Çirkin oldukları için orası açık da. Çirkin erkekler de kadınlarla birlikte olabiliyor diyenler olacak onlar demesin diye kendimden örnek veriyim. Ben sürekli kaybettim etraftan sürekli sen çirkinsin diyip durdular. Haklılar da. Sevdiğime hiç açılamadım. Niye? Çünkü sürekli kafamda çirkinsin lafları yankılanıyor. Sana kızlar bakmaz diyen abim, bedri sıfat kanserisin diyen arkadaşlarım hiç eksik olmadı. Kimseye açılmadım orası ayrı. Şimdi benim neden hiç sevgilim olmadı? Etraftan aldığım kötü yorumlardan dolayı mı? Yoksa gerçekten çirkin olduğum için mi?
Cevabın nedir?
+1 yılBunu laf olsun diye demiyorum ama gercekten Tip hersey degil. sen bir adim geride baslamissin sadece. bu arayı kapatabilirsin. NASIL MI? Karakterini ortaya koyarak. Bak biz kizlar gulduren sahiplenen popiler erkekleri severiz. sende mizah anlayisi iyi olursa ve de giyimin olursa kizlarin ilgisini kesin cekersin. inanmiyosan bu dedigime kendi hayatimdan ornek veriyim. bir cocuk vardi ayni siniftaydik sokakta gorsem hic ilgimi cekemez o tipiyle ama cocugun oyle bir konusma tarzi, mizahı ve cok iyi bir giyinis tarzi vardi ki zamanla ben bu cocuktan hoşlanmaya basladim ve ondan hoslanan bir arkadasim daha vardi. arkadasimda bende guzeldik (egoist deme bana bak). Bak bir ornek daha veriyorum. benim bir arkadasim daha (bu kizda cok guzel) yazin bir cocukla tanismis cocugu ilk gordugunde insalah bana yazmaz demis tipiyle icinden dalga bile gecmis yani ama cocuk gelmis bunla tanismis konusmuslar falan arkadasim da bu cocuga asik oldu. ama cocuk bunu kandirmis falan iste sevgilisi falan varmis sonradan ortaya cikti oralari geciyorum iste bu cocuk sevgilisi oldugu icin arkadasimi birakti ama arkadasim bunun pesinden falan kostu. okuluna falan gittik 7.8 kere 😮hata takip bile ettik. cocukta cirkin. Yani onemli olan gercekten de karakter. Yakisikli olanlar da karakteri olmasa kaybeder. isterse brad pitt olsun. ama yakisikli erkeklerin sansi bir tik daha fazla cunku kizlar onlari gorunce direk etkilenip hoslaniyolar karkaterleride uyuyosa iliski yuruyo. Bide cirkinligini iyi bit fizikle kapatabilirsin. gercektende erkekelrde yuz cirkinligini kapatmanin yolu cok yani. Normalde bu kadar uzun yazmam ama ne hisetigini anliyabiliyorum. cuku bir iki yil once bende seninle ayni durumdaydim. * kendime bakamaya basladim ve guzel olmak icin cok dua ettimde 1 yilda evrime kafa attim yani😃Dediklerimi uygularsan farki goreceksin!!!
05 Yorumla- +1 yıl
Yorumlari okudum da Trolsen hakkim haram olsun yani o kadar yazdimm
- +1 yıl
Yani tiple alakalı değil diyorsun öyle mi?
- +1 yıl
Peki açıklar mısın? Neden kızlar gelip abime otobüste teklif ediyordu. Kişiliğini çok mu beğenmişler? Veya parayı çok karizmatik bişekilde mi uzatmış. Alakası yok. Yakışıklı olan her zaman istenir. Ben kimseye teklif etmedim ama 500 kişiye de teklif etsem yine reddedilirim niye? Çünkü çirkinim. Cihan hiç reddedilmemiş biri olarak yakışıklıysa ve Ceyhun 100 kıza teklif edip 96 sı tarafından reddedilen 4 ü tarafından cevap bile verilmeyen bir çirkinse ben bu aradaki fark yokmuş gibi davranıp aa evet önemli olan iç güzellik mi diyeyim?
- +1 yıl
O kadar yazdim ama anlayamaissin sorularim cevabi yazdigimda var
- +1 yıl
Cihan kıza küfür ediyor. Ya ne kadar tatlı küfür ediyor diyor gülüyor. Hayır kabul etmiyorum. Kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanmazlar, hoşlandıkları erkeğe gülerler. O kadar saçma espri yapıyor kız hala gülüyor niye? o onun tipinin büyüsü içinde. İlgilenmiyor sahiplenmiyor kızlar hala onun peşinde. Ceyhun çok komik çocuktur yarım saat muhabbet etsen karnın ağrır gülmekten biraz sahip olma isteği var sevdi mi çok seviyor. Ceyjun ve cihandan birini seçmek zorunda olsaydın emin ol cihanı seçerdin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafanı kes
01 Yorumla- +1 yıl
Neden?
Çirkin erkek kaybetmez. Erkekliğini yitirmiş erkek kaybeder.
Erkek dediğin kurt gibi olur, esir olmaz.
Hemen olayı çirkinlikle yakışıklılığa bağlamayın.
Kızları süründüreceksin kıza teklif ettin mi? Cevap diyelim olumsuz.
İyi sen bilirsin de geç. Biraz farklı olun erkek olun.01 Yorumla- +1 yıl
Erkek olamam bu saatten sonra
Bende öyleyim kardeş kafaya takıyormuyum evet takıyorum ama yapacak bişey yok allahın vardır bundada bir hikmeti bende çoğu zaman isyan etmedimmi ettim ama olmuyor
02 Yorumla- +1 yıl
Bence de öyle kardeşim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
7Cevap
En fazla ne olabilir diye bir fotoğrafına bakayım dedim o nasıl poz vermektir 😄 etrafta da öyle dolaşıyorsan tabi derler 😛 şaka bir yana öyle olduğunu da düşünmüyorum bence senin özgüvenin aynaya baktığında gördüğün surattan değil çevrenden gelen yorumlar yüzünden düşüyor, sana tavsiyem arkadaş çevreni bir gözden geçir, ben de dünya güzeli değilim ama insanların beni eziklik psikolojisine sokmasına izin vermem. Kolay değil belki ama sen de izin verme, gerekirse bırak o insanları seni bu kadar kötü hissettirenlerden hayır gelmez :(
01 Yorumla- +1 yıl
Birbirini tanımayan kişilerin böyle yorum yapması şans olamaz. Anlaşmış da olamazlar. O zaman sorun yorum yapanlarda değil bende de mi bunu kabul etmek lazım.
- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yıletraftan aldığın kötü yorumları takmandan dolayı bana da kız arkadaşlarım hep şişmansın falan diyor ama nedense erkekler en cok benimle ilgileniyor bence güzellik çirkinlik kavramı göreceli önemli olan güzel bakabilmek ve en yakın arkadaşın dahi olsa takmamak ne soylediklerini
08 Yorumla- +1 yıl
Bana da arkadaşlarım çirkinsin diyor nedense kızlar hep onlarla ilgileniyor. Ben onları takmıyorum ama haklı olmaları durumunu takıyorum
- +1 yıl
kızların salaklıgı dostum
- +1 yıl
Ben üzülmiyim diye kızlara niye bok atıyorsun. Basbaya çirkin olduğum için ilgilenmiyorlar işte
- +1 yıl
ya aman sorun sende demekki tutturmussun cirkinim hic sevmem oyle insanlari ne diyorum sana onemli olan guzel bakmak 😃
- +1 yıl
Demek ki bize kimse güzel bakmıyor. Ben herkese güzel baktım çünkü
- +1 yıl
çünkü güzel insanlar az işte ben de herkese güzel bakar güzel severim
- +1 yıl
Hangi şehirde yaşıyorsun sen? Çok güzel bakacam söz veriyorum bak. Güveniyor musun kendi söylediğin şeylere
- +1 yıl
ay ben şok, Sakarya dbdndnd
+1 yılMecnun a sormuşlar.. "Bu muydu Leyla Leyla diye haykirdigin uğruna çöllere dustugun? Diye. Siz onu bir de benim gözümden gorun demiş.. " Önemli olanın dış güzellik/yakisiklilik olmadığını gören ve seni kalpten seven birisi çıkar eninde sonunda. O sana çirkin diyen aklı saçı başı gözü kasinda olan.. fikriyse hiç olmayan cahillere de söyle, güzelliğine güvenme bir sivilce yeter diye bir laf var😉
03 Yorumla- +1 yıl
Çirkin tesellisi. Sabah akşam adamların yüzünde sivilce çıksın diye beddua mı edeyim?
