+1 yılBenim de erkek arkadaşım etsiz yemek asla yemezdi. Her ne kadar sinir olsam da herzaman onun için birsey yapardım eger yemegı ben yapacaksam o gün. Zor degıl fırına tavuk at az yag dök üstüne biraz kekik biraz biber, iki dis sarımsak dogra ikiye böl (koku verir). Koy önüne yesin. Yemek yapmayı hem erkek hem de kadın bilmek zorunda. Bu insanın kendine yetebildiğini gösterir. Eşinin yaptıgı çok hayvanca affedilir yanı yok, ama madem evleneceksin hem de böyle bir insanla evleneceksin sen de et yemekleri yapmayı öğrenseydın.
Tanımadan bilmeden evlenmeyin böyle insanlarla. Dogulu insanlar daha ataerkil olur genelde zaten. düşünmeden etmeden evlenmıssın. Her ikinizde de hata var.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. evet ya cogu erkek makarnayı yemekten saymaz. helekı doğuluysa, oranın yemek kulturu dıllere destandır zaten. biraz özen göstermeye çalış. makarna kolaya kaçmak oluyor gibi gelıyor ve cogu erkek zaten makarna yapabılıyor. şahsen ben bile bıktım makarnadan öğrencılıgımden dolayı.
31 Yorumla- +1 yıl
Evet sahsen bende sevmem makarnayi ancak bu sekilde tepki verilmez yani. Bildigin hanzoluk bu. Yersin begenmesende karinin hatrina sonra laf arasi tatli bir dille makarnayi sevmedigini dile getirirsin.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılkimi gün makarna yersin evde - kimi gün yemek yoksa eşin hastaysa tost yersin - kimi günde kuzular , börekler yersin.. Ev hali böyledir.. Ama hergün makarna tabii ki olmaz.. haksızlık olmuş size.. kahvaltı bile oluyor akşamları bazen.. neyseki gelmiş ve özür dilemiş sizden..
82 Yorumla
Soran+1 yılevet özür diledi ayaklarımı öptü affet diye ama içim sogumadı yıne de yemek konusunda tıtız işte mecburen yapıcam artık
- +1 yıl
evet.. huylar farklı işte.. zamana bırakın en iyisi..
+1 yılmakarnanın yanına köfte yapsaydın
sorun cözülürdü
kücük et köftecikleri
özür dilemiş bir daha olursa sen yemegi kafasına geçir
görsün gününü90 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
sade makarnaysa yaptıklarını onaylamamakla birlikte hak verdim adama saat 5 gibi evde oluyorum akşam 8 de akşam yemeği yiyoruz 3 ceşit yemek salata bide tatlı her akşam yapıyorum... bunun evliliğin kötü bişi olmasıyla ne alakası var.. sen yarın çocuk da yapsan aman bu ağlıyor acıktı altını kirletti sakın cocuk yapmayın dersin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılÇüktür üleyn. Töbe töbe. Karı koca arasına girilmez. Nimeti niye yere atıyor, şimdi gel küfretme. Damcık onu bulamayan da var. Yeri gelcek bir sıcak çorba içeceksin. Çükünün keyfi yerindeyse tabi sen ne anlarsın bu durumlardan. Bir kere emek var orda. Bu ne saygısızlık.
