek dedim sessizce sen sanki sinirlenmiyorsun salak dedi ve duydum. Bana mı dedin dedim evet dedi neden dedim çok sinirlendim dedi. Ve canım yandı. Değişmiyor ne anlatsam ne söylesem degismiyor söz veriyor gene egoist yaklaşımlara devam ediyor. Hayatım bence sakinles oyle konuşalım hakaret ettin bana dedim direk bay bay güle güle diye telefonu kapattı. On dakika sonra aynı diyerlerinde olduğu gibi ozur diledi mesajla ve ardından sanki hakaret etmemiş beni kirmamis gibi alakasız instagram da paylaştığı birşey le ilgili mesaj attı. Ne yapmalıyım sizce saygı mi kalmamış kaybetmekten mi korkmuyor bana eşya resimleri atıyor evlenmek istoyr yüzük takmami istiyor ama böyle davranıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Beni çok sevdiğini söylüyor ne kadar bilinçli ve olgun olduğumdan bahsediyor. Bir problemi konuşarak çözmek ve bir sonuca varmak benim prensibimdir. Çünkü karsimdaki insanın gerçekten yaptığı hatanın tahrip derecesini anlamasını ve bunu gerçekten bir daha tekrarlamayacaginin garantisini almak istiyorum. Tatmin olmadan tekrar gülümseyemiyorum. ama kiz arkadaşım kapatalim artık konuyu bunalıyorum yapmayacam birdaha söz uzerime çok gelme zamanla anlarsın goreceksin deyip sorun çözülmeden kapatıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Ben 28 o 25 yaşında yeni mezun öğretmen ama ince dusunemiyor olgun hareket edemiyor. Bana birtek sen katlaniyorsun seni çok seviyorum iyi ki varsın diyor ama beni kaybetmekten korkmuyor sanki aşırı inat ve sinirli. Hakaret edebiliyor ben özledim deyip naz yaptığında ben de seni özledim bitanem ama elimde değil çok yogunuz diyeceğine yogunum diyor vaktim yoktu diyor
Kız arkadasim bana hakaret etti yardim edin lütfen?