- +1 yıl
Ohoo sende özgüven yok.. bir insanı çirkin yapan tek şey özgüven eksikliğidir. Diyelim ki çok aşırı yakisiklisin insanlar sana bayılıyor ama sakat kaldin ne olacak? Her haline sukret Allah sana isyan edesin diye vermedi bu sağlığı 😉
- +1 yıl
Özgüvenin olmamasının tek sebebi de çirkinliktir ama. İsyan etmiyorum soruyorum. Çirkinim diye mi olmadı yoksa etraftan aldığım kötü yorumlardan dolayı mı olmadı?
+1 yılçevrendekiler abartıyordur kardeşim :D hem ne demişler allah çirkin şansı versin demişler ayrıca her güzele bir çirkin düşüyor bekle bakalım sana nasıl bir güzel düşecek
01 Yorumla- +1 yıl
Allah kimseye çirkin şansı vermesin. Çünkü çirkin hayatını hep böyle yalnız geçirecekse ne biçim şans bu?
Çirkinim deme sakın allahin gücüne gider. Herkesin kusurları vardır. Kimse 4 4lük değil. Baziları tipinden kaybeder. Bazilari da karaketerinden. Bunu sorgulamak yanlış o yuzden.
03 Yorumla- +1 yıl
Ben tipimden kaybettim o zaman
- +1 yıl
Kimse 4 4lük değil ama bütün kusurların birleştiği bir vucüt da çirkindir arkadaş. Zaten soru o değil birini seç işte. Etrafımdaki insanlar bana çirkin dedi diye mi olmadı? Çünkü onlar dedi diye teklif etmedim kimseye. Veya çirkinim diye mi olmadı?
+1 yılgüzellik görecelidir
hem güzel bakan güzeldir
amaaan ne diyorum ben :D kalp önemli kalp..063 Yorumla- +1 yıl
Güzellik o kadar da göreceli değil ama. Şimdi ian somerhalder var ben varım hangisi? hayır sen e s. git buna kim inanır?
- +1 yıl
kıyaslamaya neden gerek duyuyosun herkes aynı tipte olucak diye bir kaidemi var?
- +1 yıl
Göreceli dedin ya. 2 erkek senden hoşlanırsa sen o iki erkeği kıyaslamaz mısın?
- +1 yıl
tipe göre hayır
- +1 yıl
Yani gelse ian somerhalder senden hoşlandığını söylese aynı gün içinde ben de gelip söylesem. Onu seçersin ama bedri tipin kötü diye değil mi dersin?
- +1 yıl
alakası yok insan kalp gözüyle bakıyorsa karşısındakine ilk önce hem sevebildiği hemde onu gerçekten seven insanı tercih eder.. senin tabirinle ''tipi olanların'' kalpleri nasıl? Ben genelleme yapamam ama çoğunun gerçekten sevebilecek bir kalbi olduğuna inanmıyorum.. Tüm mesele yürekte.. kanımca..
- +1 yıl
@Kerim_31 hayırdır? benden iyimi biliyosun beni? benm düşüncem benim fikrim. Müdahil olmazsan sevinirim.
- +1 yıl
ben hiçbir insana ''bu ne lan '' gibi bir tepki göstermedim şu zamana kadar.. Burda hiçbirşeyi ıspatlamak zorunda değilim kimseye.. Yine söylüyorum benim fikrim.. Genelleme yapılmasından hoşlanmam.. Beni tanımıyosun düşüncelerimle ilgili cümle kurmana hakkın yok..
- +1 yıl
@Kerim_31 bana da sen haklısın gibi geliyor. Yoksa kalp kalp diyip duruyor da etrafımdaki binlerce kızdan hiçbiri mi kalbe önem vermiyor? Ama sorsak onlar da bu kız gibi yanıt verir. Ben iç güzelliğe bakarım derler böyle sosyal medya üzerinden. Ama gerçek hayatta kendilerini kamufle ederler.
- +1 yıl
nerden biliyosun bunu? beni tanıyomusun? ya olaya neden cinsiyet olarak bakmak yerine kişilik olarak bakmayı tercih etmiyosunuz? sizde hiç mi yok o şişman o çok zayıf o gözlüklü o kapalı bu açık.. Güzel bakıp güzel görebilen insanlar da var bu dünyada. Bunu anlayın artık. BU DÜNYADA GÜZEL KALBİ OLAN İNANLARDA VAR.
- +1 yıl
Birisi yakışıklı erkek istiyor diye kötü kalpli mi oluyor?
- +1 yıl
Şunun nedenini açıklar mısın?
Beni boşver ben zaten ayar tutmaz olmuşum. Biri tipe bak ya dediğinde ayna getirin lan diye bağırıyorum.
Ceyhun = çirkin 24 yaşında teklif ettiği kız sayısı =100 reddeden =96 cevap vermeyen sayısı =4
Cihan =yakışıklı, sevgili sayısı =60 teklif ettiği sayı 47 teklif aldığı sayı =22 reddedilme sayısı =0 reddetme sayısı =9
Bunun nedeni Ceyhun çok kötü kalpli biri olduğu için mi? Yoksa çirkin olduğu için mi? İkisi de benim arkadaşım - +1 yıl
ya anlatamıyomuyum bensize? Algılarınız mı kapalı? teklif ya da reddediliş sayısına göre mi herşey? kimi tpe bakar evet der ya da hayır der kimi o insanın ona olan sevgisine bakar evet der. sadece görünüş demekmi herşey sizde?
- +1 yıl
kendinizi karşılaştığınız şeylerden ötürü ''tipin varsa sevilirsin'' düşüncesine endekslemişsiniz.. dğer olan tüm düşüncelere kulağınız kapalı.. İnanması sizin adınıza güçte olsa hala herşeye rağmen kalbe bakan yüreği kocaman olan insanlar var.
- +1 yıl
Zaten çirkin olup olmamam önemli değil. Çirkin olunca ne oluyor yakışıklı olunca ne oluyor. Olanlar arasındaki fark sevilme oranıdır işte. Neden yakışıklı olan daha fazla seviliyor diyorum
- +1 yıl
bende bu kişiye bağlı diyorum. siz hep aynı fikirde insanlara denk gelmişseniz en azından diğer düşünceleri içinizde körelticek sayıda aynı fikre sahip insana denk geldiyseniz dğer insanlara da aynı gözle bakmaya hakkınız yok.
- +1 yıl
Kardeşim ben sizin gibi insanları yalnızca sosyal medyada görmekten sıkıldım. Gerçekten var mısınız robot musunuz merak ediyorum çünkü sosyal medyada herkes içine melek kaçmış gibi konuşuyor ama dışarda göremiyoruz böylelerini
- +1 yıl
ne diyimki daha.. inanmak istedğne inanıyosun
- +1 yıl
Ben gördüğüme inanıyorum. Ben dışarda kıvanç tatlıtuğ hayaliyle bir tarafları sulanan kızlar görüyorum. Sen kimsin de bana teklif ediyorsun diye seven insanı insanların içinde rezil eden kızları görüyorum.
- +1 yıl
kıvanç tatlıtuğ ile kenan imirzalıoğlu neden rol model? onları beğenmeyen insanlarda olabilir
- +1 yıl
Onu kızlara sor neden o kadar çirkin erkek onları severken hep yakışıklı adamlardan hoşlanıyorlar sen sor onlara.
- +1 yıl
sen herkese bu düşünceyle baktığın için böyle oluyor bence.. sorun görüntünde değil düşünce şeklinde..
- +1 yıl
Düşünmediğimi düşün. Beynim yok diyelim ki. bir yanda cihan var bir yanda ben varım. Cihan yakışıklı kızların göz bebeği. Ben çirkinim. Hangimizi seçicen tek yanıt istiyorum.
- +1 yıl
Delikanlı gibi doğru söyle
- +1 yıl
yine söylüyorum beni seveni seçerim. herkesin gözbebeği olan benim dikkatimi çekmez.
- +1 yıl
Yine yalnızca sosyal medya üzerinde karşımıza çıkabilecek bir kız tipi. Gerçek hayatta böyleysen şerefsi. zim
- +1 yıl
Hangi şehirde yaşıyorsun? Vallahi çok sevecem. Bakalım doğru mu söylüyorsun
- +1 yıl
büyük konuşuyosun.. herkesi aynı kefeye koymaktan nasıl bir mutluluk duyuyosunuz anlaması güç..
- +1 yıl
Tamam sen farklısın. Hangi şehirde yaşıyorsun? Tanışalım gör ne kadar sevdiğimi.
- +1 yıl
bence sen kendine sor önce sen karşındaki insanı neye göre değerlendiriyosun.. bu insanalrı denemekle olucak bişeymi sence?
- +1 yıl
Yani tipsiz olduğun için olmaz diyemiyorsun tabi başka şeylerin arkasına sığın tabi. Denemiyorum ki kanım ısındı sana karşı o yüzden böyle bişey teklif ediyorum. İlk teklif ettiğim kız da sensin bu arada
- +1 yıl
burda böyle olabilen bişeymi sence? bişeyi söyliceksem gevelemekten hazetmem.. samimi buldum soruyu samimi cevap verdim.
- +1 yıl
Tamam yani reddediyorsun ve bunun tipimle alakası yok
- +1 yıl
tipinde birşey yok tamammı.. yoook.. anla bunu artık. kendine eziyet yapmayıda bırak..
- +1 yıl
Tamam anladık. Reddediyorsun de mi?
- +1 yıl
Tipimde bişey olmadığını ben de biliyorum. Hiçbir şey yok tip yok
- +1 yıl
bu bukdar basitmi sence ya? burdan ettiğin iki cümle.. bu mudur?
- +1 yıl
Reddediyor musun reddetmiyor musun?
- +1 yıl
bu kadar basit değil hiçbirşey.. hafife aldığın kadar..
- +1 yıl
Yahu kabul ediyor musun etmiyor musun? Etmiyorum diyeceksin alt tarafı
- +1 yıl
Kerim_31 neden sürekli lafa girme isteği duyuyosun anlayamadım.. güleblirsin dillendirmene gerek yok.
- +1 yıl
öyle belliki denediğin.. söylediklerimin yaptığımla çeliştiğini görmeye çalışıyosun.. bunu anlayamicak kişilikte değilim.
- +1 yıl
@Kerim_31 kanka dedi madem kalp önemli ben de sunacam kalbimi yiyorsa kabul etsin
- +1 yıl
yiyorsa? nasıl bir konuşma tarzı bu? önce konuşma tarzını düzelt tipini dert görmekten önce..
- +1 yıl
Ben kimseyi denemiyorum. Tipimde bişey yok kalbe önem veren birini bulmuşum sonunda çok etkilendim. Hem de tipimin kötü olmadığını düşünüyor.
- +1 yıl
Yiyorsa dediğim için özür dilerim. Cesareti varsa kabul etsin
- +1 yıl
@Kerim_31 kalbe önem vermiyor bu ya anca lafta. Ben dış görünüşe önem vermiyorum diyip dursun
- +1 yıl
@Kerim_31 aşk acısı çekiyorum şu an
kızlara açılamadıysan erkeklere açılabilirsin dostum :)
01 Yorumla- +1 yıl
Kız arkadaşım yok zaten erkek arkadaşlarım abim çirkinsin diyip duruyorlar. Demek ki kız da erkek de bakmaz bana
O etrafındaki dangalaklar özgüvenini zedelemiş. Hem çirkin diye bir şey yoktur en fazla bakımsız insan vardır.
01 Yorumla- +1 yıl
Bence de çok yakışıklıyım canım
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. yorumlardan dolayıdır benimde 2 senedir sevgilim yok çirkin miyim yooo olmayınca olmuyor işte :D
03 Yorumla- +1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum. Ama az da tipsiz değilim hani
- +1 yıl
Tip olmadığı zaman hiç olmuyor ama
Hic kimse cirkin degildir herkesin herkesden farkli bir guzelligi var ve sakn cirkinim diye sevilmiyorum diye uzulme dun sen benim sorularimda cirkinsin dedjn bende saol dedim ama hic kirilmadim takmadim kafaya herkesin ayri bir guzellikleri var
06 Yorumla- +1 yıl
Tamam o zaman yarın kızlar alemi olarak kapımda yatmaya başlarsınız herhalde
- +1 yıl
Dediğim gibi çirkin olduğum için hiç sevgilim olmadı bence. Yoksa olurdu
- +1 yıl
Öpüşmüşsündür en azından öyle bir merakın yoktur. Sevilmenin nasıl bişey olduğunu biliyorsundur.
Cirkin degil ozguveni dusuk erkek kaybeder
03 Yorumla- +1 yıl
Çirkin erkeğin de bir süre sonra özgüveni düşüyor işte hiçbişey olmayınca
- +1 yıl
Sen yakışıklı adamsın ama
+1 yılSevgilin elbet olacak kardeşim rahat ol.
02 Yorumla- +1 yıl
Ama profil fotoğrafında öyle pozlar verirsen olmayabilir.
- +1 yıl
Yok bu saatten sonra ben istemem zaten.
- Aşk İlişkileri konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılInsanlar icin mi geldin dunyaya takma
05 Yorumla- +1 yıl
Tamam çok rahatladım bu benim aklıma niye gelmedi bu saate kadar
- +1 yıl
Psikiyatri yok burda kanka
- +1 yıl
Psikolojik sorunlarım yok zaten
- +1 yıl
Ne yapmamizi bekliyosun ozaman
- +1 yıl
Beni de sevin hayat sadece yakışıklı erkekler için yok.
+1 yılİnsanların karakterleri çirkin olduğu için.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüven eksikliği
03 Yorumla- +1 yıl
Çirkinlikle bir alakası yok diyorsun yani?
- +1 yıl
Çirkinliğin getirmiş olduğu özgüven eksikliği
- +1 yıl
Aynen ben de onu demeye çalışıyorum. Ama sanki özgüven olsa da olmazdı gibime geliyor bana çünkü hep çirkinsin diyorlar. Hani abim ve arkadaşlarım çirkinsin diyorsa bir kız da diyebilir bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇirkin kızlar neden kaybediyorsa ondan
00 Yorumla
+1 yılcevap sorunun içinde
06 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki de sorunun içinde zaten 2 seçenek sundum. Hangisi?
- +1 yıl
Şimdi detayı okudum. Kanka durum erkek ve kız için şudur mesela 10 üzerinde 5 yakışıklı güzelsen konuşmanla karakterinle vs halledebilirsin ama belli bir çıtanın altındaysan kimse seni görmez. Etrafında ''ulan bu cocuk benden çirkin ama kız götürüyor'' dediğin insanlar varsa eğer kız tavlayamama sebebin çirkinim çirkinim diye özgüvenini kaybetmendir
- +1 yıl
Benden çirkin olduğuna inandığım bir insan evladı daha yok.
- +1 yıl
o zaman ya tip 0 ya özgüven
- +1 yıl
İkisi de 0 kanka
- +1 yıl
o zaman spor
Gizli Üye(30-35)+1 yıl😅😅😅
017 Yorumla- +1 yıl
Jfndnfngndndnfnf
- +1 yıl
Fnndndndndnndnd
- +1 yıl
Kdmdmddmnd
- +1 yıl
Nfndndmdmdm
Cevap sahibi+1 yılNe demeye çalışıyon sen hayırdır 😄
- +1 yıl
Mcmxmdmdmmd
- +1 yıl
Kdmdmdmdmdm
- +1 yıl
Mfmdmdmdmd
- +1 yıl
Çok güzel bir yorum yapmışsın da. Bildirim yağdırıyorum. Xper kasmaya gelmişsin.
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok sana gülüyorum çirkin olduğunu düşünmüyorum kandırma mılletı resımdeki sen isen karızmanı çızmışsın ama yakışıklı olduğun belli 😅😅
- +1 yıl
Sen olmasan da. Abim (400kız) arkadaşlarım (hepsinin sevgilisi var) çirkin olduğumu düşünüyor. İnandırıcı geliyor onların söylediği. Yani diyorsun ki kişilik değil ne olduysa veya olmadıysa tipten dolayı öyle mi?
Cevap sahibi+1 yılİnsanın sevgilisi olmaması çirkin olduğunu göstermez kafa yapıları uyuşmuyordur ınsan zordur istediğini bulamamıştır samımıyetsız gelıyordur herkes. Farklı olanı denk gelmemiştir. Mesela benımde uzun zamandır yok
- +1 yıl
Ama herkesin çirkin dediği biri çirkin değil midir?
Cevap sahibi+1 yılgıcık hareketlerin varsa cırkınleşirSin o yüzden olabılır
- +1 yıl
Gıcık hareketlerim yok normal hareketlerim var ama tipten dolayı insanlara gıcık geliyor olabilir
Cevap sahibi+1 yılDüzgün Bı foton var mı ağzını yüzünü yamultmadıgın :)
- +1 yıl
Var ama yamultunca sanki yakışıklıymışım da diğer erkeklere haksızlık olmasın diye biraz bozmaya çalışmışım gibi bir hava oluyor
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam