Başka bir şarkı kullanmak yerine yine bu şarkıyı kullanıyorum. Zira fazlasıyla uygun...
Daha önce sanki sordum gibi lakin, pek anımsamıyorum. Yine de sorayım. Öpüşmek denilen bir şey var malumunuz! Kimisi için zamanın durma hissidir... Kimisi için sonsuzluğa karışma hissi... Kimisi için şehvetin doruğa ulaştığı an ve bazıları için sadece basit bir eylemden ibarettir. Hava gibi su gibi... Tüm bunların dışında ve bilimsel ıvır zıvırların haricinde öpüşmek sizin için nedir? Nasıl bir anlam ihtiva etmektedir? Ve ilk kez kaç yaşında öpüştünüz?
Öpüşmek sizin için nedir ve ilk öpüştüğünüzde kaç yaşındaydınız?
Öpüşmek seks ten önce ki aperatif ve hazzı, isteği arttırmak için mükemmel kızlar daha istekli bu konuda saatlerce öpüssen doymazlar hep onları mutlu etmek icin cabalarım karsı cins tatmin olmassa kendimi kötü hissederim cok cabalıyorum bu konuda. İlk öpüsmem 7 yaşındayken oldu kücüklügüm hep kızlarla gecti bir kız arkadasim evimize gelmisti oyun oynuyorduk hatirlarsiniz doktorculuk ben hastaydim muayene edicem diye üstüme cıkıp öpmeye basladı ne olduğunu anlamasamda hosuma gitmisti o günü hic unutmam ilkler asla unutulmaz 😉
Zamanı durdurmanın en etkili yoludur! O an kendimi pamuk tarlasında, pamuk harmanında yürürken hissederim. Beynimden ayak ucuna, ayak ucundan beynime akıp giden bir şeyler olur! Sanki... Sanki iliklerimden bir şeyler kopuyor ve karşı tarafın dudaklarından içeriye giriyor... Onun ruhunu çekiyorum dudağından içeriye!
Yine bu klip.. Benim o anım ilk 18 yaşında idi şimdiki aklım olsa asla olmazdı hayatımın aşkı sanmıştım. Oysaki kısa bir süre sonra gerçek aşkıma kavuştum.. Öpüşmek sadece bir eylem değil tutkuyla bağlı olunan kişiye karşı bir dışa vurum türü.. Elbette bunun da dozunu arttırıp işi ileriye götürenler de mevcut ancak bana kalırsa o aşka yakışmayan bir durum..
Öpüşmek iki farklı bedeni birbirine bağlayan bir şey.. birbirine değen iki tenden çok daha fazlası. Duygularını aktarmak için bir kanal adeta. Sevdiğini söylemenin başka bir yolu.
Hiç öpüşmedim. Ama kitaplardan okuduğum kadarıyla bazen tutku bazen huzur bazen öfke bazen sadece basit bir fiziksel etkileşim içeriyor. Yani hem duyguyu hem duygusuzluğu barındırıyor.
En İyi Cevaplar