İyi troll soruymuş tebrik ederim. Gerçekten böyle olsaydı , sokarım böyle aşkın ızdırabına der boşanırdım. Yerim lan onun sinirlenmesini. Yani bayan olsamda fikirlerim değişmez...21 Yorumla- +1 yıl
böyle adamlar var bizzat şahidim
+1 yılbide suçlu kim diyor ya? manyakmısınız siz kadınlar? evlenene kadar nasıl anlamıyorsun ya? ağlayacağına kızsaydın hatta tavayla giriş. ne beyinsiz bir adammış. okuyunca sinirlendim resmen, yarın öbür gün yemek yapmazsan direk öldürür seni, boşanmayı düşün
40 YorumlaYaptığı çok yanlışmış tepkisini sadece makarnayı yemeyerek gösterebilirdi baba evi ile bir mi sandınız baba evinde bir yemek yapmak zor gelen kızlara hergün yemek yapma sorumluluğu yükleniyor gerekli olgunluğa ulaşmadan evlenmeyin sonra baba evini çok özlersin
10 Yorumla
+1 yılwww.harikaevisleri.com/.../...-makarna-tarifi.html
Bunu yapsaydın ama o ayı ne anlar makarnadan
Makarna sanattır bilene10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yıltavayı ağzına vuracaktın her yemekte et olması gibi bir saçmalık mı olur doğulu batılı farketmez insan değil demek ki dikkat etmeliymişsin öyle mi kendisi niye etmiyor güzel dille diyebilir hayvanlık yapacağına o dikkat etsin asıl
30 Yorumla Adam seni uyarmış etli yemek yap diye kaldıki makarnayı kıymalı dahi yapabilirdin ev hanımıyım diyorsun gün boyu evdesin adam çalışıyor bırakta kızsın yani makarnayı ben yemekten saymıyorum yatmadan önce karnım acıkırsa 30dk yaptıgım birşey gun boyu çalışıp onu verirsen bırak yere atmayı kafana atması gerekirdi.
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte sıkıntı yok da , senin esin yemeklerini senden daha fazla önemsiyor gibi. Senin hatan yok ve eşin doğulu diye tamamen etobur olmak zorunda degil. Bunu konuşmalısın. Yarın bir gün durumunuz böyle olmasa seninle bir ekmeği bolusemeyecek mi yani?
10 Yorumla
+1 yılSenin vazifen yemek yapmak, evi temizlemek ya da evin bekciligini yapmak degil. Sen bunlari yapiyorsan ancak eşine sevgin ve muhabbetinden yaparsin. Bunu eşine belli et.
"Yine mi makarna!" diyecegine, "neyin var gülüm?" demeyi öğrensin!10 Yorumla
+1 yılBöyle yemeği beğenmeyenleri Allah birgün aç bırakır inşallah. Yemeğin ne büyük bir nimet olduğunu anlarlar o zaman. İyi ki yemek seçme alışkanlığım yok. Yemek seçenlerden de nefret ediyorum.
20 YorumlaBen makarna yapanda esım havalara ucyor Bır yemek yaptım dıye 😂😂
44 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya :( ne sanslısınız
- +1 yıl
Senin koca yemekten anlamiyor 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılMalesef bizim. gibi salaklar ancak evlendikten sonra anliyor evliligin berbat bisey oldugunu. Benim esim de seninki gibi. Yemek konusunda boyle olmasada. genel. tavri boyle. 3 yildir evliyim. Ama olmek istiyorum. Biktim ondan. Yoruldum. Bosanamiyorumda. Boyle kaldim. Allah yardim etsin bize. Amin
00 Yorumla
+1 yılResmen hayvan oglu hayvanmis. Firlaticagina insan gibi bir dahakine etli yap deseymis. Ne tur bir gerizekali cozemedim. Sende senin sevmedigin bir sey yaparsa al tavayi kafasina gecir madem. Hey allahim yaa cok sinir oldum
10 YorumlaLaftan anlamıyorsun demek ki. Adam sana bin defa demiş et istiyorum diye. Yapmayı bilmiyorsan öğren.
44 Yorumla
Soran+1 yılhergun et et benımde mıdem bulanıyor artık :(
Soran+1 yılsorun o degıl yaparken mıdem bulanıyor kokusundan
evde fazlasıyla malzeme varsa yemek yapılmalı , yeni evlisin çoluk çocukta yok gün boyu ne yapıyorsun anlamış değilim.. kocan akşama kadar kıçını yırtıyor senin için sende bir zahmet biraz uğraş yemek işiyle.. erkeğin kalbine giden yol mideden geçer..
eşinin yaptıklarına gelirsek çok ayıp etmiş neyseki özür dilemiş..00 YorumlaGitsin annesindr yesin öküz eş degil hizmetci almis seni bu nedir yahu sana bagirmaya hakki yok seninde ona yemek yapmaya hakkin yok begenmediyse otursun yapsin kendi... ben sinir oldum burda evlenmekten vazmigecsek ne
00 YorumlaÇalışıyor musun? Ev hanımı mısın? Eğer ev hanımıysan eşinin senden bu tür şeyler beklemesi normal. Yine de davranışı ağır tabii. Eğer çalışan bir bayansan böyle davranmaya hakkı yok bas g*tüne tekmeyi.
00 Yorumla
+1 yılHangi meradan aldın kocanı? Özür diliyorum senden ama çok aradın herhalde böyle kocayı
10 Yorumla
+1 yılYaptigi cok korkunc...
Gzel bir dille soyleyebilirdi senin hatan yok
:(10 Yorumlabir dahaki akşam hiç bişey yapma. aç kalsın. makarnaya muhtaç olur. öfke kontrol bozukluğu var. Allah yardımcın olsun.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen yanlis evlilik yapmılın ben her şeyi yerim hatta arada bende yardım ederim yapmana belki masus demiştşr baştan taviz vermiyeyim sşye arkadaşları gaz cermiştşr akrabalarıda
00 Yorumla
+1 yılUla biz kendimize soslu makarna yaptıracak birini bulamazken elin hanzosu ne yapıyor.
30 Yorumla
+1 yılBulduğuna şükretsin onu bulamayanlar da var. Otur yemeği ye eşine eline sağlık diyip sofradan kalk çok mu zor bişey?
10 Yorumla
+1 yıleşin haklı dıyenler kafayımı yedınız siz?
yeni evli daha bunlar yeni. şimdiden bunu yapan cicim ayları geçince neler yapmaz?
makarnayı sevmeyebilir ozaman güzel bir dille söylesin böyle hayvan gibi degil !10 Yorumla
+1 yılTavayi kafasına geçir bence daha yeni evlenmiş siniz ne demek ya bak sinirlendim şimdi
30 Yorumla
+1 yılAyıyla evlenirsen sonucu bu olur. İnsan daha cicim aylarında böyle yapıyorsa 2-3 yıl sonar o tencereyi kafana yemeye başlarsın.
10 YorumlaOnun için derler ya babanın kıymetini bilin diye bide evlendiğin kişi allah korkusu yoksa işin daha zor ben bile sinirlendim sakin kişi olmama rağmen yeri gelir makarna yeriz 1hafta üst üste yedigimizde oldu hiç böyle yapmadım ayıp yapmış
00 Yorumla
+1 yılEşinde benim kafadanmış, her yemekte et olsun isterim. Ama abartmış biraz
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsın haklı deıl ama acıkcası makarnaya bende yemek olarak bakmıyorum ısten cıkıp ac ac eve gelıp acıkcası bende karsımda makarna gormek ıstemezdım
20 Yorumla
+1 yılKocanı biraz sirkelemek lazım gibi duruyor. Daha yeni evlisiniz sanki hergün yapıyormuşsun gibi davranamaz. Sen üzülme boşver.
00 Yorumla
+1 yılDerdi makarna değil başka bir sorunu var ona mana buldu gibime geliyor eğer mana değilde gerçekten makarna olayına sinirlendiyse Allah akıl fikir versin eşinize cidden yazık.
00 Yorumlagider nerede öküz, kıro, hanzo var onunla evlenirseniz olacağı bu zaten. maganda seviyorsanız alın size.
00 Yorumla
+1 yılsevgilim vejetaryen olduğu için bir kez daha sevindim... bazen yemek yapıyorum ona da.. onunki sebzeli oluyor hiç bir şey demiyor..
00 YorumlaEşin barzonun önde gideni. Yerinde olsam bir hafta yemek falan yapmazdım ona, haddini bildirirdim.
10 Yorumla
+1 yılbir bayanın işi evde yemek yapsın, temizlik yapsın diye yok evin namusuna sahip çıkma diye var birde yemek yaptın diye suçluyor mu
10 Yorumla
+1 yılevet suçlusun. bu kafadaki bir adama evet dediğin için en başından beri suçlusun
10 Yorumla
+1 yılEşinin huyunu biliyorsun, yapman doğru olurdu. Onun hareketi de yanlış ama sende tetbirini alman gerekirdi.
00 Yorumlaevet
doğulu adama makarna koyulurmu, bari kıymalı makarna yapsaydın :D00 Yorumla
+1 yılAğır çıkışmış sanırım etten başka yemek yemesi sıkıntı Allah kolaylık versin dostum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMakarnayı iyi yapamadın o zaman. Sana bir kaç sos tarifi vereyim. Öğrenciyken çok kız tavlardım bu şekilde
07 Yorumla
Soran+1 yılhiç tatmadı ki gorunce direk delirdi
Cevap sahibi+1 yılo zaman domuz eti yedir buna. Bol bol domuz eti. Hatta getto mahallelerde böyle küçük kasaplardan at eti ve eşek eti temin et... Bilhassa onları yedir
Soran+1 yılhahah guldurdun benı ya sagol
Cevap sahibi+1 yılrica ederim. Arada sırada birbirimizi güldürelim seninle. İyi oluyor :P
- +1 yıl
buda evli kadına yürüyor
Cevap sahibi+1 yıl@_Busonolsun- yürümek demeyelim, kocası üzmüş, biz güldürelim. Amme hizmeti bizimki, memlekete hizmet
- +1 yıl
ayıp kanka. senin karına yürüseler ne hissederdin
+1 yılYav ayrıl baba evine dön Allah'ın nimetini yere carpan adamdan küçük görüp hakaret eden adamdan hayırmı gelir doğuluysa doğuluyla evlensin iyimisiniz siz
00 Yorumla
+1 yılBurada adamı suçlayan hemcinslerim evlenince daha beterini yapar burada atar yapan kadınlar evlenince boyunlarına bir tasma takılmadığı kalır. İkiyüzlü insanlarsınız. Adam sonuna kadar haklı. İyi tüm gün yat, gez. Akşam makarnayı daya, akşam makarnayı daya. Kolay diye habire daya. Az bile yapmış.
11 Yorumla
Soran+1 yılilk kez yapmama ragmen böyle davrandı hergun tabıkıde makarna yapmıyorum ve degıdın gıbı kolayda degıl sosunu yapmak ugrastım o kadar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn yargili davranmak istemiyorum fakat doğulularin çogu boyle kaba oluyor ailesi felanda boyledir bunun kesin yoksa bu kadar saygisizligi odunlugu nerden ogrenicek.
00 Yorumla
+1 yılen fazla 1 sene ömür veriyorum size... Öküz istesen ahırda yaşardın...
10 Yorumla
+1 yılbence ayrıl doğuludan koca olamayacağını anlamadınız hala
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 821 cevap paylaştı.
+1 yılÖküze bak ya Allah kolaylık versin. Sorun evlilikte değil kiminle evlendiğinde
00 Yorumla Kendini bir bok sanan biriyle hayat yasamam ben makarna yi beğenmiyor ise bir nimet onu bulamayanda var defolup gitsin
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle ailen varsa eğer ailene haberdar etmelisin veya yakın olduğun akrabalarından yardım istemelisin
00 Yorumla
+1 yılBana oyle bisey yapsa tavayi ben kafasina gecirirdim
03 Yorumla
Soran+1 yılmalesef yapamıysun şok geçirdim ve korktum ilk kez böyle dellirdigini gördum ustune gıtsem dayak yerdım
- +1 yıl
Boyle biseyi bana yapsa cidden sogur ve ayrilirdim seni bilmem
- +1 yıl
Ilk gunden boyle yapan siddete megillidir
Bok yesin öküz herif. Ne diye evlenirsiniz şunlarla
06 Yorumla- +1 yıl
Sanırım benim gibi okul yıllarında çok makarna tüketmiş
- +1 yıl
@Melikşah34 beğenmiyorsa insan gibi söyler
Soran+1 yıl@Melikşah34 evlenmeden önce böyle değildi agzımın içine bakıyodu ama elde edınce sanırım kıymetım kalmadı yaptıklarına bak :(
- +1 yıl
Sanırım biraz sıkıntıları var , onları çözmeye çalış
Soran+1 yıl@Melikşah34 makarnayı yemekten saymıyormuş buyuk terbiyesızlık yapmışım öyle dedi annesi dört beş çeşit yemek yapıyo alışkın
- +1 yıl
Bence bu kadar basit konular yüzünden tartışmamalısınız
+1 yılsuçlu değilsin erkek dediğin kadın ne yemek yapıyorsa onu yiyecek beğenmiyorsa da kendisi yapsın
00 Yorumla
+1 yılIşin zor valla 😮😮 suç esinde makarna yesin nolacakmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir daha ki sefere etli makarna yap bir daha bagirirsa sen tencereyi yere at ağlamaya başla şok olsun 😂
00 Yorumla
+1 yılÜzülme ama sana bir şey soyliycem eşin seni aldatıyor hissine kapıldım hislerim kuvvetli. .. üzdüysem özür dilerim
00 YorumlaEt istiyorsa alsin evine bende doguluyum ama böyle hayvanlik yapmıyorum 😒
02 Yorumla
Soran+1 yıldolap et dolu evde var zaten ben her akşam pişirmekten bıktım şimdi et yemegı yaptım gelınce yer artık :(
+1 yılbokunu ye lan o zaman dingil deyip evi terketseydin. bizde doğuluyuz ama sen kalkıp elin aptal ayısıyla evlenirsen böyle olur
00 Yorumlakarı koca arasına girmemek lazım, hem karı koca arasında çıkan tartışmalarda anlaşmazlıklarda haklı taraf olmaz. haklı taraf olursa evlilik olmaz..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürtlerle evlenmeyin deyince ırkçı, suçlu oluyorum.. Evlenince böyle oluyorlar.. Gidin böyle hanzolarla evlenin onları sevin, Sizin gözünüzün içine dahi bakmaya kıyamayan insanlar varken... Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında?
00 Yorumlayemek için bunu yapan yarın başka şeyler için neler yapar neler...
12 Yorumla
Soran+1 yılevet bende korktum artık ve soguyorum böyle yapınca
- +1 yıl
kolaylıklar dilerim ama en azından konuş ve bu tip davranışlarından vaz geçmesini veya kendisini değiştirmesini söyle bence... mesela makarnayı sevmiyebilir ama tavayı yere atmaktansa ben bunu yemem başka bişey getir veya kendisinin kalkıp hazırlaması varken bu davranış helede böyle bişey için hiç hoş olmamış mualesef..
+1 yılÇalışan birismisin?
Maddi durum nasıl?
Ona göre yorum yapıcam08 Yorumla
Soran+1 yılhayır ev hanımıyım orta derece de maddı durumumuz
- +1 yıl
O zaman kafana atmadığına dua et. Madem evdesin güzel bir hazırlasana. Adamı ne kadar bıktırdınsa artık makarna yemekten sıkılmış.
Soran+1 yılmakarna da güzel diye dusundum çünkü sos falanda katınca gayet ana yemek neden küçümsenıyor anlamıyorum ve makarnayı çok guzel yaaprım yanı ne cıcık ne sert yeseydı hosuna gıderdı ama dırek ınfaz ettı
- +1 yıl
Güzel yapmana bişey demiyorum lakin tek başına bir ana yemek gibide sunulmaz makarna.
Soran+1 yılbizim evde sunuluy babamda ayıla bayıla yerdı yanına da cacık yeterdi bize bilmiyorum artık dıkkat edıcem
- +1 yıl
Babanın evinde olmadığının farkına vardırıyor eşin sana işte..
Soran+1 yılmalesef evet :( keşke baba evınde kaşsaydım hep canım babam ne yapsam yerdı
- +1 yıl
olur evliliğin ilk zamanlarında böyle şeyler.
üzme kendini bunun için.
daha sonra evimde evim diceksin.
ellerinden öperim babanın
- Devamını Gör (93)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem